ora: 12:57, 22 iul 2009 16199
Autor: Redactia UNIMEDIA

România nu a fost implicată în protestele din 7 aprilie, susține procurorul general Valeriu Gurbulea


România nu a fost implicată în protestele din 7 aprilie, susține procurorul general Valeriu Gurbulea
Foto: UNIMEDIA
(UPDATE: 17:29) În corpul știrii au fost adăugate imagini video cu declarațiile Procurorului General Valeriu Gurbulea.

"România, ca stat, nu a participat la protestele din 7 aprilie. Au fost înregistrate doar unele forme. Spre exemplu, a fost un atac cibernetic asupra serverelor instituțiilor de stat din România, inclusiv încercări de trecere a frontierei moldo-române". Declarația aparține procurorului general Valeriu Gurbulea, lansată în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc azi, 22 iulie.

Valeriu Gurbulea a mai declarat că înregistrările telefonice ale primarului general al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă și ale omului de afaceri Gabriel Stati din filmul "Atacul asupra Moldovei" nu au fost oferite de către Procuratură și urmează să investigheze circumstanțele, în care înregistrările telefonice au putut ajunge în presă (postul tv procomunist NIT – n.r.).

Referitor la imaginile video din 7 aprilie, în care se vedea că un polițist spărgea pietre (presa a scris că pietrele ar fi fost destinate protestatarilor pentru vandalizarea Parlamentului și a Președinției – n.r.), Gurbulea a declarat că s-a constatat că acolo se demonta o bucată de gard, fără ca pietrele să fie oferite protestatarilor.

Întrebat de presă dacă Procuratura Generală a identificat polițiștii, care a maltratat tinerii după protestele din 7 aprilie, Procurorul General Valeriu Gurbulea a precizat: "Multe persoane arestate invocă acte de tortură la reținerea protestatarilor. E greu să depistăm aceste persoane, deoarece aveau fața acoperită. Acum cerem listele persoanelor de la MAI, care au participat la reținere."

În premieră, Valeriu Gurbulea a subliniat că România nu ar fi fost implicată în acțiunile de protest, așa cum se declara anterior: "România, ca stat, nu a participat la protestele din 7 aprilie, ci doar unele forme. Spre exemplu, a fost un atac cibernetic asupra serverelor instituțiilor de stat din România, inclusiv încercări de trecere a frontierei moldo-române".Cod embed de la video:


Vedeți mai jos comentariul live UNIMEDIA de la acest eveniment:


(UPDATE: 14:08) Conferința de presă și comentariul live UNIMEDIA a luat sfârșit. Jurnaliștii sunt nemulțumiți că nu au aflat nimic nou.

(UPDATE: 14:05) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Înregistrările audio ale convorbirilor telefonice din filmul "Atacul asupra Moldovei" nu au fost oferite de către Procuratură. Urmează să investigăm cazul și să aflăm cum au ajuns acele convorbiri telefonice în presă."

(UPDATE: 14:01) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "În noaptea de 6 spre 7 aprilie, poliția nu a intervenit, deoarece erau prea puțini, iar grupul de tineri era foarte violent. Astfel, nu am vrut să ne participăm în unele provocări, în care se dorea să fim implicați."

(UPDATE: 13:56) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Poliția nu a putut opri mulțimea, deși au fost mai multe încercări. Grupurile organizate foarte abil au înghesuit poliția într-o parte și au fost aplicate lovituri apărătorilor legii."

(UPDATE: 13:52) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Au avut de suferit 296 de polițiști în timpul protestelor și vor fi pedepsiți acei tineri, care au participat la lovirea polițiștilor."

(UPDATE: 13:50) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Nu a fost o amnistiere a protestelor, ci un gest politic din partea șefului statului. A fost decizia Procuraturii de a-i elibera și de a-i cerceta în continuare."

(UPDATE: 13:48) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Până în acest moment, au fost înregistrate 120 infracțiuni și 206 de contravenții în privința protestelor din 7 aprilie."

(UPDATE: 13:46) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Noi ne supunem legii, nu partidului de guvernământ."

(UPDATE: 13:45) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Referitor la bucata de beton, care se spărgea în spatele instituțiilor de stat, s-a constatat că acolo se demonta o bucată de gard, fără ca pietrele să fie oferite protestatarilor."

(UPDATE: 13:43) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "În timpul unei dezbateri televizate s-a declarat că în instituțiile statului, care au fost vandalizate, ar fi fost o persoană de la serviciile secrete. Noi am constatat că tânărul nu aparține serviciilor secrete".

(UPDATE: 13:41) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Multe persoane arestate invocă acte de tortură la reținerea protestatarilor. E greu să depistăm aceste persoane, deoarece aveau fața acoperită. Acum cerem listele persoanelor de la MAI, care au participat la reținere."

(UPDATE: 13:39) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "România, ca stat, nu a participat la protestele din 7 aprilie, ci doar unele forme. Spre exemplu, a fost un atac cibernetic asupra serverelor instituțiilor de stat din România, inclusiv încercări de trecere a frontierei moldo-române."

(UPDATE: 13:37) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Nu putem acuza acum niciun partid de dezordinile în masă, ci doar membrii acestor formațiuni politice. O parte dintre persoanele vizate candidează în alegeri pe listele partidelor de opoziție PL și PLDM".

(UPDATE: 13:31) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Prima persoană care a fost interogată după acțiunile de protest dintre înalții demnitari a fost prim-vicepreședintele Parlamentului Vladimir Țurcan".

(UPDATE: 13:29) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Valeriu Boboc a fost găsit lângă Arcul de Triumf. La spitalul de urgență a fost adus mort, unde a fost constatat decesul acestuia. Medicii au declarat că ar fi decedat în urma intoxicării cu o substanță necunoscută. Ulterior, în urma exminării internaționale, s-a constatat că a decedat în urma unor lovituri cu un obiect dur".

(UPDATE: 13:27) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Maxim Canișcev a decedat în urma înecului. Acasă la victimă a fost găsit un bilețel, care anunța că dorește să se sinucidă".

(UPDATE: 13:26) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Veaceslav Țâbuleac a decedat în urma căderii sale de pe un pilon de un curent electric, după ce se întorcea acasă din Federația Rusă. Avem doi martori, care confirmă această informație."

(UPDATE: 13:25) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Eugen Țapu a decedat cu câteva săptămâni înainte de 7 aprilie, care s-a strangulat cu șireturile. Avem poze, care demonstrează asta. Nu există imagini, care ar demonstra că a participat la acțiuni de protest."

(UPDATE: 13:22) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Există mai multe categorii de leziuni corporale: 1. primite în urma altercațiilor cu poliția, 2. ricoșarea pietrelor de la scuturile polițiștilor, 3. în timpul reținerii și 4. în izolatoarele poliției."

(UPDATE: 13:21) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Au fost înregistrate 96 de materiale privind torturarea persoanelor de către poliție. 13 dintre cereri au conținut date eronate. În cazul a 55 de cazuri avem rezultatele examinării medicilor legiști. Majoritatea dintre ele au leziuni corporale ușoare sau niciun fel de leziuni."

(UPDATE: 13:19) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Scopul urmăririi penale a fost de a cerceta obiectiv și imparțial ceea ce s-a întâmplat la 7 aprilie".

(UPDATE: 13:15) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "În privința a 6 persoane dosarele au fost înaintate în judecată. Alte 10 dosare penale sunt pregătite."

(UPDATE: 13:13) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Putem constata că protestele din 7 aprilie au avut un caracter organizat".

(UPDATE: 13:11) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Avem probe, care arată că unii dintre studenții, care au participat la proteste, au fost plătiți. S-a înregistrat foarte multe încercări de intrare în țară din partea unor persoane din grupări radicale."

(UPDATE: 13:08) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Am făcut o analiză a meetingurilor organizate până la alegeri și cel din 7 aprilie. Sunt foarte diferite. Cele de până la alegeri erau luări de cuvânt, pe când la 7 aprilie nu a avut loc așa ceva."

(UPDATE: 13:05) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova, declară că toți provocatorii și instigatorii din 7 aprilie vor fi trași la răspundere.

Azi, 22 iulie, Procurorul General al Republicii Moldova, Valeriu Gurbulea, susţine conferinţa de presă sub genericul "Desfăşurarea urmăririi penale pe evenimentele din 6–7 aprilie 2009", începând cu orele 13:00.

UNIMEDIA va realiza un comentariu live de la acest eveniment.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  In sfarsit incepe procesul criminalilor de comunisti. Bravo , un prim pas pe calea democratiei. Sper nu este vreo pacaleala de la cioronel....
  JUS CU PUTORILE COMUNISTE!
 • 0 (0)
  ...
  Trezeste-te din somn,frumoasa adormita
  Tu tara mea de dor
  Din fruntea insingerata,coroana comunista
  Arunc-o la gunoi

  Trezeste-te Ileana,trezeste-te Ioane
  Trezeste-te popor!!!
  Alege faurire,alege libertate
  Alege viitor

  Trezeste-te tarane din neagra letargie
  Din somnul tau de veci
  Alege libertate,alege faurire
  Alege-o cale noua,ca-n vremurile vechi

  Atita suferit-ai in chin si saracie
  Ca vita de la plug!...
  Mai crezi in bunatatea,mai crezi in omenia
  Colosului de lut?!...

  Mai speri ca miliardul ,,familia,, ce-l ,,are,,
  Va fi cindva si-al tau?!
  Mai crezi ca la nevoie iti va sta-n aparare
  Politia-calau?!.

  Nu mai alege hotii,nu mai alege lupii
  Ce parul des si-l schimba,naravul insa ba
  Alege libertate,alege faurire
  Tu tara mea din basme,tu miorita mea

  Te rog matusa Leana.te rog eu mos Ioane
  Te rog al meu popor
  Alege faurire,alege libertate
  Alege viitor...

  18 iulie 2009 Chisinau RM Iurie Osoianu
 • 0 (0)
  Intai sa vedem ce debiteaza acest lingau...
 • 0 (0)
  Parlamentul European pe urmele torturii - comuniştii sunt deranjaţi
  Scris de dw-world.de
  Miercuri, 22 Iulie 2009 09:13
  La Parlamentul European au fost organizate audieri în problema torturării tinerilor în comisariatele de poliţie din Republica Moldova după protestele violente din 7 aprilie. La Bruxelles au fost invitaţi tineri maltrataţi de poliţie care au povestit detalii de groază despre „coridorul morţii" prin care au trecut. Chişinăul susţine că Rezoluţia PE care a pus capăt acelui masacru este „o insultă la adresa poporului moldovean".
  În zadar au încercat demnitarii europeni să afle ieri de la reprezentantul Moldovei la Bruxelles, Iulian Groza, cum au fost pedepsiţi poliţiştii care au maltratat tinerii după evenimentele din aprilie. Întrebat despre elucidarea cazurilor de tortură, Groza nu a ştiut ce să răspundă. La dezbateri au fost invitaţi însă şi tineri care au povestit amănunţit cum au fost bătuţi în comisariate de către poliţişti.

  Mărturiile lui Victor Aramă despre aşa-numitul „coridor al morţii", prin care erau somaţi să treacă tinerii în acele zile, i-a şocat pe cei prezenţi la dezbateri. Potrivit Ludmilei Popovici, director al Centrului de reabilitare „Memoria" care le-a acordat gratuit asistenţă medicală celor maltrataţi, unii tineri au fost pur şi simplu nenorociţi pentru tot restul vieţii:

  „Ce îi aşteaptă pe unii băieţi care au fost bătuţi la 7 aprilie.... Mie îmi vine foarte greu să spun. Avem băieţi cu contuzie renală, avem băieţi, vreo 8-9 cazuri, cu surditate post-traumatică după ce au fost loviţi peste urechi, timpan rupt, ureche medie afectată. Problema este foarte serioasă deoarece sunt implicaţi foarte mulţi poliţişti. Avem persoane care nici în clin, nici în mânecă nu au avut cu protestele. Au coborât din microbuz, l-au lovit după cap...".

  Reprezentantul parteneriatului european pentru democraţie, Marcin Walecki, a insistat ca UE să ceară autorităţilor de la Chişinău o investigare completă a cazurilor de tortură şi a propus ca asistenţa financiară europeană să nu mai treacă prin instituţiile guvernamentale ale Republicii Moldova care, potrivit lui, nu pot face dovada cooperării pentru protejarea cetăţenilor.

  Pe de altă parte, exponenţii puterii comuniste blamează Rezoluţia din aprilie a Parlamentului European prin care se cerea autorităţilor comuniste să pună capăt imediat torturii din comisariate. Comunistul Grigorii Petrenko a spus că respectivul document este „o insultă la adresa poporului moldovean", deoarece nu face nici o referire la poliţiştii care au avut de suferit în timpul protestelor violente din luna aprilie:

  „Eu şi astăzi pot să repet ceea ce am spus atunci. Consider că atâta timp cât această Rezoluţie nu reflectă obiectiv evenimentele din 6, 7 şi 8 aprilie ea nu poate fi considerată un document care merită astăzi discutat. Este un punct de vedere a unui...

  - Reporter: ...a unui Parlament European.

  - Grigorii Petrenko: Nu, staţi! Este un punct de vedere a unor deputaţi. Noi am avut amendamente aproape la fiecare articol, deoarece considerăm că a fost folosită informaţie neverificată. S-a scris că se încalcă drepturile omului...

  - Reporter: Şi nu au fost încălcate drepturile omului în acea perioadă, domnule Petrenko? Jurnalişti care zac în baltă de sânge în spatele Guvernului, oameni maltrataţi în comisariatele de poliţie... Asta nu e încălcare a drepturilor omului?

  - Grigorii Petrenko: Dar cum credeţi, poliţiştii care au stat răniţi în clădirea Parlamentului... De ce nu a fost reflectat în Rezoluţia Parlamentului European? De ce nu s-a menţionat deloc despre această încălcare?".

  Reprezentanţii Parlamentului European au cerut ieri observatorilor internaţionali care vor monitoriza alegerile parlamentare anticipate pe data de 29 iulie din Republica Moldova să fie extrem de precauţi astfel încât rezultatele scrutinului să reflecte adevărata opţiune a electoratului.

  Autor: Vitalie Călugăreanu, DW-Chişinău
  Redactor: Rodica Binder

  dw-world.de
 • 0 (0)
  Care e rostul conferintei acesteaia de presa?De ce nu a fost facuta pina acum???Mai intii a dat declaratii in filmul de la NIT si TV4 ca opozitia e vinovata de tot, ca tinerii au fost impusi cu forta(cica se faceau liste cu liceeni sa plece in piata pe 7 aprilie) si aberatii de genul acesta..Gorbulea este unul dintre zecile de lingai ai lui Voronin si azi conferinta de presa nu are decit scopul de a mai bulversa electoratul...Sa aiba ce zice deseara la Moldova1, sa mai intunece omul de la sat, care si asa saracul este ingradit total la informatie veridica...
  Chiar daca va zice iar niste aberatii si aduce noi invinuiri, Cel de Sus le vede pe toate...Si nu va scapa de pedeapsa niciunul dintre cei care au omorit oameni si i-au terorizat pe altii.
  In curind veti cadea lepadaturilor de comunisti jegosi ce sunteti si atunci veti infunda puscariile...Veti sta voi cite 20-25 de idioti intr-o celula de 5 persoane....
  Votati opozitia parlamentara anticomunista. PL,PLDM,AMN
 • 0 (0)
  scorneli si inca o data scorneli. ACEST GURBULEA E O NULITATE. SI PE EL IL PASTE INCHISOAREA. SLUGOI COMUNIST
 • 0 (0)
  Vrem sa vedem probele!!! Una e sa pretinzi ca ai probe, si alta este sa le detii cu adevarat. Idiotilor, ati arestat si batut sute de tineri pentru 6 dosare penale?
 • 0 (0)
  Lepra comunista, tu patezi memoria celor ucisi in batai, insulti familiile lor, iti bati joc de o generatie intreaga de tineri care au venit in piata pt ca s-au saturat de lepre ca tine (NU pentru ca au fost platiti).

  Aveti probe ca s-au dat bani ? l-ati pus pe Galatchi si pe alti lingai comsomolisti sa faca declaratii in acest sens ? cu spatele la camerele NIT-ului si MU1 ? Pai asa e prea usor, poti sa iei orice gunoi de pe strada, yi dai 100 euro si yi yl inveti poezia "am luat bani pt ca sa arunc cu pietre". Dar tre sa stii, Gurbuleo ca in tara asta sunt si tineri cu coloana vertebrala care mai vad o luminita in capatul tunelului - si cu siguranta luminita nu e PCRM, care au venit in PMAN pt ca s-au saturat de gunoaie ca tine, Papuc, Voronin (Oleg si Vladimir)!

  Gurbulea, nu ti-i rusine sa faci declaratii dupa ce te-ai facut de rys cu declaratii absolut de rasul gainilor in legatura cu "tentativa de asasinare a lui Rosca de catre Urechean"?

  Valera vine si timpul tau, dragule.
 • 0 (0)
  =)))))
  Ce penibil!!! Atat puteti, comunistilor?
  Asa de mult va desconsiderati propriul popor, atat de prosti ii credeti pe moldoveni incat sa le serviti asa minciuni ieftine???
 • 0 (0)
  "cel mai greu pacat,vesnic fara iertare,este starea omului impotriva adevarului"
  (Parintele Arsenie Boca)
 • 0 (0)
  deja numai pot fi insulte privind maltratare
 • 0 (0)
  "nu suntem din maimuta,dar mergem cu pasi repezi spre ea..."(Parintele Arsenie Boca)
 • 0 (0)
  Gorbulica, cum poti sa zici atitea prostii???? La cum vb acum imi pare rau ca nu au fost copii tai prin comisariate batuti(fara ca tu sa fii procuror, ci simplu cetatean).... Sau sa iti fi ucis copilul in bataie si apoi sa Papuc sa declare ca a murit din cauza unei intoxicari cu gaze necunoscute... Tatuca Voroshka va spus ce sa faceti si voi ca .... ati pus botul si ati spus aberatii.. Intr-adevar Dumnezeu nu bate cu batul.. Toate la timpul lor... Canalii de comunist....
 • 0 (0)
  mi-ar fi rusine sa ies si sa zik atitea prostii...
 • 0 (0)
  Vreau un pic sa scriu despre altceva..
  Cealalat ieri la ProTV a fost un reportaj cu privire la faptul ca in timpul renumararii voturilor in cadrul sectiilor de votare au fost prezenti numai presedintele biroului si gata..AMN s-a adresat cu o sesizare la PORcuratura Generala, ca urmare dl Gurbulea a raspuns unui jurnalist:
  Noi am investigat cazul, s-a stabilit ca intr-adevar asa si a fost, dar (atentie juristi) membrii sectiilor electorale a sunat pe presedintele sectiilor si i-au imputernicit sa se semneze in locul lor!!!!!!!

  Cineva din juristi a auzit despre imputernicirea prin TELEFON?????Poate dl Gurbulea stie vre-un articol dein Codul Civil care reglementeaza imputernicirile in cauza?????
 • 0 (0)
  Eu il cred pe Gurbulea. Oricand poate fi gasit si el pe vreo straduta laterala din Chisinau, dupa ce s-a strangulat cu bratara de la ceas? V-ati mira sa auziti stirea asta dupa 29 iulie? Eu cred ca vi s-ar parea ceva normal. Si langa el un biletel in care sa marturiseasca toate ticalosiil e de care s-a facut vinovat in perioada in care nimeni nu isi dadea seama unde se termina bucile lui voronin si unde incepe fata lui. Valeriu, tu ai familie? Ai copii? Nu ti-e teama de viata de sobolan care va asteapta?
 • 0 (0)
  "Iisus a tamaduit orbirea ochilor,dar n-a putut tamadui orbirea rautatii.Orbirea rautatii nu are leac,dar are pedeapsa"(Parintele Arsenie Boca)
 • 0 (0)
  Care rusine din parte lui Gurbulea. E o haimana si o lepadatura, ce nu se vede ce multra are si ce prostii vorbeste in ultimul timp.Ma mir cum de incape atita rabdare in poporul nostru. sa minti asa de deschis stiind ca lumea stie ce poama esti,da???Numai la noi asta e posibil.Sacoateti ciobenii de la functii publice. GURBULEA MARS LA STINA, ACOLO E LOCUL TAU...DEBILOID IMPUTIT.
 • 0 (0)
  deci "atacul cibernetic"si cei care au incercat sa treaca frontiera se stat,au arborat steagul Romaniei ...?!?
 • 0 (0)
  pare sincer omul... daca as fi naiv l-as crede...caci pare a fi increzut in ceea ce spune..dar hai sa fim seriosi nici la "CSI Miami" nu vezi asa cercetare serioasa))
 • 0 (0)
  Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Referitor la bucata de beton, care se spărgea în spatele instituțiilor de stat, s-a constatat că acolo se demonta o bucată de gard, fără ca pietrele să fie oferite protestatarilor." =))))))))))))))))))))))))))
  =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) si de ce acest lucru era facut de politisti? :)) sau e in compenetnta lor asa, pur si simplu sa demonteze gardul =))))))))))))))
  minciuni,....
 • 0 (0)
  @
  16. Anais, ora: 13:38; 22 iul 2009
  Interesant Anais, da de ce tocmai atunci toti se spinzurau, se inecau in aprilie, cadeau de pe stilpi si nu stiu mai ce, da acum parca pe nimeni nu-l gaseste cu siretul spinzurat si asa mai departe.. Oare asa de mare coincidenta sa fie???? Da e adevarat ca poti gasi pe o ulicioara cazuri de astea, dar nu celea din 6-7 aprilie.. e prea de tot... si chiar esti tare credul daca il crezi pe "asa-zisul procuror general'...
 • 0 (0)
  Mda "deci prin urmare ca" nu au gasit nici o dovada de implicare a politiei.

  Tinerii s-au maltratat singuri,unii din ei chiar s-au sinucis!
  MINCINOSILOR! NESIMTITILOR! O SA PLATITI PENTRU TOT!
 • 0 (0)
  GURBULEA ARE CREDIBILITATE ZERO. UN NECIOPLIT ACOLIT SI LINGAU AL LUI VOR!
 • 0 (0)
  Bineinteles, Maxim Canișcev a murit innecat. Dupa ce s-a innecat, la vreo cateva zile a iesit din starea de innec autoimpusa si a scris un biletel de adio, dupa care s-a innecat din nou. Ca sa fie sigur, si-a tras si cateva bastoane de politie in cap.

  Valeriu Boboc a fost gasit mort! De ras cu siguranta ca nu. Probabil Arcul de Triumf, comunist fiind, i-a tras una peste bot de l-a lasat lat. Grijulii, politistii au dus mortul care inca mai respira si l-au aruncat in fata spitalului, deoarece nu isi mai aduceau aminte unde este morga.

  Veaceslav Țâbuleac a decedat în urma căderii sale de pe un pilon de un curent electric, a fost ajutat pentru a cadea cat mai frumos si eficient de doi agenti de-ai nostri, aceastia sunt si martori.

  "Eugen Țapu a decedat cu câteva săptămâni înainte de 7 aprilie, care s-a strangulat cu șireturile. Avem poze, care demonstrează asta." Pozele au fost facute dupa 7 aprilie, dar ce mai conteaza???

  Doamne iarta-ma!!!
 • 0 (0)
  Animalule, Gurbulea!
  Poate ai avea si tu copii vreodata maltratati asa, sau poate ti-a da vreun politist cu piciorul acolo unde au dat tinerilor si nu vei mai avea niciodata!

  Animalule!
 • 0 (0)
  (UPDATE: 13:46) Valeriu Gurbulea, Procurorul General al Republicii Moldova: "Noi nu ne supunem legii, nu partidului de guvernământ."
  xDDDDDDDDDD
 • 0 (0)
  N-o sa plateasca pentru nimic din pacate! Cetatenii os a fie mereu nedreptatiti in aceasta tara!
  Adio!
 • 0 (0)
  DACA IN 29 NU VOR FI MATURATI TOTI ACESTI BANDITI DE LA PUTERE, ATUNCI VAI SI AMAR DE CAPUL NOSTRU, OAMENI BUNI. UITATI-VA LA CE AM AJUNS. NICI REGIMUL SOVIETIC NU-SI PERMITEA SA MINTA LUMEA IN ASA HAL. INCREDIBIL, SI ASTA E REPREZENTANT AL JUSTITIEI?
 • 0 (0)
  mai mai mai, da prost mai este procurorul nostru, vai de steau lui. nici nu mai comentez aberatiile lui, sper ca dupa 29 iulie sa zboare din procuratura, pentru incompetenta si mai ales pentru partizanat politic.
 • 0 (0)
  Oamneii buni eu nu zic nimic voi stiti cum ati trait din 1992-2001, aici nimic de comentaqt, acum din 2001 incoace faceti alegerea corecta, daca vrem sa ne intoarcem in bezna fara salarii atunci votati liberalii, iar dac vreti ca tara sa prospere stiti pe cine trebuie de votat
 • 0 (0)
  da Ionn, mai bine nu zi nimic. Poti sa pleci impacat. Hai pa!
 • 0 (0)
  #31 Desigur, ca cu sacii la moara !!!!
 • 0 (0)
  Conferința de presă și comentariul live UNIMEDIA a luat sfârșit. Jurnaliștii sunt nemulțumiți că nu au aflat nimic nou. dar la ce v-ati asteptat? :))) au lacune in imaginatie la minciuni. :))) au secat inventiile. ai asteptati in o luna, poate mai inventeaza ceva. :)) Gurbulea stai jos ai patru! :))
 • 0 (0)
  MAI, AVEM LA PUTERE NISTE BANDITI ORDINARI, INCREDIBIL. CREDETI CA CINEVA O SA LE PERMITA SA CIRCULE PRIN EUROPA? VOR AVEA ACEEASI SOARTA CA SI STABII TRANSNISTRENI. GORBULEA-KOZEL!
 • 0 (0)
  @ Derek: Prietene, i-ai dat nota 4 lui Gurbulea? Esti mult prea darnic!
  Zero, frate, fara discutii, asa este omul asta, un mare 0.
 • 0 (0)
  ma bucyr ca nu s au lasat dusi de provocatie si nu era uvarsari de singe...
 • 0 (0)
  Ionn74
  pina in 2001 tot comunistii au condus, cu exceptia guvernului sturza.
  iar dupa 2001 moldovenii plecati in strainate au inceput sa trimita bani, asa ca asa zisii comunisti nu o contributie infima la asa zisa bunastare economica de dupa 2001.
  eu muncesc pt salaraiul meu, dar nu sunt la fel de sigur in privinta ta, din moment ce astepti ca altii sa-ti plateasca salariul
 • 0 (0)
  Minciuni , minciuni si iarasi minciuni... mi-e greata de Gurbulea &Co. dispareti la dracu din viata publica !!!
 • 0 (0)
  toka, cred ca merita chiar -10 :)
 • 0 (0)
  Toka, eh...dar tot repetent ramane. intr-adevar poate e prea mult.
  Hopa, vrei sa-ti arat imagini din 7 aprilie? cu sange? :D
 • 0 (0)
  mde....."avem inregistrare video"
  si de "experiment judicar - sledstevenyi experiment" nu a auzit nimeni la procuratura?
  Daca nu rezista sireturile la greutate ATATA TIMP CAT S-A ANUNTAT CA AR STA STRANGULAT ( cam 2 saptmani daca nu ma inseala memoria) cum e posibil?
  Deam despre film nici nu vorbesc- avem un vornin care spune una , un gurbulea care spune alta........
 • 0 (0)
  commi3country ce tare e nick-ul :)))
  hopa, te-as invita intr-un comisariat pe 7 -8 aprilie dar nu inainte sa inveti cateva cuvinte: "vreau libertate, vreau democratie"..sa vezi ce efecte iti vor aparea in fata ochilor. efecte 3d= 3 dobitoci cu 3 bate :D
 • 0 (0)
  E clar. A vorbit cioronel cu gura procurorului lingau. Mare dezastru fac astia in tara asta amarata. Sper din tot sufletul sa scapati de ei pe 29. Nu stiu ce as face daca as trai intr-o asemenea tara... mare dementa au facut comunistii astia. Parca suntem pe timpul lui stalin.
 • 0 (0)
  "În noaptea de 6 spre 7 aprilie, poliția nu a intervenit, deoarece erau prea puțini, iar grupul de tineri era foarte violent"
  de risul cainilor, daca nu au putut opri vreo 50 de indivizi.
  acestia chiar ne cred tampiti
 • 0 (0)
  "În noaptea de 6 spre 7 aprilie" ??????????????
  protestele au avut loc pe 7 aprilie, care noapte de 6 spre 7 , sau deja ne au de tampiti cu totul?
 • 0 (0)
  "România, ca stat, nu a participat la protestele din 7 aprilie. Au fost înregistrate doar unele forme."
  forme????
  care forme? el stie despre ce vorbeste?!
  un atac cibernetic- si daca atacul era de pe in ip din china, atunci era vinovata china?
 • 0 (0)
  Bai pacatosule si animal de om ce esti, i-ti dai seama ca vei raspunde in fata domnului de ceea ce aberezi???
  "Valeriu Boboc a fost găsit lângă Arcul de Triumf. La spitalul de urgență a fost adus mort" - exista martor care a vazut cum l-au batut politistii pana a murit !!!
  ""Referitor la bucata de beton, care se spărgea în spatele instituțiilor de stat, s-a constatat că acolo se demonta o bucată de gard, fără ca pietrele să fie oferite protestatarilor";"Poliția nu a putut opri mulțimea, deși au fost mai multe încercări "" - ce dreaq asa eveniment principal cu devastari dar voi din neavand ce face va jucati cu garduletul de pietricele???? Nu vii rusine??? Ne credeti chiar asa de prosti ??? Politia nu a putut???? Pai la ce bun va mai tine ministrul? la ce bun ne mancati salariile? Sunteti niste paraziti neputinciosi ai societatii !!! D-ule Ministru, asta e educatia d-stra, jos NEPUTINCIOSII !!! JOS MINCINOSII !!!!
 • 0 (0)
  Deci recunosti ca afost organizta aceste manifestari si noi stim de cine de cei care umblau cu capul pe sus
  http://www.youtube.com/watch?v=OKoTsf2PTmM
 • 0 (0)
  Politistii vinovati vor fi trasi la raspundere dar cei care au distrus cladirile -presedentia si parlamentul , cei care au aruncat cu pietre in politisti si acestia din urma au ramas cu cicatrici pe intregul corp pe viata ei vor fi trasi la raspundere.
 • 0 (0)
  Dupa ce au murdarit România cu tot felul de acuzatii, acuma afirma ca Ro nu a participat la protest. Rusine !!! Dar sa nu credeti ca scapati cu declaratia asta de 2 bani .
  Pâna n-o sa va vedem pe toti la Haga, n-o sa avem pace. Nici somn. Nici noi, nici « urmasii urmasilor nostri ». Voronin, Papuc, Greceanâii, o sa sfârsiti ca si Milosevici !
  Da, Eugen Tapu s-a strangulat cu sireturile, asa cum si fratele meu si-s vopsit ranile torturii pe tot corpul, nu ? Eu l-am vazut pe fratele meu mai mult mort decât viu si acuma ziceti ca el n-a fost batut ??????????? ? Asta ati spus mai ieri la Curtea de Appel, ca sa-i clasati dosarul. Criminalilor !!!
  Repet : nu CEDO va asteapta, ca e prea nobil, ci HAGA. Vom face ABSOLUT tot ce ne sta în puteri ca sa se faca dreptate. Jos CRIMINALII !!!!


  P.S. Vrem o Moldova Libera si Europeana ! O vom avea. Si Punctum.
 • 0 (0)
  @ Aramis: Fara Athos si Porthos?

  Bai baiatule, intelege un singur lucru: politistii erau acolo la datorie, si-au asumat niste riscuri, faptul ca nu s-au organizat cum trebuie e numai vina sefilor lor! Si inca ceva: intr-o tzara civilizata, Politia este in slujba ceteteanului, nu invers!
 • 0 (0)
  ma gindesc pe cine sa votez.!! "Serafica fara frica" deja ma cam plictisit..Filatus e prea serios, "Chirtoaca" deja are prea multi simpatizanti..ma ajutati sa aleg o varianta mai benefica pentru opozitie?
  ?Va rog frumos !!
 • 0 (0)
  Maria Mirabela ,
  Ce cauta fratele tau in centru si de ce a aruncat cu pietre in politisti ca si eu am un frate care a primit ordin sa nu se atinga de multime nici cu un deget de ce ati inceput sa aruncati cu pietre,spuneai ca era mai mult mort decit viu dar fratele meu a juns la spital cu comotie cerebrala de gradul 3 , unde vor fi judecati acestia nu tot la haga??????????
 • 0 (0)
  http://www.youtube.com/watch?v=9a5-YJFRcHI
  poftim ceva date concrete referotor despre evenimentele celea "pasnice"
 • 0 (0)
  Aramis, pai cam nu a respectat fratele tau ordinul daca zeci de tineri au fost batuti?
 • 0 (0)
  @ pika: Daca motivatia ca "e prea serios" sau "are prea multi simpatizanti" este de ajuns pentru a nu mai vota pe cineva, atunci cred ca poti rezolva dilema ta mult mai simplu! Trage-ti un glontz in cap si vei afla cu cine ai putea vota, ce mai astepti? Succes!
 • 0 (0)
  Intro tara normala ar fi fost demis numai pentru prostiile care le-a zis astazi.
  Iar pentru minciuna si tradare - inchisoare pe viata! Dar las ca se intoarce roata!
  Voi singuri prezentati politia ca pe niste dobitoci care nu pot face nimic, sunteti timpiti sau ce dracu?
  Cine acum isi va cere scuze publice pentru invinuirea Romaniei? Cum va fi sanctionat NIT? Intrebati-l pe Voroninn!
 • 0 (0)
  57. Toka, ora: 15:03; 22 iul 2009 @ pika: Daca motivatia ca "e prea serios" sau "are prea multi simpatizanti" este de ajuns pentru a nu mai vota pe cineva, atunci cred ca poti rezolva dilema ta mult mai simplu! Trage-ti un glontz in cap si vei afla cu cine ai putea vota, ce mai astepti? Succes

  BUHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
 • 0 (0)
  MAXIMR
  dar cu ai proceda tu cind ai vedea ca prietenii tai cad jos plini de singe si tu nu ai dreptul sa faci nimic numai: lasam totulde o parte si raspunde sincer care ar fi reactia ta.
 • 0 (0)
  sa lesin si alta nu
 • 0 (0)
  @60: Aramis, ai grija ce comentezi! Nu de alta, dar mai ai putin si recunosti ca politia a lasat intentionat agitatorii pusi de comunisti sa intre in cladirile parlamentului si presedentiei.
  Fratele tau nu s-ar bucura sa-l dai de gol
  =)))
 • 0 (0)
  Aramis, esti orb sau greu de cap? Nimeni nu zice ca sunt vinovati cei care stateau sub ploaia de pietre. CINE LE-A DAT ORDIN SA STEA SUB PIETRE SI SA NU FACA NIMIC? Sefii lor! Si cei care au planificat totul! A fost un pur plan economic - sa fie distruse cladirile pentru a face reparatie de milioane.
  Fratele tau a fost ranit din cauza lui Papuc, Voronin, Turcanu, Greceannyi si tot clanul lor de criminali! EI SUNT VINOVETI!
 • 0 (0)
  61. CostelRo,
  probabil ca esti fata de aceea iti inteleg reactia.
 • 0 (0)
  Aramis, mars ma in gatu matii de incult. Ti-am dat eu voie sa-mi zici pe nume , comunist anemic. Trag pamant pe voi cacanarilor
 • 0 (0)
  Aramis, care e problema ta?
 • 0 (0)
  stii Aramis eu cred ca ei se gindesc numai la propriul lor corp dar de cei din jur le este poh.. asta este adevarat fata a unui liberal
 • 0 (0)
  Toka,
  Eu nu declar nimic eu spun doar cei adevarat ca voi ati distrus si ati stilcit corpuri acolo si nu cum spuneti voi ca provocatorii au facuto.provocatorii ati fost tot voi.
 • 0 (0)
  aici e adevarul 7 aprilie - Reversul Adevărului

  http://www.youtube.com/watch?v=InqrsGWyvak
 • 0 (0)
  @ Aramis: asa e, ai dreptate, noi am fost provocatorii, noi ne-am sinucis si tot noi ne-am batut singuri, nu politia. Si totul, doar din plictiseala, cautam senzatii tari!
 • 0 (0)
  Aramis,cei care au inceput sa arunce cu pietre din prostestatari erau securistii infiltrati printre acei frumosi tineri .
  Asa ca revoltate pe comunisti si nu mai asculta ordinele lor pentru ca ei te trimit la moarte !
  Lor nu le pasa ca ai o viata,poate ai familie,ei sunt acum ca niste animale incoltite dispuse sa faca totul(chiar sa ucida tineri nevinovati cum au facut-o deja) ,doar spre a se mentine la putere !
  Nu fii prost,fii destept si gandeste-te ca va exista viata si dupa comunism,asa cum a existat si dupa sovietici !
 • 0 (0)
  Unde-i ma comunistu ala designer+manager ca vreau sa mai vb cu el. Si care il respecta pe Anton Crihan, se inchina la mormantul sau.
  Lichele mincinoase faceti numai propaganda aici si distrugeti fara nonsalanta un popor intreg pentru 3 lei cat va da cioroiu cat sa nu muriti de foame si aia fac curu mare si se caca pe voi. Proaste panarame mai sunteti. Voi nu vedeti ce fete au toti, inclusiv marele procuror buhaite de bautura, cu astia n-ai cesa mai faci ca ei nu stiu sa munceasca. Si stiu ca daca sse duce comunismul si mafia lor nu-i mai baga nici dreacu in seama. JOS COMUNOIZII FLAMANZI SI BETIVI!!
 • 0 (0)
  Aramis

  Tu nu intelegi, sau nu vrei sa intelegi, un lucru!

  Fortele de mentinere a ordinii publice isi asuma riscul profesiei.
  Dar, tot ele, au OBLIGATIA de a proteja cetateanul.
  Trebuie sa-ti explic cum vine treaba cu mijloace de lupta nonletale?
 • 0 (0)
  PL si probe halucinante

  http://www.youtube.com/watch?v=S5BuB57vXyU
 • 0 (0)
  @60,Aramis,gandeste-te cine ti-a trimis acei prieteni acolo in PMAG si mai ales ce valori sa apare ,in condintiile in care sub comunisti in ultimii 8 ani de zile ati ajuns cersatorii Europei,va vindeti organele ca sa supravietuiti !
  Oare merita sa traiesti o astfel de viata,fara demnitate,si fara constiinta ca niste orbi !

  Sunt sigur ca nu .
 • 0 (0)
  daca daca cetateanul nu intrece masura, dar ai auzit tu de legitima aparare .....?
 • 0 (0)
  65. CostelRo, ora: 15:19; 22 iul 2009 Aramis, mars ma in gatu matii de incult. Ti-am dat eu voie sa-mi zici pe nume , comunist anemic. Trag pamant pe voi cacanarilor


  Nu pot intelege cum o fata poate vorbi atitea prostii de unde leai invatat sau voi fetele sunteti tacute si f...e am avut in vedere facute.
 • 0 (0)
  Ma bucura faptul ca acesti utilizatori care pledeaza aici pentru comunisti sunt mai putini si putini...lipsa de argumente?
 • 0 (0)
  eu cred ca Romeo a uita de Julieta, dar in realitate sunt multi adepti ai Gevernarii care ii susutin printre care su eu
 • 0 (0)
  Votati PL, PLDM, AMN,
  Dar ce valori ati dat voi ca ati aruncat cu pietre in fratii si prietenii vostri, nu pot intelege daca sunteti mari deja cum poti fi pacalit si sa arunci in presedentie, parlament doar bazindute pe faptul ca cineva a facuto.
 • 0 (0)
  Aramis, dar de ce trebuia ca fratele tau si prietenii lui sa fie impotriva tinerilor care isi cereau libertatea? De ce accepta sa fie folositi ca unelte ale unui regim ticalos impotriva semenilor lor? Tu asta te intrebi? Nu te intreb pentru cati bani fratele tau accepta sa omoare tineri nevinovati, poate e soldat in termen. Oricum, in viata ai momente in care poti alege sa devii erou sau sa ramai un sobolan... Cred ca fratele tau a ales prost!
 • 0 (0)
  Atentie comunoizi, vine Dorin si face curatenie in conducerea aparatului de stat aservit. Pe ei Dorineee!!! Pe ei , pe ei, pe ei pe mama lor!!!!
 • 0 (0)
  aramis, ti-ai inchis tarla !!

  Sa te infomezi si apoi sa vorbesti despre evenimente. Altfel, fii prezent la fata locului. N-ai facut nici una nici alta si vad ca aiuresti pt ca vorbesti "in urma" guvernului. Se vede ca ai privit doar "ataka" lui huiarash. Trebuia sa fii alaturi de mine atunci si n-ai fi avut dubii acuma, comuist imputit.

  Uite cum procedez - PLDM VOTEZ !!!
 • 0 (0)
  <center>Papucii Comunismului</center>
  Un nou joculet creat de AMN, care acum poate fi si downloadat.
  http://letitbit.net/download/7112.e7db9a9a08166f36f5a97f35c/papucii_comunismului.swf.html
  De aici dati click pe "Free" dupa care scriti codul din imagine si dati OK.
  Joc placut in continuare :)
 • 0 (0)
  cei care au primit pietre nu sunt frati si prieteni decat cu vova si adunatura lui de bolsevici. Structurile de ordine si de aparare sunt pentru apararea oamenilor si nu a unui regim politic ticalos, daca nu intelegi asta, nu ai ce sa cauti in lumea civilizata.
 • 0 (0)
  Lasa ca a mai facut ordine si cu ciinii si cu sobolanii si se vede nu prea am eu incredere in Chirtoaca, daca scoate ochelarii el vede ceva sau daca nu este gheaghea Misha nu este de nimic
 • 0 (0)
  Aramis: "Ce cauta fratele tau in centru si de ce a aruncat cu pietre in politisti ca si eu am un frate care a primit ordin sa nu se atinga de multime nici cu un deget de ce ati inceput sa aruncati cu pietre,spuneai.."

  1. Cum iti permiti tu sa ceri socoteala Mariei Mirabele ca ce cauta fratele ei in centru ? cine te crezi mai tablagiule.
  Frat-tu a luat-o in cap ca asat inseamna meseria ce credeati ca se face politai sa taie frunze la ciini si sa ia spagi dupa spagi si sa mai violeze din cind in cind cite o tinara luata cu japca de pe strada?
  Politaii sunteti NISTE INFRACTORI ORDINARI niste interlopi cu dispret fata de lege .Aia care i-au aruncat cu pietre in cap sunt detinuti eliberati de papuc si voronin si POLITAI de-ai vostri.
  Numai cere tu socoteala in stinga si in dreapta ,cauta-ti de munca cinstita nu sa traiesti pe seama nenorocirii oamenilor nevinovati derbedeule.
 • 0 (0)
  Aramis, mare magar ma esti.....adica can pretenii car jos nimeni nu misca un deget? da iac noaptea cand multimea s-a imprasitat politia a dat dovada de vitejie

  Prieteni nu sunt lasati in nici un fel de circumstante, in caz contrar cei care ii lasa asa sunt lasi si ticalosi...
  Sa bati noaptea pentru ca ziua au fost prea fricosi? Asta e scuza politiei?
 • 0 (0)
  Gurbulea: Romania nu a fost implicata in evenimentele din 7 Aprilie. Nu ca stat
  ??!!! dar ca ce ? Ca biela manivela?, ca placinta cu brinza ?,poale-n briu? ca ce IDIOTULE? .Daca nu a fost implicata CA STAT inseamna ca nu afost implicata BOUL BALTII !
 • 0 (0)
  Anais,
  Dar de ce voi ati trebuit sa va manifestati violent , de ce voi ati ales sa fiti unelte in mina opozitiei asa ca pe urma sa uite de voi , despre ce fel de erou vorbesti tu , sa distrugi sa ucizi.
 • 0 (0)
  Ion, inceraca sa iti piepteni ideile. Cred ca in capul tau e mai mare deranj decat in parlament pe 7 aprilie. Calmeaza-te, pune-ti o punga de gheata pe bostanul de pe umeri si revii cand esti in stare de o idee coerenta. Dar numai atunci. Ne vedem peste cativa ani, deci!
 • 0 (0)
  Ok, dar de ce cind ai probleme Stalinus cu furtul bataii in strada insulte nu fugi in lata parte dar direct te duci la politie si te rogi la ei sa te ajute...?
 • 0 (0)
  Gurbulea :"spre exemplu, a fost un atac cibernetic asupra serverelor instituțiilor de stat din România,"...Sarcul imbecil..Pai daca se dadea un atac organizat cibernetic de catre unitatile de Hackeri ale Apararii sau SIE vorbeati singuri acuma iar principala forma de comunicare la distanta era ....Buciumul...

  Nici macar Hackerii independenti nu cred ca s-au imlicat prea tare ca si astia va innodau Net-ul de nici de faceau bivolasii oua ochiuri pe servere, asa ca mai Gurbulica cauta-ti "sirvici" ca tu esti unul din primii care zbori de mina cu Papuc si reshetnikov
 • 0 (0)
  Читать комментарии в Unimedia - это веселее, чем Muppet-show

  Жаль, что не увижу реалити-шоу по мотивам 7 апреля с участием кого-нибудь из здешних комментаторов. Например, @Vasea.grosu.

  Хотя сценарий готов:

  В ролях:

  @Vasea.grosu - в роли Государства.
  Гопники - в роли мирных протестующих против тоталитарного режима.

  1. В дверь к Васе Гросу звонят. Вася открывает и обнаруживает компанию Гопников, которая немедленно бьет Васю по морде.

  2. Вася пытается не пустить Гопников в дом. Однако Гопники очень сильно бьют Васю по морде, заходят в дом, и, попутно ударяя Васю по морде, грабят квартиру. Выпив весь коньяк Васи и разнеся вдребезги его дом, Гопники рисуют на стенах надписи, оскорбляющие Васю, поджигают Васину хату и, в последний раз дав Васе по морде, уходят.

  3. Оскорбленный Вася выбегает во двор и доводит до всеобщего сведения принятым в таких случаях способом краткое содержание предыдущей серии. Попросту говоря, вопит "Караул".

  (Продолжение следует).
 • 0 (0)
  Mai, nespalatule, cand traiesti in cea mai saraca si mai nedemocratica tara europeana, tu vorbesti despre unelte ale Opozitiei? Zdreanta ce esti, tu si tot neamul tau va puneti sclavi celui care va da doi lei si o uniforma. Pentru asta sunteti in stare sa ucideti si sa va f.teti si mamele. La asta v-au adus bolsevicii, paduchiosilor! Asteptati sa va primiti rasplata, alaturi de stapanii vostri! Uiti ca unii dintre cei care erau in fata boului tau de frate aveau mai multa vacanta decat scoala avea tot plutonul de sclavi bolsevici in uniforme.
 • 0 (0)
  4. Вокруг Васи собирается дворовая общественность, которая объясняет ему, что:

  - Вася сам виноват, потому что Гопникам не нравится его физиономия;
  - Вася провоцировал Гопников, потому что пытался сопротивляться;
  - Вася сам организовал визит Гопников и побиение себя по морде, чтобы получить страховку за квартиру;
  - Вася должен был избить всех Гопников, а лучше - расстрелять их из пулемета;
  - Вася сам виноват, что у него нет пулемета;
  - если бы Вася расстрелял Гопников из пулемета, то Вася тем более был бы неправ, потому что Нельзя Стрелять Из Пулемета В Живых Людей
  - Вася - палач, потому что если бы у него был пулемет, он бы стрелял в Гопников, в этом общественность уверена.
  - Лучшее, что может сделать Вася - это пойти и извиниться перед Гопниками
  - Еще лучше, если Вася сам набьет себе морду, облегчив работу невинно пострадавшим Гопникам
  - Гопники понесли тяжкие моральные и физические травмы, избивая Васю
  - Вася еще ответит перед судом за те синяки, что он понаставил Гопникам.
 • 0 (0)
  musiu Aramis, se vede de la o posta ca minti, si minti cu nerusinare. Daca e asa, zi-ne si noua cum il cheama pe fratele acela al tau fictiv, si ceva poze cu ranile sale, sa ne convingem, si noi ca nu minti.

  In primul rand ca frati-to, in cazul in care chiar exista, a fost lovit de provocatorii lui Voronin, ei erau in primele randuri, pe ei trebuie sa ii iei la rost. Tinerii care au venit sa protesteze, au fost pasnici.

  In plus, e uman ce au facut politistii tai, sa umble pe strazi sa aresteze oameni nevinovati, multi din ei care nici nu participasera la proteste? Eu am prieteni in Chisinau care au fost arestati aiurea, desi nici nu fusesera la proteste.

  Tie ti se pare logica explicatia ca baiatul acela ar fi cazut de pe un stalp electric? Ce naiba sa caute pe stalp? SI faza cu "2 martori"..pai asa aduc si eu "2 martori" care sa spuna ca l-au vazut pe Voronin facand sex cu Rosca. Asta ma face credibil?
 • 0 (0)
  Isaev, gunoiule, ai reaparut pe aici? Eu pot sa iti sintetizez in cateva cuvinte, in romaneste raspunsul la mesajul tau kilometric. Sa ne s...i p...a. La toti, pe rand, dupa ce te speli pe dinti! Poti sa faci asta, traditional, precum bunicii tai, cu sapun.
 • 0 (0)
  Ionn74 : in niciun caz la astia.Si nutrebuie sa te rogi de ei de loc trebuie sa la PRETINZI pentru ca asta e DATORIA LOR pentru asta sunt platiti nu sa violeze si schingiuiasca in comisariate sau sa UCIDA?
  Cum se face ca niciun politai nu a murit in schimb au fost ucisi PATRU tineri?

  Stii ce scrie pe masinile de politie in SUA spre ex: TO PROTECT AND TO SERVE! sa protejez viata si bunurile cetateanului si sa-l servesc!!!
  In Gubernia Molotov politaiul cu privire bubina si cashcheta data pe spate cu camesa iesita din pantaloni righiind a usturoi si duhnind a bautura proasta are impresia CA E SEF iar cetatenii sunt SUBALTERNII lUI.
 • 0 (0)
  isaev, а как насчёт
  "Государство" договорилось с гопниками создать видимость грабежа с тем чтоб засунуть в карман 500 млн леев?
 • 0 (0)
  Dar eu cred ca aceasta tara nu a juns acum cea mai saraca tara ci din contra cit de cit sa mai ameliorat situatia dupa 2001
 • 0 (0)
  Aramis, mess.54,
  Fratele a fost luat de pe strada la ora 10 noaptea. Iar ziua a fost la proteste PASNICE din Piata Marii Adunari Natioanle. Nici nu s-a apropiat de Parlament si Presedentie. Chiar Procuratura a recunoscut-o . Cica, « n-am vazut nici o imagine cu el la Parlament », au zis. Pai, cum sa vada ? Daca el era la examene la Universitate pe 7 aprilie. Si a protestat la pauza dintre examene. Iar când a fost la proteste, a fost lovit si batut în locul în Piata PMAN unde a fost omorât si Valeriu Boboc, lânga Arcul de Triumf.
  Te rog eu, nu-i apara pe Criminali ! Daca Voronin si Papuc au dat ordin sa se omoare, nu înseamna ca politistii trebuie sa si execute.
 • 0 (0)
  Am stat toata ziua de 10 aprilie la Spitalul de Urgenta. Umbla SIS-ul si pe acolo, îi puneau pe medici sa ne ceara toate datele (adresa din Chisinau de la caminul studentesc, telefoane mobil, fix, tot). Nu faceam un pas fara sa nu fim urmariti. Si la morga ne-au urmarit. L-au eliberat dupa 2 nopti. Cu amenintarea ca toata familia noastra va fi împuscata daca declara ceva presei. Chiar a semnat p/u asta, când îl torturau. Iar noi primul lucru pe care l-am facut, a fost sa anuntam presa. Reactia ? In aceeasi seara, pe la ora 10 noaptea, umbla politia la caminul de studenti al fratelui meu si-l cautau sa se razbune. Daca nu eram toata familia la un hotel în Chisinau, poate ca urmarile ar fi fost altele astazi… Si cred ca istoria nooastra nu s-a sfârsit aici. Mai urmeaza, stim asta. Dar nu ne dam batuti.
 • 0 (0)
  Repet : NIMENI nu va ramâne nepedepsit. Cu cât vor lovi mai tare în noi, cu atât vom fi mai puternici ! Criminalii vor raspunde. O vom face în numele micutului Dragos Boboc, care îl asteapta înca pe « tata ». In numele zecilor si sutelor de rude, prieteni, carora viata li s-a schimbat IREVERSIBIL dupa 7 aprilie. Nimic nu va mai fi ca înainte p/u ei. Noi trebuie sa-i ajutam. E datoria noastra.
  Criminaii comunisti vor sfârsi tragic. Asta e clar.
 • 0 (0)
  @Anais

  Sunteti intelectual roman-basarabean adevarat. :)
 • 0 (0)
  7 aprilie - Reversul Adevărului

  http://www.youtube.com/watch?v=InqrsGWyvak
 • 0 (0)
  Ionn74 :"Dar eu cred ca aceasta tara nu a juns acum cea mai saraca tara ci din contra cit de cit sa mai ameliorat situatia dupa 2001 "

  Cum sa nu ..sa vezi cum s-a "ameliorat":
  In 2001 Albania era cea mai saraca tara din Europa .Acum e REPUBLICA MOLDOVA!!!
  Ce zici de asa "ameliorare" ?gaspadin Ionn?
 • 0 (0)
  @ Maria Mirabela

  The Matrix still has you

  which pill would you take, the red or the blue?

  Comunistii sau Liberalii? ))
 • 0 (0)
  #108 doar ca aici Matrix e culoarea roshie... special au inversat ca sa schimbe subiectul !!!
 • 0 (0)
  @ Maria Mirabela: nu iti mai bate capul cu derbedeii astia. Nu de alta, da o sa-ti spuna ceva de genul: cum ca fratele tau s-a batut singur, de nervi ca a luat nota mare la examen si, in euforia momentului, s-a impiedicat de o bordura din PMAN. In cadere, s-a lovit cu capul, de mai multe ori, de bastonul unui politist. Fiindca nu si-a dat seama ce l-a lovit, a repetat schema. Mai mult, ca sa nu se faca de ras in fata prietenilor pentru ca s-a lovit singur, a rugat cativa politisti sa il lovesca cu bocancii, ca sa para mai credibil. Acestia, oricand gata sa satisfaca cererile unui contribuabil, l-au ajutat, chiar cu zel.

  Asa ceva vrei sa citesti ca raspuns la adevarurile pe care le-ai scris tu?
  Lasa-i in plata Domnului si a noastra, a barbatilor.
 • 0 (0)
  Isaev, cu tine nu merita vorbit decat in acelasi registru cu care vorbesti cu porcii. Cred ca tie ti-ar prinde bine o pilula albastra, probabil te simti barbat doar pe forum, cand ironizezi o femeie care a suferit impreuna cu familia ei din cauza celor care iti asigura tie rahatul pe care il mananci zilnic.
 • 0 (0)
  Maria dar de ce la tine unii sunt oameni dar alti nu, cum clasifici tu oamneii....?
 • 0 (0)
  Convinge-ma ca meriti mai mult decat sa privesc la tine ca inspre ultimul rahat comunist uitat in praful istoriei. Fa o proba ca esti mai mult decat un jeg de om care si-a vandut sufletul pentru o sinecura satanista.
 • 0 (0)
  Ionn74, cei care sunt inarmati , au bastoane si scuturi si nu se apara atunci cand trebuie ...dar noaptea omor in batai omeni- altfel decat animale si jigodii ticaloase nu pot fi numite
 • 0 (0)
  Ionn, de exemplu, in cazul tau e greu de crezut ca avem de-a face cu un om. Tu faci parte dintr-o subspecie care s-ar putea dovedi veriga de legatura intre nevertebrate si primate. Pana a te numi om e o cale lunga pe care o vor strabate zeci de generatii din neamul tau.
 • 0 (0)
  dar cum se numesc cei care ziua ataca pe cei acre se apara cu pietre si ii bruscheaza
 • 0 (0)
  Ionn74, ii ataca inarmati, avand bastoane si scuturi, gaze lacrimogene si "pregatire speciala" si ma primesc si salarii pentru asta ?"
 • 0 (0)
  se numesc provocatori bolsevici, taratorule!
 • 0 (0)
  Ionn74: "dar cum se numesc cei care ziua ataca pe cei acre se apara cu pietre si ii bruscheaza "

  se numesc politai in uniforma si poitai in civil!
 • 0 (0)
  dar in UE sau USA cum e ...?
 • 0 (0)
  @ 120: Ionn74: Cu TOTUL altfel!!!
 • 0 (0)
  Ionn, in clasa a doua se invata semnele de punctuatie. Ai trecut prin experienta asta traumatizanta deja? Pentru ca vad ca nu te-a marcat deloc!
 • 0 (0)
  Ionn74 in UE si SUA politistii sunt judecati pentru asa ceva ,pentru ca i au toate avanatejele ( arme , echipament si pregatire) ca sa nu permita violente
  Asa s-a intamplat la protestele din
  Marea Britanie , asa s-a intampplat in Itlaia , au murti oameni politstii responsabili au intrat la zdup
 • 0 (0)
  Ionn, nu vei afla niciodata cum e in UE sau in SUA, pentru ca tu esti condamnat sa te misti toata viata intre Sangerei si Cahul. Coeficientul tau de inteligenta, acelasi cu numarul de la pantof, nu iti permite sa depasesti aceste limite. Spune-mi cand a fost ucis ultima fata un protestatar in SUA?
 • 0 (0)
  Ionn74, dar tu ai auzit se dreptul de a protesta, si de a spune liber ceea ce gandesti? Din pacate pt tine, adepti ai comunistilor au ramas numai cei platiti de ei, cu bani grei, sa posteze aici.

  musiu Aramis, ai vreo dovada ca tinerii au fost unealta in mainile opozitiei? Spui prostii sa nu adormi. Dar procatorii vostri comunisti, ce au fost? NU unelte in mainile lui Voronin?

  Comunistule Isaev, who the fuck is Vasea? Ce legatura are ce scrii tu aici?
 • 0 (0)
  Jay
  eu!!!! mint desigur , pentru voi cei care sunteti platiti nimeni nu spune adevarul , daca doresti atit de tare pot sati dau si numele si pozele cu fratele meu cum e ranit dar ce cu asta tu o sa te simti mai bine , cred ca da deoarece doar voi ati primit placere si atunci.
 • 0 (0)
  Ionn, adu-ti aminte de protestele masive de anul trecut din Grecia, ce mare scandal a iesit cand un glontz ricosat dintr-un zid a omorat un tanar. Ghici unde se afla acel FOST politist care, aparent din greseala, l-a omorat pe tanar? Ai voie la 3 incercari, dar m-as bucura daca ai raspunde corect de prima data! Multumesc.
 • 0 (0)
  Asta deja e o provocare pentru un subindivid ca tine, Ionn! Faptul ca te intreb ceva te ridica deja pe scara evolutiei printre râme si viermi de mătase.
 • 0 (0)
  @Anais
  in clasa a doua se invata ca folosirea cuvintelor murdare nu este bine.. A fost in clasa a doua? Si... emmmm... ai 7 ani de acasa? ;)
 • 0 (0)
  nu prea am auzit dar am vazut cum se comparta ei cu protestatarii nu dau dovada de loialitate
 • 0 (0)
  Aramis, trimite-ne oricum niste poze cu el, sa ne aamintim cu drag de vitejia lui cand se vor linisti lucrurile.
 • 0 (0)
  Toate intrebarile (daca sunt)- la isaev.wordpress.com

  Ne vedem
 • 0 (0)
  Ionn74, ca nu ai auzit e problema ta ......
 • 0 (0)
  isaev - esti jalnic, au ajuns din nou comunistii sa-si faca publicitate la bloguri pe Unimedia?
  Roaga-i pe cei de la Omega sau Comunistul sa deschida forum, acolo vom discuta
 • 0 (0)
  Ionn, esti mai prost decat permite legea. Ai ajuns tu, un jerpelit care nici sa scrie nu stie, sa judeci fortele de ordine din lumea civilizata. Pe lighioane ca tine se sprijina regimul care a ingropat speranta in Basarabia.
 • 0 (0)
  isaev, pe cine crezi ca intereseaza asta? Daca simt nevoia unui dialog cu un porc, merg la abator, nu intru pe blogul unuia.
 • 0 (0)
  tovarashe Isaev, tu esti "roman-basarabean adevarat" cand o zbura porcul, adica Voronin. Ia vezi du-la la niste cursuri de parapanta..

  Ionn74, in America si statele vestice, politistul isi pierde si slujba si face si puscarie daca atinge un om nevinovat. La voi politaiul e stapanul vostru, nu in slujba cetateanului. Pana si in Romania poltistul la cea mai mica abatere este luat la intrebari. Asta inseamna democratie.
 • 0 (0)
  Anais,
  Voi toti ati fi trebuit ucisi acolo hoti si banditi ce trebuiti judecati fara mila...
 • 0 (0)
  UNIMEDIA ce inseamna cu insultele la persoana din partea lai ANAIS va rog mult luati masuri
 • 0 (0)
  Isaev, toate intrebarile legate de tradatori comunisti care isi vand tara si tradatori ppcd-isti gasesti numai pe freemd.wordpress.com

  Am acolo un articol si despre tine, intra sa citesti!
 • 0 (0)
  iac shi ti-ai dat arama pe fata ,Aramis,
  cine esti tu sa decizi cine sa traiasca si cine sa moara - Dumnezeu?
 • 0 (0)
  Aramis, chiar asa de dezinformat si prost esti???? Intreaba guvernarea ce dreaq au cautat tinerii din Tiraspol din "Proriv" in fata protestatantilor, dece acesti tineri aruncau cu pietre in politie????? Acesti tineri au fost recunoscuti de Ilascu care credema , 10 ani prin parnaia din transnistria stie multi oameni; intreaba tu guvernarea ce cautau o multime de automobile cu numere de transnistria in spatele guvernului "Anatol Gamurai Ex-Ministrul MAI" ; ce cautau copiii de 18 ani dela academia de politie pentru apararea cladirilor???? Te-ai intrebat????
 • 0 (0)
  Ai grija cu asa vorbe, ca sun instigare la violenta si omor
 • 0 (0)
  Asta ai vrea tu, Aramis. Din pacate pentru tine si debilul de frate-tau, pe voi va asteapta de acum inainte ce e mai greu. Stai sa vezi dupa 29 cum vei intra pe forum plangand si cerand indurare pentru el. Distractia abia urmeaza. O sa regrete ca nu a crapat in 7 aprilie. Macar mai faceau bolsevicii o zecime de procent pe cadavrul lui.
 • 0 (0)
  Unimedia ce inseamna ca tradatori comunisti care au infectat site-ul gen Isaev sau Ionn74 va rog si mai mult decat el, sa luati masuri!
 • 0 (0)
  Aramis esti un adevarat Mushketar ai respectul MEU
 • 0 (0)
  Jay eu cred ca avem dreptul de a ne expune opinia, caci numai prin discutie apare adevarul....?
 • 0 (0)
  Mai Aramise, ho cu tata, ca derapezi. Tu faci aici instigare la omor? Unimedia, nu te sesizezi?
 • 0 (0)
  Ionn74, dupa logica voastra ar trebui sa ne intoarcem la legea talionului adica cei care au aomorat sa le fie omomrati copii, cei care au batut sa le fie batuti cei dragi
  Vreti ochi pentru ochi si dinte pentru dinte ?
 • 0 (0)
  cei care a u dezbract fete , sa le fie dezbracate fiicele in vazul lumii? asta vrei?
 • 0 (0)
  MAXIMR,
  cine sunteti voi sa va bateti joc si sa rideti de durerea altora?
 • 0 (0)
  Oricum, ca sa revin la subiect, sunt oarecum dezamagit! Credeam ca, in continuare, veti acuza Romania de toate relele de pe pamant. Dezamagirea consta nu din faptul ca as fi fost de acord vreodata cu minciunile voastre care vizau Romania, prapaditilor, dar ma consolam cu gandul ca pentru fiecare palma pe care ati dat-o romanilor veti primi inapoi inzecit! Sau chiar asta v-a potolit? Ca alfel, nu imi explic cum de l-ati facut, implicit, pe Voronin mincinos, nu zicea el ca PG are dovezi despre amestecul Romaniei???
  Ratatilor!
 • 0 (0)
  Ionn, cu respectul tau se poate sterge la popou oricine. Cine s-ar lauda cu respectul unui vierme ca tine?
 • 0 (0)
  da mai Ioane74, dar cand instigi la omor, aia mai e exprimare de opiniei? Vad ca sustii un criminal pe aici..nu ti-i jena?

  Da, adevarul apare din discutii, cand le ai cu oameni intregi la cap, si nu cu din cei spalati la creier de doctrina comunista.
 • 0 (0)
  Aramis, noi suntem cei care platim leafa lui frate-tau, el traieste din banii nosti, ca se respecte legea
 • 0 (0)
  musiu Aramis, ai in vedere de durerea tinerilor batuti nevinovati? tu cine esti mai criminalule, sa faci aici publicitate comunistilor tradatori de tara?
 • 0 (0)
  dar dupa logica ar trebui sa implimentam legea masonilor in aceasta liga fiind implicati de la Filat Urecheanu Vieru si multi altii
 • 0 (0)
  Adevarul e ca si pe noi ne doare de necazul tau si al fratelui tau, sluga bolsevica. Doar ca ne doare intr-un loc pe care o sa ti-l marturisesc mai tarziu. Iti voi da totusi un indiciu. E un loc unde nu te atinge soarele.
 • 0 (0)
  Ionn74, lasa jalea cu masonii, la Iurosca cu problemele despre masoni te adresezi, aici nu impresionezi pe nimeni
 • 0 (0)
  Ionn74: "Aramis esti un adevarat Mushketar ai respectul MEU " Ionn esti un bou incaltat si ai tot DISPRETZUL MEU.

  Corect e MUSCHETAR pentru ca numele li se trage de la arma MUSCHETA si nu de la mushchi boulene!
 • 0 (0)
  Ati auzit noutatea 15 minute in orasul Codru la organizarea concertyului al partidului Liberal p/u locuitorii acestui oras a murit un membru al PL care incerca sa conecteze aparatura p/u concert, cum doriti ca acesti oameni sa conduca o tara daca ei nu au grija de propriile forte....?
 • 0 (0)
  Ion, tu nu vezi ca esti in plus pe aici? Chiar nu te saturi sa fii bataia de joc a forumistilor? Comunistii nu ti-au luat doar creierul si testiculele, dar te-au lasat si fara rusine? Hai, du-te si canta la alte mese!
 • 0 (0)
  Ionn, se pare ca nu iti meriti salariul pe ziua de azi! Intre noi fie vorba, nu ti l-ai meritat nciodata! Dar fii pe pace, ai ce manca, ti-am "umplut" noi frigiderul cu carne. Carne din locurile despre care iti povestea Anais...
 • 0 (0)
  Ati auzit noutatea 15 minute in orasul Codru la organizarea concertyului al partidului Liberal p/u locuitorii acestui oras a murit un membru al PL care incerca sa conecteze aparatura p/u concert, cum doriti ca acesti oameni sa conduca o tara daca ei nu au grija de propriile forte....?
 • 0 (0)
  148. Jay, ora: 17:03; 22 iul 2009 Mai Aramise, ho cu tata, ca derapezi. Tu faci aici instigare la omor? Unimedia, nu te sesizezi?  Mai bine ai vedea la ce fel de instigare face cei ca tine care instiga la destramarea tarii si la umilirea celor care au opinie pro comunista .
 • 0 (0)
  Ionn74, da pompierul cela din soroca care a decedat pentru ca sefii l-au impus sa nu respecte procedurile de securitate in asfel de caz nu vorbesc despre faptul ca comunistii nu au grija de proprii angajati?
 • 0 (0)
  Ionn74, daca e sa vorbim de masoni, intra la mine pe blog:

  freemd.wordpress.com

  sa vezi cum si-a infiltrat Rosca masonii in Romania.

  Ati auzit ultimele noutati, 10 minute in palatul lui Voronin Rosca s-a curentat incercand sa manevreze vibratorul lui Vronin. Cum doriti ca acesti oameni sa conduca o tara daca ei nu au grija de ei nici cand fac sex?
 • 0 (0)
  @ comunistii Ionn si Aramis: bai baieti, vi stiti ce inseamna cuvantul "meschin"?

  Daca nu, nu e nevoie sa consultati dex-ul, uitati-va in oglinda, e de ajuns...
  Penibililor!
 • 0 (0)
  musiu Aramis, mai bine ai vedea tu la ce fel de instigare faceti voi aici de provocati oamenii de etnie rusa impotriva celor romani, si incercati sa faceti un razboi etnic. Destramarea tarii deja voi comunistii ati facut-o, ca Voronin a semnat vinderea Transnistriei la rusi pe timp nelimitat. Acum urmeaza sa vindeti toata Moldova la Putin.

  Voi comunistii, mai aveti obraz sa vorbiti de umilire, dupa ce ati omorat si v-ati batut joc de oameni nevinovati? Marsh mai de aici potaie..
 • 0 (0)
  Aramis, daca fratele tau, MILITIANUL, are ghinionul sa se intilneasca cu mine, sa fii sigur ca nu mai ajunge in spital la reanimare, ce direct la morga.
 • 0 (0)
  jay foarte comic!!!!!! dar de prost gust, priviti lucrurile reale ca liderii pe care voi ii aparati nu sunt buni de nimic
 • 0 (0)
  Nu numai frigiderul lui Ionn, ci si gura ii este plina de carne proaspata. Cred ca dupa ziua de azi va deveni vegetarian convins...
 • 0 (0)
  Mircea Ro vad ca esti goaznic si deja atentezi la viata unui om dar asta in RM se pedepseste conform CP
 • 0 (0)
  Anais cred ca iti faci prea multa grija p/u persoanele din jurul tau dar vezi ca intr-o zi te trezesti si poti fi singur
 • 0 (0)
  Ionn, hai aici, pune capul pe genunchi, sa iti explic eu cum sta treaba. Nu musca, fii atent! Deci, daca nu te-ai luminat inca, noi nu aparam pe nimeni, noi doar aratam cat de ticalosi sunt comunistii si zdrentele lor, cei ca tine! Asa, acum inghite tot, e plin de calorii!
 • 0 (0)
  Ionn74, bine ca ti se pare comic, dupa 29 ti se va parea tragic, te asigur, dragule. Abia astept sa scapam de voi comunisti criminali ce sinteti. Decat cu alde Voronin Rosca sau LUpu de o mie de ori mai bine cu opozitia, tradatorule.

  Ia uite ce se sesizeaza saracul, dar cand tovarasul tau ne ameninta cu omorul mai sus, atunci nu ai mai sarit ca ars, jigodie? Aia nu se mai sacnctioneaza conform cu CP?
 • 0 (0)
  comunistule Ionn, speram sa imi rapunzi la o intrebare: este sau nu este Romania vinovata?

  Cine a mintit, Voronin sau Gurbulea? Sper ca macar atat te duce capul, sa iti fie clar ca unul din ei a mintit!
  Imi raspunzi, te rog frumos, cine?
 • 0 (0)
  Vad ca Anais isi cunoate meseria bine cit coasta ora...?
 • 0 (0)
  Da este vinovata daca este vorba de 7 aprilie si ex-consulul mare macio
 • 0 (0)
  Mircea Ro vad ca esti goaznic si deja atentezi la viata unui om dar asta in RM se pedepseste conform CP

  Mai Ioane, ma pis pe CP al lui Voronin. Nu dragutule, nu atentez, il dobor daca dau fata cu el. Si-a permis vagabondul sa atenteze la integritatea fizica a fratilor mei mai tineri din Basarabia, apoi atunci si eu imi pernit sa-l ajut sa dea coltul, pricepi. Nu? Da fata cu mine DERBEDEULE si fii sigur ca atunci vei pricepe!
 • 0 (0)
  Tu trebuie sa dai mult, ca esti jegos. Si am sa te tin de cap, ca sa nu musti! Doar asa iti pun bolsevicul meu in gura
 • 0 (0)
  Unimedia!!!! Va rog nbloactil pe Mircea Ro si Anais caci aduc insulte in public si nu respecta regulamentul
 • 0 (0)
  Toka, raspunsuri mai inteligente la intrebari decat de la Ionn ai putea primi si de la un caine vagabond. Tu nu vezi ca la asta ii este greu si sa scrie un rand cu mai putin de 10 greseli?
 • 0 (0)
  auzi la el analfabetul, cat "coasta"? :))))

  pai mai Ionn74 uite ce zice porcurorul lu' peshte, ca nu Romania e vinovata. Asta cum comentezi?
 • 0 (0)
  "România nu a fost implicată în protestele din 7 aprilie, susține procurorul general Valeriu Gurbulea"

  Am inteles, Ionn, deci tu il consideri mincinos pe Gurbulea. Implicit, acesta l-a informat gresit pe Voronin cum ca PG are dovezi despre implicarea Romaniei. Voronin a mintit in necunostinta de cauza, se poate presupune.

  Tu iti dai seama ce stat si ce sistem de rahat imi tot lauzi aici?
  Cat de cretin poate fi cineva incat sa sustina comunismul?
 • 0 (0)
  Unimedia!!! Va rog blocati-i pe Ionn74 si Aramis ca instiga la omor ura etnica si polueaza cu prostia lor pe site.
 • 0 (0)
  comunistule Ionn, multumesc pentru raspunsul de mai sus, imi mai raspunzi la o intrebare, te rog? ai curaj?
 • 0 (0)
  Ultimul comentariu al lui Ionn74: ora: 17:41

  Ei shi cum sa nu spui dupa asta ca stau de la 9 la 6 pe Unimedia shi mai shi primesc bani de la noi pentru asta?
  Interesant, cind vine a doua tura?
 • 0 (0)
  ..............votam ppcd............
 • 0 (0)
  22 iulie 2009 17:51

  Unimedia tace.

  Un activist PL a decedat electrocutat în momentul în care pregătea întâlnirea electorală lui Dorin Chirtoacă

  Potrivit comisarului Comisariatului de Poliţiei a sectorului Centru din capitală, lct-col. Gheorghe Pulisca, în str. Potârnichei din sectorul Centru a Chişinăului în jurul orei 16 a avut loc un accident tragic, în urma căruia a decedat cetăţeanul G.T.

  Potrivit martorilor, acesta încerca să se conecteze la sursa de energie electrică de pe un pilon cu scopul de a instala aparataj tehnic, necesar pentru petrecerea acţiunii electorale a vicepreşedintelui Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, care a fost preconizată pentru ora 19.00. Nu se cunoaşte dacă conectarea la sursa de energie electrică a fost efectuată în mod autorizat, nici dacă persoana decedată a fost specialist-energetician.

  Preşedintele fracţiunii PL în Consiliul municipal Chişinău, Ion Ciobanu, sosit la locul accidentului, a refuzat să ofere detalii privind cazul respectiv.
 • 0 (0)
  Fratilor,aveti grija ca Isaev si Ionn 74 sunt niste provocatori comunisti care va incita sa vorbiti vulgar ca astfel Unimedia sa ia masuri impotriva voastra.
 • 0 (0)
  propunere: ca sa nu murdarim comentariile normale de aici, haideti sa-i ignoram pe urmatorii indivizi: Ionn74, Aramis, pika, Nigher (apropo, singur ti-ai ales nickul; te-ai gandit mult ca sa ti-l alegi, sau poate ai venit de prin Africa?!?!?!?!?) si pe isaev. Astia sunt oameni cu care e imposibil sa discuti deoarece ei nu aduc argumente si intrebari retorice la care tot ei singuri peste vreo cateva comenatrii raspund cu niste linluri la filmulete de pe youtube la care nu se uita nimeni... Asa ca oameni buni, nu pierdeti timpul aiurea.
 • 0 (0)
  Bre,provocatorilor cripto-comunisti,ce faceti voi nu mai tine,timpul vostru a trecut,ar fi bine sa realizati acest lucru si sa nu va mai agatati de putere,ca daca nu se va termina foarte prsot pentru voi .
 • 0 (0)
  Ce "realizari" frumoase au comunistii:
  http://www.youtube.com/watch?v=MhDJFOMuunc
 • 0 (0)
  Ati retinut cine a constatat? Comisarul PULISCA (PULISHCA ).....Ha HA

  Altfel tagic ca a murit bietul om...Shit happens!
 • 0 (0)
  Care vasazica asa;Romania nu este implicata.Ia si auzi.
  Pai atunci toata chemarea la lupta pt.apararea independentei Moldovei este un caca mit maca.Uite cum lea luat Gurbulea painea de la gura comunistilor,armatei,internelor si SIS-ului.
  Pai din ce zice gurbulea inseamna ca Moldova este condusa ori de imbecili si tampiti ori de niste pompieri care dau foc la case ca sa arate ca sunt si ei buni de ceva.
  Chiar toata conducerea Moldovei este facuta din dobitoci care se pun la dispozitia lui Voronin?Nea Gurbulea ne explica ca tot amestecul cu atacul impotriva Moldovei este o minciuna gogonata.
 • 0 (0)
  @mmx
  "sunt oameni cu care e imposibil sa discuti deoarece ei nu aduc argumente"

  Ba da, Dvs AVETI argumentele:

  "Ionn, hai aici, pune capul pe genunchi"

  "sa fii sigur ca nu mai ajunge in spital la reanimare, ce direct la morga"

  "Isaev, cu tine nu merita vorbit decat in acelasi registru cu care vorbesti cu porcii".
 • 0 (0)
  Isaev,dar tu ce faci oare,ce argumente aduci.
  Iti spun eu 0% argumente,100% propaganda sovietico-comunista.
 • 0 (0)
  @ 197. isaev

  Pai, adu argumente:
  Voronin a zis ca STATUL ROMAN e implicat in actiunile din 7 aprilie, iar Gurbulea zice ca nu.

  Argumenteaza, te rog, cine dintre ei doi minte shi de ce?
 • 0 (0)
  Mai tineti minte de toti linge blide de pe Unimedia care sareau in sus ca niste purici cand era vorba de atentat la independenta Moldovei?Ba ca Europa e de vina si mai ales Romania.Cand colo ce sa vezi :expulzarea ambasadorului Romaniei din Moldova sa facut pt.cheful comunistilor.Inchiderea granitei cu Romania si pierderea unor mari sume de bani sau facut tot din cauza comunistilor si a celor care au tacut.Cine plateste toata paguba?Voronin?Comunistii?Lupu?Rosca?Zina?Sis-ul?Ministerul de interne?Curtea Constitutionala?Cine dracu plateste factura pentru imbecilitate ,nepricepere , prostie si mai ales pt lacomia de putere?NU CRED.O sa plateasca toti prostii din Moldova care nu au inteles pe ce lume este tara lor.
 • 0 (0)
  Isaev, unele lucruri sunt atat de evidente, chiar daca si invocam argumetele, pseudo-comunistii, se fac ca ploua, sau aduc link-uri de la nit, m1, eutv, si n4 care sunt posturi aservite si prezinta realitatea distorsionat mincinos. ei, afla, ca multi oameni, au imunitate la minciuni.
  Uite asa minciunile ies la iveala: voronin zice: "romania e de vina"
  gurbulea zice, ca romania ca stat nu a participat. atacurile cibernetice, haha, astea sunt atac asupra statlitatii. daca un atac vine din rusia, china, sau sua, atunci acel stat e de vina, si trebuie incriminat pt amestec in treburile interne?
 • 0 (0)
  don345 :"Uite cum lea luat Gurbulea painea de la gura comunistilor,armatei,internelor si SIS-ului."

  Asta nu-i nimic dar l-a scuipat drept in gura pe ....MEDVEDEV ..nu facea el clabuci la gura ca o fi ca o pati ca Romania e clar ...Ne-a pirit dobitocul si la UE ...
  Raspunsul UE? o rezolutie dura in PE, O rezolutie dura in CAGRE , numirea lui Macovei in locul lui Mikko o delegatie de observatori pe aproape jumate romani si condusa de un roman....
  Si colac peste pupaza dupa ce Rusii sau facut de SUPER KAKA international luindu-i parte lui Voronin acuma vine si Gurbulea si-i spune Rusului Taci ca erai beat idiotule..
  Sa vezi ce-or sa se bucure ciolovecii la Kremlin....
 • 0 (0)
  mmx, you have something against africans? I'd say you stop with your nazi declarations and labeling people...
  ok... acum în română: sincer vorbind, la ce vă aşteptaţi voi dacă UNIMEDIA pictează tabloul societăţii noastre într-o singură culoare. exact ca presa care dă preferinţă comuniştilor numai că culoarea tabloului nu e roşie ci albastră. mulţi dintre oamenii care ca şi mine se amuzează de simplitatea şi gradul mare de zombare al comentatorilor de pe UNIMEDIA, hotnews, jurnal, timpul sunt apolitici, însă nu vor vota pentru liberali, pentru că noi ne-am dezamăgit în ei încă din prima campanie (eu, personal, nu voi vota pe nimeni, lol). besides, prin ce ei îs mai buni decât comuniştii? că au diferite culori la atributică şi strigă lozinci nazi? give me a break. your idols are no better than red demons who invade our political space.
 • 0 (0)
  @ Isaev

  Apropo, ziarul Comunistul unde eshti redactor-sef a scris nu o data despre implicarea ROMANIEI ca shi STAT in actiunile din 7 aprilie.

  Intrebare: va fi oare publicata vreo dezmintire in acest sens? Va veti cere scuze de la cititori ca i-ati indus in eroare? Argumenteaza, te rog, raspunsul.
 • 0 (0)
  :)) Adevar zici Stallinus :))
  Oups... o sa zica medevedev si o sa rada rusinat in fata camerelor de vederi... da, asta nu eu, putin mi-a zis sa spun. :))
 • 0 (0)
  Cat de mult rau trebuie sa suporte moldoveanul de rand pana incepe sa faca diferente intre ce ii este bine si ce ii este rau.Aici nu este vorba de trezire ci de discernamant.Pai voi credeti ca vorocomunistii si lingaii lor vor accepta vreodata ca Romania nu a fost bgata in toata revolta tineretului din Moldova?Cade tot ce au spus,gandit,facut.Cine plateste paguba financiara si de imagine la adresa moldoveanului de rand.Cica sa fii mandru ca te tragi din Stefan.Parca stiu azi europenii cine este Stefan.Dar ei stiu cine sunt Voronin si comunistii.Si deciziile se iau in functie de ce esti azi nu ce ai fost acum 650 de ani.Ce ipocrizie desgustatoare si ce patriotism de sant au cei care conduc azi Moldova!!!!
 • 0 (0)
  Cica un militian beat ,mare sef in sat umbla ici colo seara ,ametit si injura pe toata lumea din jur sigur ca nimeni nu sai faca nimic.Pana la urma unul se duce spre el si ii da un pumn del baga in sant.Se ridica militianul furios si incepe sa strige furios :TU STII BA IN CINE AI DAT???AI DAT IN STATUL CARE TE HRANESTE BAI!!!
  Uite asa e cu tinerii batuti de politie si SIS.Cretinismul ,nepriceperea,lipsa de profesionalism,pur si simplu prostia in cea mai murdara incultura a sa, a dat nastere la ce sa intamplat la 7 aprilie.Nu au putut sa impiedice pe cei care au aruncat si incediat parlamentul si presedentia si ca lasi murdari si demn de dispret ce sunt au atacat tineri la intamplare ca sa egaleze scorul.
 • 0 (0)
  @ neko koneko: Imi pare rau sa ti-o spun, dar se pare ca nu esti decat un ignorant daca gandesti asa superficial, din pacate! In plus, daca ai dat de vreun comment pe care tu il cataloghezi, poate pe buna dreptate, ca fiind extremist, asta te indreptateste sa ai idei preconcepute, clisee, prejudecati, zi-le cum vrei...si sa consideri ca e mai bine sa nu votezi? Sau ca absolut toti politicienii sunt rai? Da, sunt de acord, politica e o curva, dar ti se pare ca, in situatia precara in care este azi MD, isi poate permite cineva "luxul" de a nu merge la vot? Pfuaaa...
 • 0 (0)
  dupa cum vad structurile se pregatesc pentru schimbare!:)) Au inceput sa puna batista pe tambal..acuma o dau in lalele cand e vorba de Romania..ca , cica atacuri informatice si fortarea granitelor de catre indivizi radical...! Sa fie oare faptul ca acuma la Bruxelles lumea s-a prins ca nesimtitii de comunisti au umblat cu voroninul vopsit? Se drege cumva busuiocul?Toate publicatiile inchinatoare la secera si ciocan o dau cu structuri mafiote si spionaj independente...:))) Dar noi ii anuntam ca ..S-A TERMINAT! Comunistii trebuie sa dispara odata cu toti prostalaii care inca se mai chinuie pe aici sa fie prezenti si sa mai tulbure apele cu cate un youtube..ca altceva nci nu reusesc! Vremurile se schimba si comunismul va ramane doar un cosmar al istoriei...
 • 0 (0)
  Au acuzat opozitia ca sunt fascisti,sunt tradatori,ca au pus steagurile pe cladiri,ca au vrut lovitura de stat,ca sau pus la dispozitia Romaniei,ca au vrut sa manipuleze tineretul nepriceput din Moldova si multe altele.Acum cica Romania nu are nimic in comun cu ce sa intamplat le 7 aprilie.Toate acuzatiile,batjocurile,amenintarile,indemnurile la linsaj,nesimtirile vornocomunistilor si a celor care au tacut cand puteau striga,este un gunoi.Ca si ei.
 • 0 (0)
  @ Nicushor_Fumushor: cum i-ai intrebat de argumente, raspunsuri concrete, cum dispar ca magarii in ceatza comunistii si pepecedeii.
  Vai de capul lor!
 • 0 (0)
  E stilul lor. S-a terminat programul la 7, inainte de mesagerul de limba rusa, de pe m1. ca na trebuie sa se informeze.si maine la prima ora vin la birouri, ghidati de sefi sa scrie ce au de scris, sa indeplineasca planul, cincinal (cinci zile pe saptamana) :))
 • 0 (0)
  @ 211. Toka

  "cum i-ai intrebat de argumente, raspunsuri concrete, cum dispar ca magarii in ceatza comunistii si pepecedeii."

  Off, Toka, shtii shi tu foarte bine, caci nu o data le-ai pus intrebari pe shleau shi se ascundeau in stuf.
  Ce vrei, daca s-a ascuns shi redactorul-sef al ziarului lor de partid? Mai ashtepti raspunsuri de la analfabeti alde Iohn shi Aramis? Apropo, ai observat ca ashtia fix pina la 18.00 au postat? Mama lor...
 • 0 (0)
  @Toka: da, sunt ignorant. politics make me sick, to be honest. am spus de multe ori la mine pe twitter că politica nu-mi ajută decât să-mi fac migrene. nedorinţa de a vota tot este o exprimare a voinţei politice. eu nu am vazut politicieni buni nicăieri. însă în Moldova politica = bussiness, aşa că nu pot moral să mă înduplec să votez pe cineva ştiind că mâine-poimâine omul acesta nu va dori să ridice un deget ca să-mi respecte drepturile declarate de el însuşi în campania electorală (nu am votat diavolii roşii niciodată).
  a ieşit cam offtop, hmm...
  well, cât despre topic - era şi de aşteptat că România ca stat nu a participat la evenimentele din 7 aprilie. în opinia mea, din scenariul acesta aveau de câştigat toţi (dacă voronin ordona să tragă în mulţime - opoziţia, şi, well, ceea ce avem acum) - aşa că nu aş sări la concluzii până nu se termină ancheta şi datele vor fi verficate şi de funcţionarii UE. nuştiu dece, dar am mai multă încredere în UE, decât în procuratura noastră.
 • 0 (0)
  203. neko koneko, ora: 19:01; 22 iul 2009
  ok... acum în română: sincer vorbind, la ce vă aşteptaţi voi dacă UNIMEDIA pictează tabloul societăţii noastre într-o singură culoare. exact ca presa care dă preferinţă comuniştilor numai că culoarea tabloului nu e roşie ci albastră.---

  Inteleg ca daca culoarea tabloului era ORANJ totul era ok? ))))

  ---însă nu vor vota pentru liberali, pentru că noi ne-am DEZAMĂGIT în ei încă din prima campanie. besides, prin ce ei îs mai buni decât comuniştii? că au diferite culori la atributică şi strigă lozinci NAZI? ---

  Recunosc retorica unui ppcd-eu imputit )))) Mars javra de aici pe Flux. Acolo ai sa mai gasesti o sumedenie de DEZAMAGITI de liberali si SOCATI de activitatea genialului Rosca ))))))
 • 0 (0)
  VORONIN >>>> http://www.royalwap.clan.su/news/2009-07-22-6
 • 0 (0)
  @Ion_cu_calul, don't make me lulz. I hate politics and thus I don't have any affiliation with PPCD, PCRM, your beloved trio of AMN, PL, PLDM. even the sweet-talking Lupu is just another political bitch.

  am zis oleak mai sus şi voi spune şi aici - sunt apolitic, nu culoarea contează - eu vreau multitudini de opinii, ca în ţările normale, democratice, lipsite de propagandă politică.

  de ce sunt eu dezamăgit? look, mie îmi place că primăria pe care am ales-o (eram liberal îverşunat) se plânge pe toţi şi nu face mai că nimic. eu îs nevoit să merg la servici în rutiere arhipline pentru că autobuzele merg de 3 ori pe zi. sunt nevoit să sufăr consecinţele drumurilor accidentate care nu au de gând să se repare curând. nu pot să ma apropii de Botanica pentru că... pute! mai vrei exemple?

  Roşca în memoria mea încă nu a coborât din copac, când în adolescenţa mea furtunoasă încercam şi eu să fiu activ politic şi să lupt pentru valori.

  dacă vrei, îţi argumentez că în opoziţie sunt nazi
 • 0 (0)
  Basarabenilor

  A mai ramas o clipa,
  De’un an, cel mult de doi,
  Ce este data inca
  De Domnul pentru voi.

  De’ati pierde asta clipa
  Si nu veti fi uniti,
  Cum sunt loviti poetii,
  Cu totii veti fi loviti.

  Iar daca veti fi mandri
  De voi ca neam si tara
  Si cum uniti in casa
  Veti fi uniti si-afara.

  Caci astazi, ea, Moldova,
  A voastra inca nu’I,
  Ea inca pan’la Prut-
  E toata’a spanului.

  Acum basarabeni,
  In clipa de sfarsit
  Se cere de la voi
  A fi popor unit.

  Si toti, unul ca unul.
  Pe span si omul ros,
  Asa ca’n ’89,
  Sa’I dati de sus iar jos.

  SA VOTAM ALIANTA “MOLDOVA NOASTRA”! SA VOTAM SOARELE PE CER!!!!
 • 0 (0)
  Deci, Romania nu e implicata.

  Deci, statul Moldova nu este atacat.

  Deci, statalitatea si integritatea sint bine merci.

  Deci, toata campania comunistilor bazata pe "Sa ne aparam tara" nu are sens.

  Deci, o campanie intreaga bazata pe bule de sapun.

  Interesant, ei au inteles ca s-au dat in git singuri pe ei? Ca s-au contrazis CATASTROFAL??? Toate acuzele aduse opozitiei sint, in mare parte, bazate pe faptul ca opozitia inchina Moldova Romaniei. Deci, nu o face. Si comunistii tocmai au recunoscut acest lucru.


  Cretini.
 • 0 (0)
  IN ACEASTA SEARA DE LA ORELE 21.10 PE TVR1 SE VA DIFUZA DOCUMENTARUL "CAPCANA". CINE NU POATE RECEPTIOONA TVR, PUTETI URMARI ONLINE, LIVE, LA ADRESA:

  http://www.tvr.ro/live_exclusiv.php

  DE ASEMENI PUTETI VEDEA PROMO-UL PE YOUTUBE LA ADRESA:

  http://www.youtube.com/watch?v=XbKyAtwWLRw&feature=player_embedded
 • 0 (0)
  Oare ca să ajungi la concluzii atât de ruşinoase, atât de evidente şi atât de întârziate, trebuie numaidecât să fi-i "procuror general" al R.M.? Chiar el mai crede că printre oameni, măcar cât-de-cât raţionali, mai erau dubii? Ruşine să-i fie, adeptul RĂULUI.
 • 0 (0)
  217. neko koneko, ora: 20:05; 22 iul 2009
  am zis oleak mai sus şi voi spune şi aici - sunt apolitic, nu culoarea contează - eu vreau multitudini de opinii, ca în ţările normale, democratice, lipsite de propagandă politică.

  Demagogie pura ))) In tarile normale, democratice, "Gardianul" va avea culoarea laburista, "Los Angeles Times" va fi colorat in simpatii democrate, sau "Liberacion" in simpatii socialiste. Exista si publicatii ceva mai echidistante (Washington Post-ul, de ex), dar pentru a avea o presa echidistanta trebuie sa dispui de o DEMOCRATIE veritabila in tara. La noi este asa ceva? Nu. Cine ne tixesc in totalitarism, fara presa libera? Comunistii si ppcd-eii.

  --look, mie îmi place că primăria pe care am ales-o (eram liberal îverşunat) se plânge pe toţi şi nu face mai că nimic.--
  Lasa ba jalea cu "liberal inversunat" )))) De erai nu ziceai ineptiile de mai sus. Chiar nimic n-a facut Chirtoaca, cu toate piedicile puse de comunisti? )))
 • 0 (0)
  @ neko koneko,,

  Nu pot sa nu fiu de acord cu: "Roşca în memoria mea încă nu a coborât din copac".

  Si sa-ti dau o intrebare: tu crezi ca a avea identitate nationala puternica este un lucru rau? Adica, daca din coalitia de guvernamint ar face parte si un partid nationalist, cu ce ar fi rau acest lucru?

  Eu vreau sa traiesc intr-o tara cu IDENTITATE nationala clara, cu care sa ma mindresc. Tu te poti defini clar? Ce esti? Moldovean? Roman? Rus? Ucrainean? Sovietic? Ce limba vorbesti? Romana? Moldoveneasca?

  Nazi=nationalist, nu extremist. Ce-a facut Hitler nu are voie sa se proiecteze asupra tuturor partidelor nationaliste din lume. Este aberant si imatur.
 • 0 (0)
  @ neko koneko,

  http://en.wikipedia.org/wiki/Nationalism

  In parlament trebuie sa existe echilibru. Exact ca in societate.
  Acesta trebuie sa reprezinte proportional societatea. Altfel, ne linsam unii pe altii.
 • 0 (0)
  --sunt nevoit să sufăr consecinţele drumurilor accidentate care nu au de gând să se repare curând.--
  Ghetu' om, nici nu stiu cum de mai rezisti... )))) Incalcarea grava a drepturilor cetatenilor de catre bolsevici este o problema minora, dar uite "consecintele clantanelii dintilor prin rutiere" este cel mai grav in Basarabia.

  --nu pot să ma apropii de Botanica pentru că... pute! mai vrei exemple?--
  Nu poti sa te apropii pentru ca tu puti )))) Parca te declarai liberal inversunat, chiar nu stii de faptul ca Chirtoaca deja a semnat contractul cu olandezii pentru rezolvarea acestei probleme? ))) Ai rabdare si nasul tau nu va mai avea de patimit ))))

  --mai vrei exemple?--
  Mai vreu ))) Zii si despre caini, pentru ca in Flux au aparut o sumedenie de articole la aceasta tematica. Povesteste cum Tarcus te-a apucat de-o buca, exact in momentul cand ajungeai la Botanica saltat in rutiera si ti-ai expus nasul mirezmelor de la Muncesti ))))
 • 0 (0)
  ---dacă vrei, îţi argumentez că în opoziţie sunt nazi---
  Astept
 • 0 (0)
  Aceste "destăinuiri" fac parte din calificativul crimă organizată/satanism. Ei/comuniştii nu pur şi simplu au făcut rău, ei au instigat la rău şi au făcut ca răul lor să erupă lava suferinţei basarabenilor. Pe ei blestemurile o să-i ajungă.
 • 0 (0)
  Ion_cu_Calul, ca de obicei, o argumentare excelenta :) by the way, nice work with "the bomb" :)))

  Astia intai se dau "neutri" si apoi hop! "Sus inima!" - sint patetici.
 • 0 (0)
  Salutare Jay ))) Mersi pentru apreciere. Argumentare de acest tip am mai intilnit si pe Flux de la un oarecare Stendhal, care presupun ca ar fi Cezar Salahor (cel mai probabil) sau cineva din redactia Flux. Sunt mai multe elemente a discursului care demonstreaza ca retorica tovarasului neko koneko este o prefacatorie rau intentionata, iar tipul este un ppcd-eu deghizat )))

  In privinta "the bomb", alta trebuia sa fie (o sa-ti scriu pe mail peste o bucata de timp), dar si asta e buna ;))))
 • 0 (0)
  http://poll.pollcode.com/hF38
 • 0 (0)
  Scuze, baieti, pentru mesajul off topic, dar nu ma pot abtine :)
  La CM de polo de la Roma, in Forro Italico, Italia 5 ROMANIA 6. Sa mai adaug ca 4 dintre goluri au fost marcate de oradenii mei? Hai Romania!
  Stirea asta nu e pentru mankurti, ei urasc apa!
 • 0 (0)
  musiu Aramis, da, vreau sa vad numele si pozele lu frati-to ala politaiul care zici tu ca a fost ranit de tineri :) transmite pe adresa de mail dvony_99@yahoo.com

  Dar sa nu ma tii cu ochii in soare..
 • 0 (0)
  Bravo Romania! :)
 • 0 (0)
  stai linistit, Jay. Nu exista niciun frate. Astia nu au frati, nu au mama, nu au tata, au doar tovarasi. De asta accepta banii bolsevicilor pentru a-si nenoroci semenii. Poti sa astepti mult si bine!
 • 0 (0)
  Anais, nu sunt de acord cu tine ei au tata (papa) - Voronin şi mamă - Roşca, au şi naş de botez - Tkaciuk!
 • 0 (0)
  Alegeri "Moldova Stile" http://www.jurnaltv.md/?article=3244
 • 0 (0)
  Anais, e clar. Stiam eu ca e doar un mincinos. Nu a trimis nimic. Doar niste mincinosi comunistii si ppcd-istii astia.
 • 0 (0)
  "La CM de polo de la Roma, in Forro Italico, Italia 5 ROMANIA 6. Sa mai adaug ca 4 dintre goluri au fost marcate de oradenii mei? Hai Romania!"

  He, he, he, asta da rezultat. Bravo. Mergeam, cind eram junior, la vechiul bazin acoperit, sa privesc "luptele" cu Dinamo si rivalitatea cu Progresul Oradea.
  Ivan Fejer, Emil Farcuta, Cornel Gordan, Dorin Costras,................, ce echipa, ce vremuri? Eh.......
 • 0 (0)
  Pai nu zicea LUPU sus si tare ca Romania e de vina? Nu ziceau comunistii ca vrea Romania sa atenteze la statalitate???

  UNDE_S DOVEZILE COMUNISTI MINCINOSI??

  Politsti raniti aproape 300, au avut scuturi caschete, ajutor de la colegi
  Tinerii?? singuri cu mainile goale, batuti de 7-8 insi deodata

  Vrem ca toti care au musamalizat, torturat si ucis tinerii sa fie bagati la puscarie!

  _____________________________________________________

  Jos regimul totalitar!!
 • 0 (0)
  Mircea, doua finale de Cupa Cupelor a jucat Crisul in perioada aceea. Dar sa stii ca si acum merita sa mergi la meciuri. Avem o echipa superba, abia astept sa inceapa cupele europene, in toamna!
 • 0 (0)
  Представители Румынии замешаны в событиях 7 апреля в Молдове. Об этом MOLDNEWS сообщил генеральный прокурор Валерий Гурбуля.

  Как заметил генпрокурор, во время пресс-конференции, посвященной событиям 6-7 апреля, ему был задан вопрос "о вовлеченности конкретно государство Румыния в события", что подразумевает изначально определение самой Румынии как государства.

  "С этой точки зрения, государство Румыния - это армия, полиция, органы власти и тому подобное - не замешана в событиях. Но представители Румынии, которые занимались подготовкой населения, информационным пространством, атакой на интернет-сервера органов государственной власти Молдовы, несомненно замешаны", - подчеркнул генеральный прокурор.

  "У нас зафиксированы телефонные переговоры и сообщения, свидетельствующие о подготовке к прорыву границы, направлении определенных групп, причастности людей, активно участвовавших в беспорядках, к некоторым румынским организациям", - добавил Валерий Гурбуля.

  Напомним, 7 апреля во время беспорядков, над зданием президентуры были вывешены флаг Румынии и карта т.н. "Великой Румынии", а толпа скандировала речевки, призывающие к объединению двух государств. На следующий день президент Владимир Воронин объявил о высылке посла Румынии и введении с соседней страной визового режима.

  В свою очередь официальный Бухарест заявил о готовности ускорить процесс предоставления гражданства жителям Молдовы, а президент Траян Бэсеску назвал участников беспорядков революционерами, а сами события революцией.
 • 0 (0)
  Stiti dupa 7 aprilie imi vin permanent urmatoarele intrebari:
  - De ce s-a pus intrebarea atit de suptil privind interventia anume a "statului roman" si nu al altui stat?
  - de ce s-a inceput tirajarea atit de rapida in toate sursele de masss media aceasta noutate, oare cu adevarat sa fie ca "presa independenta" locala se afla intr-o strinsa legatura cu romania?
  - de ce nu au concretizat la conferinta de pressa a domnului Gorbulea ce are el in vedere prin o atare "neimplicarea" a statului roman?
  Punindumi toate aceste intrebari si informinduma am ajuns la concluzia ca cu adevarat statul Roman are o conexiune de interventie in treburile politice a RM si mai ales pe 7 arpilie
  http://www.moldnews.info/news/17609
 • 0 (0)
  JOS CU PUTORILE COMUNISTE!!!
 • 0 (0)
  Eminescu-jurnalist politic. Omorît la comandă?----si pe aista l-ati valit....

  http://www.youtube.com/watch?v=EHvQji9dRsI
 • 0 (0)
  @Ion74,inainte sa te apuci sa scrii,"cerceteaza" o carte de gramatica. Politichia asta nu te ajuta deloc ;)

  @Ionescu, sunteti penibili si idioti! MAine poimaine ai sa spui ca liberalii plateau bir turcilor!
 • 0 (0)
  Liberalii tradatori omoara. Acei tineri nu au murit in timpul manifestatiilor dar dupa, Liberalii ca niste masoni au "facut' 4 tineri morti ca masele de oameni sa se rascoale tare. Natalia Morari tipa ca este o femeie moarta si sa nu le fie frica, pe cand nici una n-a murit. Liberalii Tradatori. Ori atunci ori acuma Liberalii sunt niste misei.
 • 0 (0)
  Procuratura comunista a spus ca Boboc, sa-i fie tarana usoara, a murit intoxicat si cand l-au deshumat, fiindca a pus UE presiune, s-a constatat ca a murit in urma loviturile pe care le-a primit cu un corp dur.
  Sifon jegurilor de la propaganda comunista care sunt platiti sa scrie minciuni pe acest site.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA