ora: 17:10, 15 ian 2015
Vlad Filat a discutat cu preşedintele Consiliului European

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut azi o discuţie telefonică cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

 

În cadrul discuţiei a fost abordată situaţia social-politică din Republica Moldova, precum şi mersul negocierilor privind formarea majorităţii parlamentare şi instaurarea unei guvernări pro-europene. Vlad Filat a menţionat că obiectivul principal al negocierilor este continuarea parcursului european al Republicii Moldova şi asigurarea unei guvernări stabile a ţării.

 

Donald Tusk a subliniat necesitatea accelerării procesului de creare a majorităţii parlamentare şi a reiterat sprijinul necondiţionat al Uniunii Europene şi al său personal pentru Republica Moldova şi apropierea ţării de UE.

 

Liderul PLDM, Vlad Filat, i-a mulţumit preşedintelui Consiliului European pentru susţinerea şi sprijinul constant pe care îl acordă ţării noastre în atingerea obiectivului de modernizare şi integrare europeană.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova
Caricatura
Privesc.EU
PUB
Interviu
Iulia Iabanji: „Cei care au trecut prin programele ODIMM vor înclina balanța spre bine” Iulia Iabanji: „Cei care au trecut prin programele ODIMM vor înclina balanța spre bine”

Dezvoltarea afacerilor este veriga-cheie în lanțul de procese interdependente, care asigură prosperitatea economică a unei țări şi bunăstarea unei societăţi. Tocmai de aceea, în luna mai 2007, a fost creată ODIMM - Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (binecunoscutele IMM-uri), instituție publică ce contribuie la sporirea competitivităţii economiei naţionale prin susţinerea dezvoltării sectorului IMM. Astăzi, numele ODIMM este cunoscut tuturor celor care doresc să pornească o afacere în Moldova, aici debutanților fiindu-le puse la dispoziție resurse informaționale, de instruire, dar și financiare, inclusiv din bani oferiți de donatori externi, între care UE. Despre ce a făcut și face ODIMM am discutat cu dna

Iulia IABANJI, directoare generală a acestei instituții de la începuturile ei care, prin prisma rezultatelor obținute în acești zece ani, este încrezătoare în viitorul economiei naționale. Pentru că, spune ea, „oamenii care vin la noi sunt minunați”.

Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Perla zilei
Vladimir  Voronin, președintele PCRM Vladimir Voronin, președintele PCRM
Voronin către un deputat: Vă rog să nu violați Parlamentul
Curs valutar
Curs oficial BNM 26 Aprilie 2017
MDL:
EUR 1 21.0378 0.3793 EUR:
USD 1 19.3379 0.0309 USD:
UAH 1 0.7262 0.0109 UAH:
RON 1 4.6485 0.1024 RON:
RUB 1 0.3451 0.002 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA