ora: 12:12, 19 mar 2015
Parteneriat politic: PLDM - PNL România

Partidul Liberal Democrat din Moldova şi Partidul Naţional Liberal din România (PNL) vor semna  un Acord de parteneriat politic, în acest sens fiind creat un grup de lucru pentru elaborarea protocolului de colaborare, care să cuprindă obiective pe termen mediu şi lung.

 

PLDM şi PNL sunt membri ai celui mai mare partid din Parlamentul European - Partidul Popular European, împărtăşesc aceleaşi principii şi valori bazate pe demnitatea umană, libertate şi solidaritate. Atât PNL, cât şi PLDM şi-au exprimat opţiunea clară pentru construcţia statului de drept funcţional, pentru dezvoltarea şi modernizarea ţărilor din care fac parte şi îşi propun să contribuie la înfăptuirea viitorului politic al Republicii Moldova şi României.

 

Prin calitatea de membru al familiei popularilor europeni, PLDM şi PNL reprezintă în Europa interesele Republicii Moldova şi ale României, în beneficiul cetăţenilor şi al societăţii.

 

În cel mai scurt timp, grupul de lucru format din reprezentanţii celor două partide urmează să se întrunească pentru definitivarea prevederilor Acordului de parteneriat politic.

Curtea de Conturi
Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 29 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.7113 0.1432 EUR:
USD 1 18.2334 -0.029 USD:
UAH 1 0.6993 -0.001 UAH:
RON 1 4.5510 0.045 RON:
RUB 1 0.3060 -0.0038 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA