Cetățean ucrainean, condamnat în Republica Moldova pentru un accident rutier, soldat cu trei victime

Un cetăţean al Ucrainei a fost condamnat la patru ani de închisoare în Republica Moldova după ce a fost implicat într-un accident rutier, soldat cu decesul a trei oameni.

Cetățean ucrainean, condamnat în Republica Moldova pentru un accident rutier, soldat cu trei victime
(Foto: UNIMEDIA)

Tragedia a avut loc pe 2 iulie curent, în apropiere de satul Măgdăceşti. Inculpatul, care împreună cu concubina sa se întorceau din Ucraina la volanul unui „Renault”, a ieşit pe contrasens tamponând frontal un „Mercedes” care se deplasa regulamentar din sens opus. 

Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul şi pasagerul „Mercedes”-ului, care erau angajaţi ai Serviciului Situaţiilor Excepţionale Buiucani au murit pe loc, iar mai târziu, din cauza traumatismelor incompatibile cu viaţa, la spital s-a stins şi concubina inculpatului.

Totuşi, procurorii, care au solicitat condamnarea bărbatului la 6 ani şi 8 luni închisoare, consideră sentinţa aplicată de magistraţi ca fiind prea blândă şi anunţă că o vor contesta, inclusiv, insistând pe recuperarea de către acesta şi a cheltuielilor judiciare în sumă de 8,534 lei.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI