ora: 13:08, 10 mai 2015
Vlad Filat – decorat cu Ordinul „Serviciul Credincios”

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a intrat în posesia Ordinului Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Mare Cruce. Distincţia i-a fost înmânată lui Vlad Filat, astăzi, 9 mai, de către Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al României la Chişinău, Marius Lazurca, în cadrul unei ceremonii solemne.

 

După intonarea Imnului de Stat al României, Marius Lazurca a dat citire decretului prezidenţial în care se menţionează că înalta distincţie se conferă lui Vlad Filat „în semn de înaltă apreciere a întregii activităţi pusă în slujba dezvoltării, pe multiple planuri, a relaţiilor dintre Republica Moldova şi România, pentru abnegaţia cu care a promovat valorile democraţiei şi parcursul european al Republicii Moldova”.

 

Vlad Filat a mulţumit statului roman pentru distincţie şi a menţionat că aceasta este o dovadă a relaţiilor bune dintre România şi Republica Moldova.

 

„Împreună cu autorităţile române am reuşit să implementăm multe proiecte importante în domenii vitale ce ţin de sectorul energetic, domeniul educaţiei, cel investiţional. Am reuşit să stabilim un parteneriat strategic în vederea realizării obiectivului de integrare europeană a Republicii Moldova. În acest parcurs, România a fost şi este împreună cu noi”, a spus Vlad Filat.

 

Preşedintele PLDM a mai declarat că este onorat să primească Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Mare Cruce într-o zi cu triplă semnificaţie: astăzi este sărbătorită Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei şi Ziua Uniunii Europene.

Interviu
Ion Terguță despre TV8: Nu ne propunem să fim o televiziune militantă, ci vrem o televiziune care să practice jurnalismul corect Ion Terguță despre TV8: Nu ne propunem să fim o televiziune militantă, ci vrem o televiziune care să practice jurnalismul corect

În curând, pe piața media moldovenească va apărea un nou produs - TV 8. Va fi ceva mai mult decât TV 7, anunță jurnaliștii care au creat noua televiziune. Într-un interviu cu viitorul director general al noului post TV, Ion Terguță, am încercat să aflăm mai multe detalii despre ceea ce va fi TV 8.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 23 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.4283 0.0536 EUR:
USD 1 18.2968 0.0203 USD:
UAH 1 0.7031 0.0007 UAH:
RON 1 4.4527 0.0125 RON:
RUB 1 0.3060 -0.0009 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA