ora: 17:10, 15 ian 2015
Vlad Filat a discutat cu preşedintele Consiliului European

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut azi o discuţie telefonică cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

 

În cadrul discuţiei a fost abordată situaţia social-politică din Republica Moldova, precum şi mersul negocierilor privind formarea majorităţii parlamentare şi instaurarea unei guvernări pro-europene. Vlad Filat a menţionat că obiectivul principal al negocierilor este continuarea parcursului european al Republicii Moldova şi asigurarea unei guvernări stabile a ţării.

 

Donald Tusk a subliniat necesitatea accelerării procesului de creare a majorităţii parlamentare şi a reiterat sprijinul necondiţionat al Uniunii Europene şi al său personal pentru Republica Moldova şi apropierea ţării de UE.

 

Liderul PLDM, Vlad Filat, i-a mulţumit preşedintelui Consiliului European pentru susţinerea şi sprijinul constant pe care îl acordă ţării noastre în atingerea obiectivului de modernizare şi integrare europeană.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova
Caricatura
Privesc.EU
PUB
Interviu
Interviu cu Ruslan Uskov: Dacă părinții nu ți-au cumpărat un post de judecător, participă și câștigă la Concursul Naţional al Tinerilor Jurişti Interviu cu Ruslan Uskov: Dacă părinții nu ți-au cumpărat un post de judecător, participă și câștigă la Concursul Naţional al Tinerilor Jurişti

A doua etapă a Concursului Naţional al Tinerilor Jurişti se va desfăşura sâmbătă, 18 martie 2017. Concursul, organizat de compania de consultanţă „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”, împreună cu ELSA Moldova (Asociaţia Europeană a Studenților la Drept), în parteneriat cu Camera de Comerţ Americană din Moldova (AmCham), este la a doua ediţie.

Ce avantaje oferă concursul pentru tinerii jurişti şi cum putem creşte calitatea specialiştilor din Moldova, am discutat cu iniţiatorul concursului, Ruslan Uskov, managing partner „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”.

Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Perla zilei
Vladimir  Voronin, președintele PCRM Vladimir Voronin, președintele PCRM
Voronin către un deputat: Vă rog să nu violați Parlamentul
Curs valutar
Curs oficial BNM 25 Martie 2017
MDL:
EUR 1 21.0655 0 EUR:
USD 1 19.5321 0 USD:
UAH 1 0.7202 0 UAH:
RON 1 4.6262 0 RON:
RUB 1 0.3396 0 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri