ora: 14:04, 04 apr 2017
La Vaslui a fost inaugurat Biroul Senatorului Ion Hadârcă

În conformitate cu programul de activitate al Senatorului Ion Hadârcă, duminică, 2 aprilie 2017, în centrul civic al capitalei județului Vaslui, a avut loc deschiderea oficială a Biroului local al parlamentarului român, originar din Republica Moldova.

Acțiunea s-a transformat într-un eveniment de interes major pentru instituțiile statului român din regiune, dar și pentru opinia publică locală.

La inaugurare a participat conducerea județului Vaslui, domnii Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean, Izabel Bogdan, prefectul Județului Vaslui, conducători ai mai mult instituții locale de stat, precum și lideri şi primari ai Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) din Județ, reprezentând municipiile Bârlad, Huși, Negrești.

La eveniment a fost prezentă și o delegație a Partidului Liberal Reformator din Republica Moldova, condusă de co-președintele Oleg Bodrug.

Slujba religioasă de sfințire a localului a fost oficiată de protopopul de Vaslui Adrian Chirvasă.

În declarația făcută pentru presă cu prilejul inaugurării Biroului său, Senatorul Ion Hadârcă a ținut să mulțumească încă o dată vasluienilor pentru încrederea acordată în alegerile din 11 decembrie 2016. Senatorul a subliniat că are deplina conștiință a responsabilității ce îi revine drept consecință a acestui act inedit în care alegătorii de pe malul drept al Prutului au decis să-și aleagă reprezentantul lor în Senat în persoana unui conațional din stânga râului. Este o acțiune care anticipează o reîntregire firească a două maluri ale unui râu devenit despărțitor în urma unor accidente istorice.

Senatorul Ion Hadârcă a mai declarat că deschiderea Biroului senatorial la Vaslui are sarcina să-l apropie și mai mult de nevoile alegătorilor lui, de problemele comunităților din județ, să inițieze și să dezvolte împreună cu ele proiecte de menire socială și de infrastructură.

Șefia Biroului Județean Vaslui va fi asigurată pe perioada mandatului de patru ani al Senatorului Ion Hadârcă de Sorin Braniște, președintele organizației județene ALDE.

În sarcina Biroului din Vaslui este pusă și stabilirea contactelor permanente cu filialele județene Edineț, Ungheni, Orhei, Soroca, Căușeni, Cahul ale Partidului Liberal Reformator în vederea organizării unor întâlniri ale Senatorului Ion Hadârcă cu cetățenii acestor regiuni ale Republicii Moldova.

Curtea de Conturi
Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 29 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.7113 0.1432 EUR:
USD 1 18.2334 -0.029 USD:
UAH 1 0.6993 -0.001 UAH:
RON 1 4.5510 0.045 RON:
RUB 1 0.3060 -0.0038 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA