ora: 16:32, 11 ian 2017 10443 2 Autor: Redactia UNIMEDIA

Crima de la Strășeni: Suspectul care a fugit în Ungaria a fost extrădat astăzi


Crima de la Strășeni: Suspectul care a fugit în Ungaria a fost extrădat astăzi
Foto: colajfacebook

Principalul suspect Vlad Vitalie, în vârstă de 17 ani, care a fugit din țară imediat după ce minora de 14 ani a fost omorâtă în bătăi, și a fost dat în căutare internațională, a fost fie extrădat astăzi de autoritățile din Ungaria. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către procurorul raional Strășeni, Alexandru Rață. Mai mult, acesta a ajuns în țară cu ruta Istanbul-Chișinău.

În urma procedurii de extrădare, astăzi, 11 ianuarie 2017, ora 16:30 a ajuns în țară cetățeanul Vlad Vitalie, suspectat de comiterea omorului minorei de 14 ani din Strășeni la sfârșitul lunii noiembrie 2016.

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost anunțat în căutare internațională de Centrul de Cooperare Polițienească Internațională al IGP și reținut de organele de drept ale Ungariei la data de 6 decembrie 2016. Precizăm că, după sosirea în țară, minorul va fi predat IP Strășeni.

UNIMEDIA amintește că o minoră de 14 ani din Strășeni a fost dată dispărută în ziua de 25 noiembrie, iar după trei zile trupul fetei, a fost găsit de mai mulți voluntari care au mers în căutarea fetei.

Expertiza medico-legală a arătat că minora a fost lovită în cap, de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit.

Drept urmare, patru tineri sunt suspectați de omorul tinerei din Strășeni. La moment doi minori, unul de 15 și altul de 16 ani, au fost reținuți, iar al treilea suspect, un minor de 13 ani, este cercetat în libertate. Cât despre al patrulea suspect a fost dat în căutare internațională și azi urmează să fie extrădat.

Comentarii (2)
  • +2 (2)
    Domn Presedinte deja il asteapta in Aeroport. Astfel de persoane foarte bine s-ar potrivi in comanda lui pentru viitorii 4 ani.
  • -2 (2)
    Principalul este Zaga cel de 15 ani, iubitul fetei, nu duceți lumea în eroare!

    Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA