ora: 09:41, 17 dec 2015
Întrevedere Valeriu Streleț - Marius Lazurca
Preşedintele interimar al PLDM, Valeiu Streleţ, a avut în dimineaţa zilei de 16 decembrie o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Republica Moldova, Marius Lazurca.

Subiectul discuţiei a vizat în special situaţia social-politică, viziunea PLDM asupra căilor de depăşire a crizei politice şi învestirea unui guvern angajat în implementarea reformelor pro-europene, ce derivă din Acordul de Asociere şi care să se bucure de încredere populară. Valeriu Streleţ a făcut o radiografie a procesului de negocieri între partidele care şi-au declarat disponibilitatea de a construi o majoritate parlamentară, a reiterat poziţia PLDM pe subiectul unui premier neafiliat politic, resetării guvernării şi scoaterea din captivitate partinică a instituţiilor independente ale statului. Liderul interimar al PLDM a subliniat că partenerilor de negocieri le-a fost prezentată şi o foaie de parcurs pentru depolitizarea a 12 instituţii cu atribuţii de control şi reglementare şi asigurarea activităţii eficiente a acestora. Ambasadorul României, Marius Lazurca, şi-a exprimat speranţa că perioada complicată pe care o traversează ţara noastră va fi depăşită prin efortul conjugat al partidelor pro-europene de a găsi o soluţie solidă şi sustenabilă, iar în cel mai scurt timp va fi învestit un guvern care să apropie gradual Republica Moldova de standardele Uniunii Europene. „Viitorul guvern trebuie să recâştige încrederea cetăţenilor prin implementarea reformelor. Republica Moldova a demonstrat că poate obţine performanţe guvernamentale", a declarat ambasadorul României în Republica Moldova.

Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 27 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.4655 0.0219 EUR:
USD 1 18.3078 -0.0003 USD:
UAH 1 0.7025 -0.0007 UAH:
RON 1 4.4750 0.0027 RON:
RUB 1 0.3100 0.003 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA