ora: 15:24, 04 apr 2017
Socialiștii au depus flori la Ambasada Federației Ruse în memoria victimelor exploziei de la Sankt Petersburg

Astăzi, 4 aprilie, reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova : deputați, consilieri municipali precum și activiștii din ”Garda Tânără” au depus flori în fața Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, în memoria victimelor care au decedat în urma exploziei care a avut loc pe data de 3 aprilie 2017 în metroul din Sankt Petersburg.
Potrivit informațiilor preliminare 14 persoane și-au pierdut viața iar 11 au murit pe loc. În spitalele din oraș rămân 49 de oameni.

Ieri, 3 aprilie, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a exprimat condoleanțe rudelor victimelor. El le-a dorit tuturor celor care au suferit în urma atacului, însănătoșire grabnică : ”Stimați cetățeni ai Rusiei, poporul Moldovei e alături de voi”.

Igor Dodon a postat de asemenea pe rețelele de socializare că, ”Terorismul internațional nu are granițe, nici naționalitate, și nici religie”.
Potrivit lui, ” Oricine a fost inițiatorul infracțiunii, a intenționat să lovească în Rusia și președintele acesteia, care luptă cu terorismul internațional și care organizează acțiuni eficiente de combatere a terorismului din întreaga lume ”.

Președintele își exprimă solidaritatea față de poporul rus și președintele Vladimir Putin.
” Sunt convins că această crimă nu va rămâne fără un răspuns. Poporul rus se va consolida în jurul liderului și conducerea Federației Ruse va lupta și mai acerb cu terorismul”.
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, la fel a exprimat condoleanțe adresate poporului rus” Deplîngem și suntem alături de poporul rus în aceste momente grele”, - a scris Zinaida Grecianîi pe rețelele de socializare.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova
Caricatura
Privesc.EU
PUB
Interviu
Iulia Iabanji: „Cei care au trecut prin programele ODIMM vor înclina balanța spre bine” Iulia Iabanji: „Cei care au trecut prin programele ODIMM vor înclina balanța spre bine”

Dezvoltarea afacerilor este veriga-cheie în lanțul de procese interdependente, care asigură prosperitatea economică a unei țări şi bunăstarea unei societăţi. Tocmai de aceea, în luna mai 2007, a fost creată ODIMM - Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (binecunoscutele IMM-uri), instituție publică ce contribuie la sporirea competitivităţii economiei naţionale prin susţinerea dezvoltării sectorului IMM. Astăzi, numele ODIMM este cunoscut tuturor celor care doresc să pornească o afacere în Moldova, aici debutanților fiindu-le puse la dispoziție resurse informaționale, de instruire, dar și financiare, inclusiv din bani oferiți de donatori externi, între care UE. Despre ce a făcut și face ODIMM am discutat cu dna

Iulia IABANJI, directoare generală a acestei instituții de la începuturile ei care, prin prisma rezultatelor obținute în acești zece ani, este încrezătoare în viitorul economiei naționale. Pentru că, spune ea, „oamenii care vin la noi sunt minunați”.

Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Perla zilei
Vladimir  Voronin, președintele PCRM Vladimir Voronin, președintele PCRM
Voronin către un deputat: Vă rog să nu violați Parlamentul
Curs valutar
Curs oficial BNM 27 Aprilie 2017
MDL:
EUR 1 21.0178 -0.02 EUR:
USD 1 19.2983 -0.0396 USD:
UAH 1 0.7260 -0.0002 UAH:
RON 1 4.6335 -0.015 RON:
RUB 1 0.3411 -0.004 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri