Arena „copy-paste” Chișinău. Noul slogan ales prin concurs este de fapt, cel al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012

Astăzi a fost ales sloganul care va reprezenta Arena Chișinău - Inspiră generații. Însă, un astfel de slogan a fost utilizat pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 - „Inspire a Generation".

Foto: captură

Amintim că tânărul scriitor, Dumitru Rău este acel care a câștigat concursul pentru sloganul Arenei Chișinău. Inspiră generații - cu aceste cuvinte a ocupat locul I.

Potrivit telegraph.co.uk, „Inspire a Generation” a fost sloganul oficial la Olimpiada din Londra în anul 2012.

Arena „copy-paste” Chișinău. Noul slogan ales prin concurs este de fapt, cel al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012

De asemenea amintim că Proiectul viitoarei Arene Sportive elaborate de niște experți de la Guvern, după cum s-a exprimat liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, nu este decât un video al unui proiect similar din Dunkerque. Acest proiect a fost publicat încă în 2014 pe Youtube.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.