ora: 13:58, 26 mar 2015
Donald Tusk a reiterat sprijinul pentru Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut astăzi o discuţie telefonică cu Preşedintele Сonsiliului European, Donald Tusk.

 

Vlad Filat l-a informat pe oficialul european despre ultimele evoluţii politice interne, despre procesul de negocieri în problema transnistreană şi, în mod special, despre situaţia din Găgăuzia în contextul rezultatelor alegerilor başcanului, dar şi a necesităţii de a asigura securitatea spaţiului informaţional al ţării. 

 

De asemenea, Vlad Filat şi Donald Tusk au discutat despre impulsionarea implementării reformelor şi agenda europeană a Republicii Moldova. Un subiect aparte al convorbirii l-a constituit Summit-ul Parteneriatului Estic de la Riga, din luna mai a anului curent, şi aşteptările Republicii Moldova de la această reuniune.

 

Preşedintele PLDM i-a mulţumit lui Donald Tusk pentru sprijinul necondiţionat al Uniunii Europene, dar şi al său personal, acordat Republicii Moldova în dezvoltarea proceselor democratice şi apropierea ţării noastre de UE. La rândul său, preşedintele Consiliului European şi-a reiterat susţinerea pentru parcursul european al Republicii Moldova.

 

Donald Tusk şi Vlad Filat au convenit să aibă o comunicare permanentă şi complexă.

Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 26 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.4436 0.0153 EUR:
USD 1 18.3081 0.0113 USD:
UAH 1 0.7032 0.0001 UAH:
RON 1 4.4723 0.0196 RON:
RUB 1 0.3070 0.001 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA