Colegii de la AutoBlog.MD au ajuns în Germania unde mâine începe Salonul Auto de la Frankfurt

Echipa AutoBlog.MD este pregătită pentru a vă prezenta toate noutăţile de la Salonul Auto de la Frankfurt, care îşi va deschide uşile pentru publicul larg în perioada 14-24 septembrie 2017. 

Colegii de la AutoBlog.MD au ajuns în Germania unde mâine începe Salonul Auto de la Frankfurt
Foto: computerbild.de

Înainte de aceasta, în mod tradiţional, organizatorii oferă două zile de acces exclusiv pentru reprezentanţii presei auto şi astfel vom avea ocazia să vă relatăm printre primii toate informaţiile.

Câţiva membri se află deja la câteva ore distanţă de oraşul german şi începând cu ziua de mâine vor începe să producă reportaje video de la standurile celor mai importanţi constructori auto.

Pub

Deoarece este o expoziţie auto internaţională care se desfăşoară o dată la doi ani, foarte mulţi producători de maşini îşi vor prezenta cele mai actuale modele din gamă, în timp ce alţii, care au închiriat pavilioane mai mari, precum BMW sau Mercedes-Benz, vor avea pe loc aproape toate produsele.

De asemenea, la această ediţie a salonului, a 67-a, mai mulţi jucători de pe piaţa auto vor prezenta primele electromobile de serie şi concepte ale acestora pe care urmează să le lanseze până în 2020.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi accesaţi AutoBlog.MD şi pe pagina principala veţi vedea o secţiune specială. Acolo vom publica articolele care vor conţine şi materiale video proaspăt transmise de la Frankfurt.

Mai mult, te poţi abona la notificările AutoBlog.MD. Atunci când informaţia se va actualiza pe pagină veţi fi informaţi printr-un mesaj în colţul ecranului.

Printre partenerii noştri se numără LUKOIL MoldovaRoadstoneUNIMEDIA, GBSDAAC HermesPorsche MoldovaToyota Centru Chişinău „Continent” şi Lexus Moldova. Materialele noastre vor fi preluate şi de portalul de ştiri UNIMEDIA.

Nu ezitaţi să apreciaţi articolele noastre interesante cu un like sau share. Pentru aceasta vă mulţumim anticipat!

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI