ora: 09:54, 04 dec 2014
Vlad Filat, Marian Lupu, şi preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, au convenit asupra creării majorităţii parlamentare pro-europene

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, şi preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, au convenit asupra creării majorităţii parlamentare pro-europene.

 

Au fost create grupurile de experţi ale celor trei partide care vor începe elaborarea Programului de guvernare pentru următorii patru ani.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 26 Aprilie 2018
MDL:
EUR 1 20.1711 0,039 EUR:
USD 1 16.5181 0,0319 USD:
UAH 1 0.6287 -0,001 UAH:
RON 1 4.3347 0,0084 RON:
RUB 1 0.2681 0,0005 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri