ora: 15:12, 13 iun 2017
Fracțiunea PSRM în Parlament: Vom lupta până la capăt împotriva acestui proiect de lege anti-popular, anti-constituțional, anti-democratic

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova se expune categoric împotriva tentativelor Partidului Democrat din Republica Moldova și sateliților săi cu privire la interzicerea difuzării știrilor și programelor analitice rusești.
Astfel de încercări au avut loc în trecut, cu toate acestea, ele au fost contracarate de presiunea forțelor progresiste din Moldova și comunitatea internațională.

Astăzi, PDM, în accord cu curatorii de peste mări ale acestui partid, încearcă din nou să înainteze această lege, care încalcă în mod flagrant principiile libertății de exprimare și dreptul la informare, prevăzute în Declarația Universală a Drepturilor Omului, Constituția Republicii Moldova și alte acte juridice.
Prin acțiunile sale, PDM și majoritatea parlamentară încă o dată submină procesul de refacere a parteneriatului strategic cu Federația Rusă, care a fost dezvoltat cu succes în ultimele șase luni, datorită eforturilor Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.
Adoptarea acestei legi poate duce la o altă rundă de destabilizare în țară.
Fracțiunea PSRM va lupta prin toate mijloacele legale împotriva adoptării  acestei legi anti-populare, anti-constituționale, anti-democratice.
Fracțiunea PSRM în Parlamentul Republicii Moldova îndeamnă populația țării să fie alături de președintele ales de popor, Igor Dodon, care apără în mod constant drepturile și libertățile cetățenilor moldoveni și restabilește parteneriatul țării noastre cu Federația Rusă.
Fracțiunea PSRM în Parlamentul Republicii Moldova constată că actuala majoritate parlamentară, prin extinderea acestei inițiative și-a pierdut definitiv legitimitatea. În continuare, insistăm asupra inițierii alegerilor parlamentare anticipate, care ar trebui să aibă loc cât mai curând posibil.

Curtea de Conturi
Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 29 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.7113 0.1432 EUR:
USD 1 18.2334 -0.029 USD:
UAH 1 0.6993 -0.001 UAH:
RON 1 4.5510 0.045 RON:
RUB 1 0.3060 -0.0038 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA