ora: 17:27, 18 mai 2015
Valeriu Streleţ a participat la sesiunea AP NATO

Vicepreşedintele PLDM, deputatul Valeriu Streleţ,  a participat, în perioada 16-18 mai, la  lucrările sesiunii de primăvară a Adunării Parlamentare NATO, care a avut loc la Budapesta.

 

Principalele teme abordate au ţinut de provocările în combaterea terorismului, contracararea atacurilor propagandistice împotriva comunităţii euroatlantice, Planul de acţiuni al NATO privind reactivitatea, impactul sancţionării economiei ruse, starea economiei ucrainene şi perspectivele de dezvoltare, precum şi situaţia legată de finanţarea terorismului.

Valeriu Streleţ, care este şi preşedintele Delegaţiei Parlamentului RM la AP NATO, a menţionat într-o postare pe facebook că proiectul de raport al Comitetului Politic al AP NATO, cu genericul „Rusia şi securitatea euro-atlantică”, conţine şi două alineate consacrate ţării noastre. Acest raport urmează a fi aprobat la sesiunea anuală din toamna anului curent şi, în acest sens, Valeriu Streleţ face un apel către cei interesaţi să formuleze amendamente pentru varianta finală a raportului.

 

Referinţele la RM pot fi accesate în original pe pagina personală a lui Valeriu Streleţ.

 

De asemenea, deputatul opinează că Planul individual de acţiuni al Parteneriatului RM-NATO, semnat în iulie 2014, oferă o platformă suficientă pentru consolidarea capacităţi de apărare a ţării noastre, urmând doar să fie valorificate avantajele oferite de legislaţia internaţională ţărilor care şi-au proclamat neutralitatea.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova
Caricatura
Privesc.EU
PUB
Interviu
Interviu cu Ruslan Uskov: Dacă părinții nu ți-au cumpărat un post de judecător, participă și câștigă la Concursul Naţional al Tinerilor Jurişti Interviu cu Ruslan Uskov: Dacă părinții nu ți-au cumpărat un post de judecător, participă și câștigă la Concursul Naţional al Tinerilor Jurişti

A doua etapă a Concursului Naţional al Tinerilor Jurişti se va desfăşura sâmbătă, 18 martie 2017. Concursul, organizat de compania de consultanţă „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”, împreună cu ELSA Moldova (Asociaţia Europeană a Studenților la Drept), în parteneriat cu Camera de Comerţ Americană din Moldova (AmCham), este la a doua ediţie.

Ce avantaje oferă concursul pentru tinerii jurişti şi cum putem creşte calitatea specialiştilor din Moldova, am discutat cu iniţiatorul concursului, Ruslan Uskov, managing partner „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”.

Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Perla zilei
Vladimir  Voronin, președintele PCRM Vladimir Voronin, președintele PCRM
Voronin către un deputat: Vă rog să nu violați Parlamentul
Curs valutar
Curs oficial BNM 25 Martie 2017
MDL:
EUR 1 21.0655 0 EUR:
USD 1 19.5321 0 USD:
UAH 1 0.7202 0 UAH:
RON 1 4.6262 0 RON:
RUB 1 0.3396 0 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri