ora: 12:17, 28 apr 2010 8172
Autor: Redactia UNIMEDIA

UNIMEDIA este cel mai vizitat site de știri din R. Moldova, potrivit metrica.md


UNIMEDIA este cel mai vizitat site de știri din R. Moldova, potrivit metrica.md
Foto: UNIMEDIA
UNIMEDIA este portalul de știri nr. 1, potrivit metrica.md, o aplicație care măsoară audiența site-urilor din Republica Moldova, reieșind din datele generate de Google Analytics.

Astfel, potrivit metrica.md, UNIMEDIA este lider în acest clasament cu 618 432 de vizitatori lunar, care au accesat 4,5 milioane de pagini de știri în ultima lună.

Pe locul doi se clasează protv.md, site-ul televiziunii Pro TV Chișinău, cu 597 677 vizitatori lunar, care au accesat 4,2 milioane de pagini de știri.

Locul 3 și 4 sunt ocupate de către jurnal.md și jurnaltv.md, care au adunat câte 310 mii și, respectiv, 280 mii de vizitatori.

Pe locul cinci se clasează PUBLIKA.MD, care a reușit să adune de la lansare 194 874 vizitatori, ce au accesat 740 de mii de pagini de știri.

Un alt site al Interakt, VESTI.MD, se clasează pe locul 9 cu 62 de mii de vizitatori în ultima lună și jumătate de milion de știri accesate.

Vedeți mai jos top 10 cele mai vizitate site-uri de știri din R. Moldova, potrivit metrica.md:UNIMEDIA precizează că metrica.md este o aplicație, care preia datele deja existente din statisticile Google Analytics. Clasamentul general si statisticile publice ale site-ului tău sunt actualizate zilnic, în mod automat. Obiectivitatea statisticilor publicate şi implicit a clasamentului nu pot fi puse la îndoială datorita sursei (GA), care investeşte foarte mult în dezvoltarea sistemului de analiză a traficului.

Amintim că UNIMEDIA a fost declarat cel mai bun site mass-media din Moldova și la ediția VIII-a WEBTOP 2010. Vezi aici mai multe detalii.

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site "lesinat". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau

    Sunt cetățean activ
  • 0 (0)
    http://www.marketglory.com/strategygame/jnl877

    Sunt cetățean activ

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA