ora: 12:12, 19 mar 2015
Parteneriat politic: PLDM - PNL România

Partidul Liberal Democrat din Moldova şi Partidul Naţional Liberal din România (PNL) vor semna  un Acord de parteneriat politic, în acest sens fiind creat un grup de lucru pentru elaborarea protocolului de colaborare, care să cuprindă obiective pe termen mediu şi lung.

 

PLDM şi PNL sunt membri ai celui mai mare partid din Parlamentul European - Partidul Popular European, împărtăşesc aceleaşi principii şi valori bazate pe demnitatea umană, libertate şi solidaritate. Atât PNL, cât şi PLDM şi-au exprimat opţiunea clară pentru construcţia statului de drept funcţional, pentru dezvoltarea şi modernizarea ţărilor din care fac parte şi îşi propun să contribuie la înfăptuirea viitorului politic al Republicii Moldova şi României.

 

Prin calitatea de membru al familiei popularilor europeni, PLDM şi PNL reprezintă în Europa interesele Republicii Moldova şi ale României, în beneficiul cetăţenilor şi al societăţii.

 

În cel mai scurt timp, grupul de lucru format din reprezentanţii celor două partide urmează să se întrunească pentru definitivarea prevederilor Acordului de parteneriat politic.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova
Caricatura
Privesc.EU
PUB
Interviu
Interviu cu Ruslan Uskov: Dacă părinții nu ți-au cumpărat un post de judecător, participă și câștigă la Concursul Naţional al Tinerilor Jurişti Interviu cu Ruslan Uskov: Dacă părinții nu ți-au cumpărat un post de judecător, participă și câștigă la Concursul Naţional al Tinerilor Jurişti

A doua etapă a Concursului Naţional al Tinerilor Jurişti se va desfăşura sâmbătă, 18 martie 2017. Concursul, organizat de compania de consultanţă „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”, împreună cu ELSA Moldova (Asociaţia Europeană a Studenților la Drept), în parteneriat cu Camera de Comerţ Americană din Moldova (AmCham), este la a doua ediţie.

Ce avantaje oferă concursul pentru tinerii jurişti şi cum putem creşte calitatea specialiştilor din Moldova, am discutat cu iniţiatorul concursului, Ruslan Uskov, managing partner „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”.

Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Perla zilei
Vladimir  Voronin, președintele PCRM Vladimir Voronin, președintele PCRM
Voronin către un deputat: Vă rog să nu violați Parlamentul
Curs valutar
Curs oficial BNM 24 Martie 2017
MDL:
EUR 1 21.0655 -0.0911 EUR:
USD 1 19.5321 -0.0828 USD:
UAH 1 0.7202 -0.0086 UAH:
RON 1 4.6262 -0.0112 RON:
RUB 1 0.3396 0.0018 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA