ora: 15:24, 04 apr 2017
Socialiștii au depus flori la Ambasada Federației Ruse în memoria victimelor exploziei de la Sankt Petersburg

Astăzi, 4 aprilie, reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova : deputați, consilieri municipali precum și activiștii din ”Garda Tânără” au depus flori în fața Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, în memoria victimelor care au decedat în urma exploziei care a avut loc pe data de 3 aprilie 2017 în metroul din Sankt Petersburg.
Potrivit informațiilor preliminare 14 persoane și-au pierdut viața iar 11 au murit pe loc. În spitalele din oraș rămân 49 de oameni.

Ieri, 3 aprilie, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a exprimat condoleanțe rudelor victimelor. El le-a dorit tuturor celor care au suferit în urma atacului, însănătoșire grabnică : ”Stimați cetățeni ai Rusiei, poporul Moldovei e alături de voi”.

Igor Dodon a postat de asemenea pe rețelele de socializare că, ”Terorismul internațional nu are granițe, nici naționalitate, și nici religie”.
Potrivit lui, ” Oricine a fost inițiatorul infracțiunii, a intenționat să lovească în Rusia și președintele acesteia, care luptă cu terorismul internațional și care organizează acțiuni eficiente de combatere a terorismului din întreaga lume ”.

Președintele își exprimă solidaritatea față de poporul rus și președintele Vladimir Putin.
” Sunt convins că această crimă nu va rămâne fără un răspuns. Poporul rus se va consolida în jurul liderului și conducerea Federației Ruse va lupta și mai acerb cu terorismul”.
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, la fel a exprimat condoleanțe adresate poporului rus” Deplîngem și suntem alături de poporul rus în aceste momente grele”, - a scris Zinaida Grecianîi pe rețelele de socializare.

Curtea de Conturi
Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 29 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.7113 0.1432 EUR:
USD 1 18.2334 -0.029 USD:
UAH 1 0.6993 -0.001 UAH:
RON 1 4.5510 0.045 RON:
RUB 1 0.3060 -0.0038 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA