ora: 17:27, 18 mai 2015
Valeriu Streleţ a participat la sesiunea AP NATO

Vicepreşedintele PLDM, deputatul Valeriu Streleţ,  a participat, în perioada 16-18 mai, la  lucrările sesiunii de primăvară a Adunării Parlamentare NATO, care a avut loc la Budapesta.

 

Principalele teme abordate au ţinut de provocările în combaterea terorismului, contracararea atacurilor propagandistice împotriva comunităţii euroatlantice, Planul de acţiuni al NATO privind reactivitatea, impactul sancţionării economiei ruse, starea economiei ucrainene şi perspectivele de dezvoltare, precum şi situaţia legată de finanţarea terorismului.

Valeriu Streleţ, care este şi preşedintele Delegaţiei Parlamentului RM la AP NATO, a menţionat într-o postare pe facebook că proiectul de raport al Comitetului Politic al AP NATO, cu genericul „Rusia şi securitatea euro-atlantică”, conţine şi două alineate consacrate ţării noastre. Acest raport urmează a fi aprobat la sesiunea anuală din toamna anului curent şi, în acest sens, Valeriu Streleţ face un apel către cei interesaţi să formuleze amendamente pentru varianta finală a raportului.

 

Referinţele la RM pot fi accesate în original pe pagina personală a lui Valeriu Streleţ.

 

De asemenea, deputatul opinează că Planul individual de acţiuni al Parteneriatului RM-NATO, semnat în iulie 2014, oferă o platformă suficientă pentru consolidarea capacităţi de apărare a ţării noastre, urmând doar să fie valorificate avantajele oferite de legislaţia internaţională ţărilor care şi-au proclamat neutralitatea.

Curtea de Conturi
Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 29 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.7113 0.1432 EUR:
USD 1 18.2334 -0.029 USD:
UAH 1 0.6993 -0.001 UAH:
RON 1 4.5510 0.045 RON:
RUB 1 0.3060 -0.0038 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA