ora: 12:12, 19 mar 2015
Parteneriat politic: PLDM - PNL România

Partidul Liberal Democrat din Moldova şi Partidul Naţional Liberal din România (PNL) vor semna  un Acord de parteneriat politic, în acest sens fiind creat un grup de lucru pentru elaborarea protocolului de colaborare, care să cuprindă obiective pe termen mediu şi lung.

 

PLDM şi PNL sunt membri ai celui mai mare partid din Parlamentul European - Partidul Popular European, împărtăşesc aceleaşi principii şi valori bazate pe demnitatea umană, libertate şi solidaritate. Atât PNL, cât şi PLDM şi-au exprimat opţiunea clară pentru construcţia statului de drept funcţional, pentru dezvoltarea şi modernizarea ţărilor din care fac parte şi îşi propun să contribuie la înfăptuirea viitorului politic al Republicii Moldova şi României.

 

Prin calitatea de membru al familiei popularilor europeni, PLDM şi PNL reprezintă în Europa interesele Republicii Moldova şi ale României, în beneficiul cetăţenilor şi al societăţii.

 

În cel mai scurt timp, grupul de lucru format din reprezentanţii celor două partide urmează să se întrunească pentru definitivarea prevederilor Acordului de parteneriat politic.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 24 Mai 2018
MDL:
EUR 1 19.6590 -0,1109 EUR:
USD 1 16.7833 0,0461 USD:
UAH 1 0.6435 0,001 UAH:
RON 1 4.2456 -0,03 RON:
RUB 1 0.2721 -0,0006 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA