Constantin Codreanu, susținut de un chișinăuian stabilit în New York de 20 de ani

Președintele Fundației „Moldova pentru Democrație și Devoltare”, Tudor Spătaru vine cu un mesaj de îndemn pentru toți cetățenii pentru al susține pe candidatul PUN Constantin Codreanu la data de 20 mai pentru funcția de primar general.

Foto: UNIMEDIA

Mă adresez vouă, tuturor, pentru că îmi doresc să profitați de șansa pe care o aveți de a scoate capitala Republicii Moldova din impas. Iar această șansă, la alegerile din 20 mai, se numește Constantin Codreanu.

În calitate de un om care a locuit o bună parte din viața sa în Chișinău, am dovedit că mie îmi pasă de ce se întâmplă acasă, chiar dacă de peste două decenii locuiesc la New York.

Vă asigur că aici reprezint cu cinste comunitatea celor plecați din Republica Moldova. Nicio clipă nu am încetat să sper că Unirea este posibilă și am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a face cunoscută cauza Republicii Moldova. Din această poziție, vina astăzi și vă cer să nu lăsați Chișinăul în mâna celor care îl idolatrizează pe Putin și vor o Moldova slabă și dependentă de Rusia.

Cred că singura soluție pentru a ieși din izolare și sărăcie a Chișinăului și a Republicii Moldova este Unirea cu România. Tocmai de aceea, vă solicit să votați, pe 20 mai, pentru candidatul Constantin Codreanu, singurul care merită susținerea noastră.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.