ora: 13:49, 23 ian 2010 8888
Autor: Redactia UNIMEDIA

Adjunctul lui Putin îşi amână vizita la Chişinău din cauza lui Băsescu


Adjunctul lui Putin îşi amână vizita la Chişinău din cauza lui Băsescu
Foto: steer.ru
Igor Şuvalov, adjunctul premierului rus, Vladimir Putin, îşi amână vizita la Chişinău pentru luna februarie, planificată anterior la finele lunii ianuarie, transmite agenţia rusă de presă RBK.

Potrivit unei surse a agenţiei din interiorul Guvernului R. Moldova, motivul amânării este planificarea în aceeaşi perioadă a vizitei la Chişinău a preşedintelui României Traian Băsescu (27 ianuarie) şi a premierului lituanian Andrius Kubilius (26 – 27 ianuarie).

Astfel, deplasarea lui Şuvalov la Chişinău a fost amânată pentru prima decadă a lunii februarie, când va avea loc şi şedinţa comisiei mixte moldo-rusă de colaborare economică.

Unul dintre subiectele principale, care vor fi discutate, este şi acordarea creditului rus pentru Republica Moldova în valoare de 150 milioane de dolari pe un termen de 15 ani.

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
 • 0 (0)
  ...150 de milioane de la Rusia, dupa ce Moldova e pe cale sa ia aproape un miliard din occident, cu perspectiva unor ajutoare ulterioare de alte sute de milioane. gata tata Putin, ai pierdut gubernia, nu-l mai trimite pe nenea Igor ca vine degeaba
 • 0 (0)
  Iaca asta poateci nu ni mai trbui
 • 0 (0)
  Trebuia la timp sa dati, cand era buca rosie.
 • 0 (0)
  mai bine inloc de banii istea, va veti cara din transnistria
 • 0 (0)
  Aşa cum am mai scris pe Unimedia, eram sigur de faptul că e un bluf al ruşilor.

  Se umfla pipota în ei că o să vină Băsescu şi au anunţat repede de vizita lui nea' ăsta, după care Băsescu a schimbat data şi i-a tras-o prostului la fel ca lui Geoană.

  Ruşii au mâncat rahat! Dacă era după ei basarabenii nu ar mai fi primit pensii şi salarii de câteva luni deja. RUŞINE RUŞILOR!
 • 0 (0)
  Cu milioanele astea,rusii sa-si ia dracu ,,jucariile,,alea expirate din Transnistria si sa plece acasa.
 • 0 (0)
  da poate sa nu vine deloc treaba din rusi nu este si nici nu afost! rusii il amageau si ii dadeau bombonele boului ista de voronin si herghelia lui! dar acum decind la conducerea tarii au venit oameni ci mintea treaza, competenti si cu capacitati de a scoate tara in carea n-ea adus comunegile cu sprijinul rusilor, pai acum cred ca nu mai au ce face , rominia a fost si va ramine tara ce tine si va tine la noi! cei ce indragesc tare rusii, n-au decint s-o futa in rusia caci pentru noi rusii am fost si vor ramine popor strain cu o cultura straina si cu o limba diferita! fara 10-15% din populatia rusofona tara noastra nu saraceste!
 • 0 (0)
  asa ca igoras stai in tara ta, dar daca totusi vrei sa vii, fa o favoare acestui pamint rominesc si carati potaile din transnistria cu tot cu smirnov al vostru!
 • 0 (0)
  mai bine nici nu ar lua acest credit de la rusi. Nu sunt ei de incredere.
 • 0 (0)
  Creditul asta mergea vorba sa-l dea in ca de asta primavara (ba chiar o suma mai mare). Dar, in loc, Rusia a stat si a asteptat--poate moare alianta...iar acum, cand vede ca AIE rezista, n-are incotro, vrea sa para in ochii lumii ca e darnica
 • 0 (0)
  Rusul nu da de dragul de a ajuta el da doar acolo unde are interes si pe urma ia banii inapoi cu dobinda de va trebui sa ne vindem chiloti.De cit cu ei mai bine fara.
 • 0 (0)
  Pasol on nahren cu tot cu banii lui. Ei singuri n-au bani si umbla dupa imprumut, dar si cu banii din imprumut vor sa faca politica. Vai de capul Rusiei, parca au trecut numai ce tataro-mongolii prin ea: Rusia este cea mai distrusa tara din Europa, da conducatorii ei si asa isi dau aere imperaste. Zapaciti si dusi cu luntrea!
 • 0 (0)
  haha si ce daca no venit ))
  rusofon prost)
  mai bine sa investeasca banii in Svinarniku lora(Rusia) pentru ca la 5 km de la vre-un oras sunt niste sate prapadite.. de 10 ori mai prapadite ca la noi...
 • 0 (0)
  Ian uitati la prostul din foto.......zici ca este vrajitor dupa mini
 • 0 (0)
  Care-se rusii cu totul din transnistria, cu toti cazacii lor si cu smirnovii si andreievele lor. Sa-l care cu ei si pe generalul voronin, ca nu ne trebuie. Nu ne trebuie creditele lor. Sa se uite cum traeste in casele comunale populatia lor... Singuri arata la televizor in ЖКХ-urile lor cum cad tavanurile in capul oamenilor si cum curge apa prin doua-trei etaje... Duca-se cu tot cu bani unde a dus mutu iapa..
 • 0 (0)
  Daca dau credit ei il vor conditiona cu tot felul de prostii precum acordarea limbii ruse a statutului de a doua limba de stat sau perpetuarea la nesfarsit a aflarii "pacificatorilor " lor in transnistria. Sa nu cada prada Guvernantii de la Chisinau la nada aratata de rusi, ei oriunde tind sa te insele. Sa primeasca Chisinaul credit de oriunde, de la China, de la UE, de la Polonia, de la FMI, dar numai nu de la rusi.
 • 0 (0)
  Cu mare parere de rau foarte rar intalnesc asa atmosfera,ca astazi pe Unimedia. Peste saptamina citesti tot felul de scarboseni, tot felul de murdarii. Oameni buni va rog foarte mult sa intrati si sa lasati mesaje omenesti aici si pe parcursul saptamanii, ca sa nu ramina numai mesajele prostilor si mancurtilor, ca te apuca groaza citindu-le.
 • 0 (0)
  Nu trebuie de luat nici un ban de la ocupanti.Sa se care de aici, sa numai auzim de ei,ca sunt rasul lumii.Tot raul vine de la ei
 • 0 (0)
  bai basarabeni koncenie da voi kui trebuiti asa kurve,singur nu puteti rezolva nimik doar ajutoare cereti.Lasa transnistria si futetio la pidarii de romini
 • 0 (0)
  rominii ca si voi sint niste tigani care mor de foame
 • 0 (0)
  eu var inpusca pe toti,dar numai eu,kear si toata transnistria
 • 0 (0)
  rusnacule, пмррулит, wei amaratule. Voi cu Transnistria voastra o sa ramaneti izolati din toate partile, si o sa zdohniti de foame ca soarecii. Cu tot cu cazacii vostri. Pe cine sa impuscati wei rusnac borat. Cu ochiul facem la NATO si decat un vant va dam si aliluia cu voi. Cu ce ne atacati, cu tancuri gonflabile, cum aratau la tv? :))) Ucraina se indreapte spre NATO si UE, Moldova la fel, din toate partile o sa vedem atunci ce o sa mai chitatiti.
 • 0 (0)
  пмррулит :))) nihuia sebe, iaka tu kanaiesti cu totu! wai mudila, la romani fute-o tu! tu si iti inchipui ca noi suntem prosti nu? sa va lasam de capu vostru??? bai kanciuga, asculta-ma atent ce-ti spun: NICI O UNIRE CU ROMANIA N-AS SHIE PINA NU VA READUCEM LA LEGE PE VOI - CANCIUJI, 2 - PINA NU READUCEM TERITORIILE CARE-S OCUPATE ACUMA DE UCRAINA, INAPOI LA RM CA SA AVEM SI MUNTE SI MARE, 3 - PINA RM N-O SA AIBA UN PIB PE CAP DE LOCUITOR CE PUTIN CA CEL AL ROMANIEI!!! ai inteles tvariule? dupa asta, vorbim de unire. ca nu-i corect acuma cind Ro are atitea probleme pe cap, sa mai vina 4 mln de moldoveni cu problemele si cu saracia lor, ca sa mai tragem si Ro in jios. asa ca stai tu linistit in garsoku tau - va vine rindu si voua! oleac asteptati!

  ps - si apropo, la ce am spus eu mai sus, subscriu toate formatiunile politice din RM, pina si comunistii, asa ca o s-o beliti voi tare, gaska lu Smirnov!
 • 0 (0)
  iate pidaru are glas!!! iiiii bleaaadina!!! suka sa-ni deie nie voie ii maninc plea, le arat eu si pacifisti si tot, sucili! toti sug din Moldova asta, toti din toate partile!
 • 0 (0)
  SOCANT! priviti cu totii!

  http://www.youtube.com/watch?v=AvtUFSOTFx8&feature=player_embedded

  sovietici cazioli..................
 • 0 (0)
  site-uri care te platesc .....faci bani usor...http?://bux.to?ref=ame23........http://WWW.richptc.com/index.php?ref=ame10.....ma puteti gasi si la apostolmarius46
 • 0 (0)
  Voi nu vedeti ca rusii singuri nu au bani? Este clar ca ei vor ceva in skimb. Au redus suma imprumutului de la 500 la 150 mln. dolari si acum ceva mai taraganeaza! Propun sa ne refuzam de acest credit, pentru ca o sa ne coste prea scump.
 • 0 (0)
  Acesta se vede de la o posta ca este evreu. Rusia intreprinde atac evreiesc impotriva Moldovei. Ba Voronin cu evreii lui, ba Belcovschii, ba acesta... Au sa vada evreii ce au sa pateasca de la rusi... Degraba se termina apa in robinet..... si aoi se stie cine e vinovat pentru asta..... Hai, hai, serviti rusii, serviti. Numai ca apoi sa nu va jeluiti ca vau facut holocost prietenii vostri rusnaci...
 • 0 (0)
  asta poate deja nici sa nu mai vina.. de la 500 de mln sa ajuns la 150. Sa si-i bage in cur.
 • 0 (0)
  Uitasem, Adjunctul lui Putin sa-mi beleasca pula. Si el si Putin
 • 0 (0)
  Ruşii cred că au mai mari probleme decît Republica moldova ,şi ar fi foarte bine dacă ne-ar lăsa în pace.Să-şi retragă armata şi să plece.


  Россия и Африка — близнецы-братья?
  ВСЕМИРНЫЙ банк опубликовал результаты исследования благосостояния жителей разных стран. Размеры российского национального богатства, приходящиеся на одного жителя, в 17 раз меньше, чем в самой богатой стране мира — Швейцарии, и в 13 раз меньше, чем в США. Мы оказались в компании африканских государств.
  «В ближайшем будущем разрыв между богатыми и бедными странами будет увеличиваться, — сказали «АиФ» во Всемирном банке, — в основном за счет того, что главное богатство беднейших стран — природные ресурсы — будет сокращаться, а «нематериальные активы» богатых стран продолжат расти». Прогноз этот неутешительный: в России и так сегодня более 30 млн. бедных людей.
  http://gazeta.aif.ru/online/aif/1299/05_01

  Вся деревенская Россия заражена туберкулезом
  Для горожанина, измученного шумом, пробками и стрессами, деревня — как сказка о здоровой и спокойной жизни. Но статистика разбивает эту сказку вдребезги. Аналитическая записка Минздравсоцразвития, представленная в думский Комитет по охране здоровья. Эту бумагу можно назвать сенсационной.
  Главная причина инвалидности и смерти на селе — туберкулез. 75% населения деревень уже инфицировано палочкой Коха, не только человеческой, но и «бычьего типа». Лечат туберкулез в деревне «нерегулярно» и «неэффективно», а диагностируют его «неудовлетворительно». Так говорится в документе. И умирают селяне от туберкулеза в два раза чаще, чем горожане…
  Умственно отсталых подростков (олигофренов и дебилов) в деревне почти в 4 раза больше, чем в городе, а доля школьников, активно потребляющих спиртные напитки, в 2–3 раза выше, чем в городе. Среди всех учтенных в стране умственно отсталых граждан 40% — деревенские жители. (А в деревне, между прочим, в России живет лишь около 27% россиян.)
  Младенческая смертность на селе в прошлом году была на 24% выше, чем в городе, — это напрямую связано с качеством и доступностью медицинского обслуживания.
  Надо признать, что государство изо всех сил старалось помочь скорейшему вымиранию селян. В 90% «оставшихся в живых» фельдшерских пунктов нет центрального отопления и канализации, в каждом четвертом нет телефона (то есть вызвать «скорую» нельзя). Почти в каждой 10-й сельской участковой больнице нет ни одного врача. «Скорая помощь» вроде бы есть (1200 отделений), но на самом деле ее почти нет: не хватает машин, горючего, лекарств и инструментов, признает Минздравсоцразвития.
  Президент, конечно, пообещал усилить внимание к «первичному звену» оказания медпомощи. Но повышение зарплат участковым сельским врачам и фельдшерам едва ли сильно поможет делу…
  И еще цифры напоследок: на 1000 деревенских пенсионеров уже сейчас приходится 2000 пенсионерок — мужчины в селах вымирают…
 • 0 (0)
  princaipalul acum sa schimbam constitutia, caci daca avem alegeri anticipate atunci chiar daca le platim la neghiobii astia de moldoveni cate 600 lei, nu cate 350 cat le-am platit la 29 iulie totuna vor vota Partidul Comunistilor si iar va obtine Voronin 71 de mandate in parlament si atunci adio democratie...
 • 0 (0)
  maldaveanul care semneaza "romanescul" - f. -o bai nahu blea, nu mai scrie in numele romanilor aici, ca se vede de la o posta ca esti provocator. Amarastean rusofon.

  Dihonie, bravo omule..nu esti chiar patsan rau cum pareai..pana la urma o sa te cinstesc cu o bere, ca vad ca atunci cand esti treaz, le zici bine.
 • 0 (0)
  credit pe 15 ani dupa 8 ani guvernul filat pleaca cine vine plateste datariile.
 • 0 (0)
  пмрПулит, i-a seama la vorba - sa nu ti se opreasca inima cumva.
 • 0 (0)
  ar fi bine ca inaintea vizitei lui Igor Suvalov sa aflam mai detaliat cine-i Igor Suvalov de facto.
  ce scriu despre aceasta persoana in presa rusa cea cit de cit independenta?
  am impresia ca in Russia traditiile nu se schimba de veacuri: cum se adunau in jurul "tronului" toti aventurierii, hotii, banditii, ucigasii si c.rvele de ambele gendere asa si o ramas.
  in plus ce va aduce acest "poslannik" in Chisinau? dupa cum stim "pozitia kremlinului" nu s-o schimbat nici cu un milimetru.
  asa ca va veni doar sa ne mai sperie cu bitca si sa mai beie vin, aceasta daca nu v-o face-o pe "trezvenic", caci precis nu-i "iazvenik", poate doar "anonimschik", considerind ca-i prietenul kgbistului.
  si i-si va finaliza vizita in RM cu o "audienta" la alt Igoriok, pe care i-l va pupa "v zasos" ca pe o "tioska".
 • 0 (0)
  Eh, s-o impiedicat rusii pe drum dintr-un motiv evident - asteapta rezultatele scrutinului din Ucraina, ca sa stie ce placa sa cante aici. De castiga Ianukovici ia sa vedeti voi atunci aberatiile rusului. Iar insinuarile ca nu se pot rusii afla concomitent cu romanii si lituanienii in acelasi loc este doar o provocare de ordin politic.

  @Leonea_avtoritet - 10 pentru traducerea gandurilor populatiei civile in limba "boilor", de fiecare data comentariile tale rup:)))))
 • 0 (0)
  pai cei care nu stiu a vorbi nau dreptul sa stea la masa cu oameni destepti si se retrag in scorbura
 • 0 (0)
  @38. bzzz
  nici Timosenco nu va iesi din cuvintul moscovei. aberatiile tot aceleasi vor fi.
 • 0 (0)
  Pentru rusi Ianukovici e mult mai sigur ca partener decat Timosenko. Aia e vicleana, iar rusii nu-s asa prosti sa nu-si dea seama de riscuri. O fac ei pe vitejii ca au ambii candidati la mana, dar nu-i chiar asa.
 • 0 (0)
  22. пмррулит, ora: 23:27; 23 ian 2010 eu var inpusca pe toti,dar numai eu,kear si toata transnistria

  .засоси гандон мразь преднистровская ...удачи в смерти и в работе мразь жидоцыганская
 • 0 (0)
  Леония_Авторитет.....ты придурак как твоя хуйсосная собачка!..... пмррулит,
 • 0 (0)
  ba, romani imputiti, sa-mi bag s... in voi si neamu vostru. nu mult mai are fleak-filat, debilii de ghimpu, zalupu, uhov-urekean sa mai sta in fotolii...Ataturku-le si restul de muisti..va impuskam noi pe toti. sa va sugeti s...peste prut la basea si restul resturilor
 • 0 (0)
  Redactorii unimedia nu modereaza comentariile? puneti ca pe youtube un buton de like sau dislike pentru fiecare comentariu
 • 0 (0)
  Bravo Rromine.Avem un guvern dea pula.Niste ratati.Astia chiar o sa ne duca la pierzanie.Si pentru cine am iesit in strazi pe 7 aprilie...O alianta de prosti...
 • 0 (0)
  ataturk, tu ti joci cu focu baiatu! eu bazariu iti spun: sekir baska as shie! nu la unu - la toti! voi nu vedeti ca numai crapati bani din bugetul de stat degeaba da Gagauzia sheia a voastra nu-si justifica cu nimic asa zis-ul legislativ regional??? si apropo - sunteti 120 mii gagauzi, da v-ati insirat pe trei raioane, adica 300 mii populatie, asta cum vine? si luati bani mai mult decit trei raioane la un loc, si nu vad nici un progres acolo, nimic! asa ca noi oleac o sa reveden autonomia asta a voastra. atita timp cit dupa reforma administrativa, APL o sa aiba toate imputernicirile nu mai are rost nici un fel de autonomie: fiecare face in satu lui ce vrea! asa ca nu fa glas te rog, ca as shie di rau! eu te-am avertizat - daca trebu innarmam RM pina in dinti de la rusi, si n-as shie nici un vint: nici de la Kiev nici de la Ankaroglu! sunteti mudaci greobanye si ati stat cu nasu in oi - stati mai departe, da sa nu te vad cu asa comentarii ca te maninc, bazariu, ma transform in canibal!
 • 0 (0)
  47. Leonia_avtoritet, sa-l incepi a-l halvai de la falus...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA