ora: 17:10, 15 ian 2015
Vlad Filat a discutat cu preşedintele Consiliului European

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut azi o discuţie telefonică cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

 

În cadrul discuţiei a fost abordată situaţia social-politică din Republica Moldova, precum şi mersul negocierilor privind formarea majorităţii parlamentare şi instaurarea unei guvernări pro-europene. Vlad Filat a menţionat că obiectivul principal al negocierilor este continuarea parcursului european al Republicii Moldova şi asigurarea unei guvernări stabile a ţării.

 

Donald Tusk a subliniat necesitatea accelerării procesului de creare a majorităţii parlamentare şi a reiterat sprijinul necondiţionat al Uniunii Europene şi al său personal pentru Republica Moldova şi apropierea ţării de UE.

 

Liderul PLDM, Vlad Filat, i-a mulţumit preşedintelui Consiliului European pentru susţinerea şi sprijinul constant pe care îl acordă ţării noastre în atingerea obiectivului de modernizare şi integrare europeană.

Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 26 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.4436 0.0153 EUR:
USD 1 18.3081 0.0113 USD:
UAH 1 0.7032 0.0001 UAH:
RON 1 4.4723 0.0196 RON:
RUB 1 0.3070 0.001 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA