ora: 13:45, 31 mar 2015
Vlad Filat a adresat un mesaj de felicitare lui Nicolas Sarkozy

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare liderului Uniunii pentru o Mişcare Populară (UPM), Nicolas Sarkozy, ex-preşedintele Republicii Franceze, pentru victoria detaşată în alegerile departamentale din Franţa.

 

În mesajul său, Vlad Filat menţionează că „victoria strălucită a UPM a demonstrat că, atunci când se confruntă cu un pericol iminent, cei care împărtăşesc aceleaşi idei şi valori trebuie să ştie să se reunească în jurul unei conduceri asumate şi nu să se divizeze”. În această ordine de idei, liderul PLDM constată că, „din momentul revenirii în fruntea UMP, Nicolas Sarkozy întruchipează conducerea de care Franţa şi Europa au nevoie”.

 

„După cum cunoaşteţi, Moldova se confruntă cu puternice tensiuni şi forţe care destabilizează şi ameninţă destinul european la care aspiră. Moldova are nevoie de susţinerea Franţei pentru a nu fi uitată de istorie, pentru a nu fi victimă colaterală a unui joc al marilor puteri”, se spune în mesaj.

 

Vlad Filat mai subliniază că UMP şi PLDM au semnat un Acord de cooperare în anul 2011, ambele formaţiuni politice fiind membre ale Partidului Popular European şi, în acest context, urmăreşte cu atenţie procesul de reînnoire a partidului demarat de către Nicolas Sarkozy.

 

La alegerile departamentale din 29 martie, Uniunea pentru o Mişcare Populară şi aliaţii săi din Uniunea Democraţilor şi Independenţilor şi-au asigurat controlul asupra a până la 71 de departamente din totalul de 101.

Interviu
Ion Terguță despre TV8: Nu ne propunem să fim o televiziune militantă, ci vrem o televiziune care să practice jurnalismul corect Ion Terguță despre TV8: Nu ne propunem să fim o televiziune militantă, ci vrem o televiziune care să practice jurnalismul corect

În curând, pe piața media moldovenească va apărea un nou produs - TV 8. Va fi ceva mai mult decât TV 7, anunță jurnaliștii care au creat noua televiziune. Într-un interviu cu viitorul director general al noului post TV, Ion Terguță, am încercat să aflăm mai multe detalii despre ceea ce va fi TV 8.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 25 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.4283 0 EUR:
USD 1 18.2968 0 USD:
UAH 1 0.7031 0 UAH:
RON 1 4.4527 0 RON:
RUB 1 0.3060 0 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA