A vrut să scape basma curată încercând să mituiască polițiștii, dar a fost reținut. Isprava unui tânăr din Basarabeasca

Un tânăr din Basarabeasca ar fi încercat să corupă poliţitii de patrulare, dar a ajuns să fie cercetat penal pentru corupere activă. Acesta a fost reţinut la scurt timp după tentativă de către ofiţerii CNA.

A vrut să scape basma curată încercând să mituiască polițiștii, dar a fost reținut. Isprava unui tânăr din Basarabeasca
(Foto: UNIMEDIA)

Potrivit materialelor anchetei, bărbatul, aflându-se în trafic la volanul maşinei personale, ar fi fost stopat de oamenii legii, fiind suspectat de conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Acesta  nu s-a conformat somaţiei și a încercat să fugă de echipajul de patrulare, lovindu-se totodată un stâlp, dar şi maşina de serviciu a poliţiştilor. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit la domiciliu, dar a refuzat să fie testat cu alcoolscopul. El le-a fi promis ofiţerilor de patrulare 300 de euro pentru a nu documenta cazul.

Astfel a fost iniţiată o urmărire penală, iar in urma documentării cazului, bănuitul a fost prins în flagrant delict în maşina de serviciu a oamenilor legii. Operaţiunea de reţinere a avut loc în comun cu angajaţii SPIA a MAI.

Dacă va fi găsit vinovat, banuitul riscă  închisoare pe un termen de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 100.000 la 200.000 de lei.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub