Televiziunea de ştiri din trustul „Realitatea – Caţavencu” la Chişinău se va numi... PUBLIKA!

„TV Publika” va fi un post tv pro-european, va realiza si difuza programe in limbile romana si rusa. Buletinele de stiri vor fi difuzate din ora in ora. Aşa va trebui să arate postul de televiziune, pe care trustul media „Realitatea – Caţavencu” îl vor deschide în curând la Chişinău, potrivit fondatorului Dumitru Tara, citat de Deca-press.
Televiziunea de ştiri din trustul „Realitatea – Caţavencu” la Chişinău se va numi... PUBLIKA!
(Foto: oxana90.files.wordpress.com)

„Misiunea postului este de a informa corect, obiectiv, impartial, echidistant si documentat publicul in timp real asupra evenimentelor din tara si din lume. TV „Publika” isi propune sa educe oamenii asupra mediului de afaceri, relatiilor economice interne si internationale. Va fi un canal de informatie si dezbatere atat pentru mediul politic si social, cat si pentru cel economic”, a mai declarat Dumitru Tara.

Sursa citată precizează că la 6 noiembrie Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a acordat licenta de emisie pentru „TV Publika”, care va difuza prin satelit, iar semnalul va putea fi preluat de operatorii TV prin cablu.

„Noul post TV promite ca va pune pe post 24 din 24 de ore numai programe autohtone si va avea o grila de emisie bogata in jurnale de stiri si talk-show-uri”, a precizat membrul CCA, Ludmila Vasilache.

Pentru „TV Publika” vor munci circa 120 de jurnalisti. In afara Chisinaului, noul post TV va avea birouri de corespondenti la Balti, Cahul, Comrat. In perspectiva se prevede deschiderea unui birou in Transnistria, precizează Deca-press.

Sursa: UNIMEDIA, cu referinţă la Deca-press

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub