ora: 17:10, 15 ian 2015
Vlad Filat a discutat cu preşedintele Consiliului European

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut azi o discuţie telefonică cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

 

În cadrul discuţiei a fost abordată situaţia social-politică din Republica Moldova, precum şi mersul negocierilor privind formarea majorităţii parlamentare şi instaurarea unei guvernări pro-europene. Vlad Filat a menţionat că obiectivul principal al negocierilor este continuarea parcursului european al Republicii Moldova şi asigurarea unei guvernări stabile a ţării.

 

Donald Tusk a subliniat necesitatea accelerării procesului de creare a majorităţii parlamentare şi a reiterat sprijinul necondiţionat al Uniunii Europene şi al său personal pentru Republica Moldova şi apropierea ţării de UE.

 

Liderul PLDM, Vlad Filat, i-a mulţumit preşedintelui Consiliului European pentru susţinerea şi sprijinul constant pe care îl acordă ţării noastre în atingerea obiectivului de modernizare şi integrare europeană.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 22 Aprilie 2018
MDL:
EUR 1 20.3170 0 EUR:
USD 1 16.4277 0 USD:
UAH 1 0.6264 0 UAH:
RON 1 4.3622 0 RON:
RUB 1 0.2688 0 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri