ora: 18:47, 02 iul 2009 3587
Autor: Redactia UNIMEDIA

COMUNIŞTII RECUNOSC: Valeriu Boboc a murit în urma unor lovituri dure


COMUNIŞTII RECUNOSC: Valeriu Boboc a murit în urma unor lovituri dure
Foto: pavelmunteanu.wordpress.com
Vladimir Ţurcan, preşedintele Comisiei de stat care investighează evenimentele din aprilie care au avut loc la Chişinău, a lăsat să se înţeleagă, în cadrul unei conferinţe de presă, că Valeriu Boboc ar fi murit în urma unor lovituri în regiunea gâtului şi a inimii.

“În legătură cu aşa-numitele 3 cadavre, există o anchetă care să stabilească cine l-a bătut pe Valeriu Boboc, pentru că tânărul a fost lovit în regiuni delicate cum ar fi gâtul sau inima. Dacă se va constata că tânărul a fost bătut de un poliţist, atunci acesta va fi tras la răspundere”, a dat asigurări jurnaliştilor, Vladimir Ţurcan.

Reamintim că Valeriu Boboc a murit în noaptea de 7 spre 8 aprilie. Iniţial, medicii legiști au afirmat că el a decedat intoxicat cu un gaz necunoscut. Ulterior, apărarea a declarat că moartea a survenit după ce Valeriu Boboc ar fi făcut stop cardiac din cauza loviturilor.

La două luni de la înmormântare, Valeriu Boboc a fost exhumat pentru expertiză. Procedura s-a desfășurat în prezența avocatului familiei Boboc, a procurorului care instrumentează cazul și a unui medic legist venit special din Londra.

Sursa: Blogul Elenei Robu

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace, si fie ca adevarul sa iasa la suprafata, iar Domnul sa le intoarca pe dreptate tot raul care ti-a fost pricinuit de cei care si-au batut joc de tine.
  Unul din cei care trebuie sa raspunda este Turcan care a incercat sa musumalizeze cazul, pentru aceasta in Codul Penal este articol privind traficul de influenta, neindeplinirea atributiilor de serviciu, etc.
  Turcanu V.! Dumnezeu ti a intoarce pe dreptate ceea ce meriti, si fii sigur ca el o sa-ti aduca aminte intotdeauna de crimele si nelegiuirile tale.

  Condoleante inca o data parintilor si sa ne ierte pe noi, cei tineri, ca nu am stiut sa-l aparam pe Valeriu. A fost si va ramane unul dintre noi.
 • 0 (0)
  NU VOM UITA NICIODATA!


  RIP!
 • 0 (0)
  Domnul sa-l ierte.

  Titlul, Comunistii recunosc....
  ... sint sigur ca o sa vina cu o explicatie, cu tot cu vre-o 5 martori ca Valeriu s-a batut cu nishte baieti, s-a izbit de care-va peretzi, a cazut pe jos, poate era chiar sub influentza drogurilor. O sa gaseasca shi "prieteni vechi" care-l shtiu ca era agresiv shi ca folosea droguri. Sper, dar nu cred ca cu justitia din MD se ca ajunge sa fie vre-un politist judecat. Nu vor recunoaste ca e vina politiei. Asta ar insemna ca, partial, ei sint vinoveti shi de decesul celorlalti tineri, shi de maltratarea celorlalte sute...
 • 0 (0)
  Dragi confrati de baricada :) ma refer in special la StefanRO, cei doi Eugeni, Crios, Stalinus, Toka, si toti ceilalti (scuze pentru omisiune). Am o mare rugaminte la voi: dupa cum stiti ieri ss-au dat publicului sloganele care vor fi folosite in campanie de partidele de opozitie, unele mai reusite, altele mai putin. Haideti sa ajutam si noi putin opozitia si sa propunem niste slogane mai inspirate. Ma refer unele care sa fie interesante, sa aiba subiecte de actualitate (ex. UE, anti-comunism, bunastarea materiala etc). De asemeni va rog sa veniti cu niste sugestii sau propuneri concrete de strategii de campanie, si astept un raspuns argumentat la intrebarea "CUM CONSIDERATI CA ESTE MAI BINE SA PARTICIPE OPOZITIA LA ALEGERI, PE O LISTA COMUNA, SAU SEPARAT?". Stiu ce au declarat cele 3 partide recent, ca vor merge separat, insa..va rog faceti-mi pe plac si dati-mi un raspuns. Va voi spune motivul mai tarziu. E FOARTE IMPORTANTA PAREREA VOASTRA. Va rog raspunsurile / propunerile..
 • 0 (0)
  ..sugestiile - toate le astept pe adresa mea de blog freemd.wordpress.com, pe care le voi centraliza peste maxim 4-5 zile, trebuie sa ne miscam repede. Deci nu lasati raspunsul aici.

  PENTRU UNIMEDIA: Acesta nu este un mesaj promotional sau de tip spam. Va rog sa nu mai dati dovada de exces de zel si sa lasati mesajul meu. SI deblocati conturile pt Shipripper, Cronicar, Micael - altfel nu dati dovada decat de metode de tip comunist. Toate cele bune.
 • 0 (0)
  Daca politistii ar avea ceva minte, acuma este momentul sa actioneze. Ar trebui sa recunoasca dechis ca au fost impusi de sus sa execute si lucrurile se vor schimba (desi asta nu justifica ca ar fi trebuit sa si execute). dar nu e capabil moldoveanul comun sa faca asta! are salariu, deci poate sa fie si rob! acuma am si îndoieli: oare ar accepta politistii sa le fie violate mamele, surorile, fiicele?... Actionati acum! Mâine poate fi prea târziu! Tradati-l pe Voronin! Spuneti Adevarul! Si acceptati pedeapsa, ca niste barbati adevarati, nu lasi ordinari.
 • 0 (0)
  Pentru a lupta concomitent impotriva comunistilor prin diferite metode

  SEMNAŢI PETIŢIA


  împotriva difuzării Filmului documentar „Atac asupra Moldovei”,


  o producţie a Postului de televiziune NIT la solicitarea autorităţilor comuniste.


  http://www.petitieonline.ro/petitie-p32973052.html


  Nu fi indiferent, este nevoie de votul tau!!


  Transmite mai departe acest mesaj
 • 0 (0)
  Politisti!!! sa va inghete singele ,sa va crape ochii , cine
  sa incumetat sa faca o asemenea crima.
  Sinteti si voi copii,barbatii, taticii cuiva -----nu uitati ca veti
  fi rasplatiti.
  Moldoveni, neam !!!!
 • 0 (0)
  Inseamna ca procuratura trebuie sa raspunda,de ce nu au fost clarificate lu
  situatia de indata,inseamna trebiue controlate toate dosarele
  care au fost duse de procuratura,judecatorii,inseamna ca nu exista lege in aceasta tara,inseamna ca fiecare din noi poate usor fi judecat ,arestat
  jos guvernul,jos comunistii,jos dictatura

×
VoxReport
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA