ora: 13:58, 26 mar 2015
Donald Tusk a reiterat sprijinul pentru Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut astăzi o discuţie telefonică cu Preşedintele Сonsiliului European, Donald Tusk.

 

Vlad Filat l-a informat pe oficialul european despre ultimele evoluţii politice interne, despre procesul de negocieri în problema transnistreană şi, în mod special, despre situaţia din Găgăuzia în contextul rezultatelor alegerilor başcanului, dar şi a necesităţii de a asigura securitatea spaţiului informaţional al ţării. 

 

De asemenea, Vlad Filat şi Donald Tusk au discutat despre impulsionarea implementării reformelor şi agenda europeană a Republicii Moldova. Un subiect aparte al convorbirii l-a constituit Summit-ul Parteneriatului Estic de la Riga, din luna mai a anului curent, şi aşteptările Republicii Moldova de la această reuniune.

 

Preşedintele PLDM i-a mulţumit lui Donald Tusk pentru sprijinul necondiţionat al Uniunii Europene, dar şi al său personal, acordat Republicii Moldova în dezvoltarea proceselor democratice şi apropierea ţării noastre de UE. La rândul său, preşedintele Consiliului European şi-a reiterat susţinerea pentru parcursul european al Republicii Moldova.

 

Donald Tusk şi Vlad Filat au convenit să aibă o comunicare permanentă şi complexă.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova
Caricatura
Privesc.EU
PUB
Interviu
Interviu cu Ruslan Uskov: Dacă părinții nu ți-au cumpărat un post de judecător, participă și câștigă la Concursul Naţional al Tinerilor Jurişti Interviu cu Ruslan Uskov: Dacă părinții nu ți-au cumpărat un post de judecător, participă și câștigă la Concursul Naţional al Tinerilor Jurişti

A doua etapă a Concursului Naţional al Tinerilor Jurişti se va desfăşura sâmbătă, 18 martie 2017. Concursul, organizat de compania de consultanţă „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”, împreună cu ELSA Moldova (Asociaţia Europeană a Studenților la Drept), în parteneriat cu Camera de Comerţ Americană din Moldova (AmCham), este la a doua ediţie.

Ce avantaje oferă concursul pentru tinerii jurişti şi cum putem creşte calitatea specialiştilor din Moldova, am discutat cu iniţiatorul concursului, Ruslan Uskov, managing partner „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”.

Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Perla zilei
Vladimir  Voronin, președintele PCRM Vladimir Voronin, președintele PCRM
Voronin către un deputat: Vă rog să nu violați Parlamentul
Curs valutar
Curs oficial BNM 25 Martie 2017
MDL:
EUR 1 21.0655 0 EUR:
USD 1 19.5321 0 USD:
UAH 1 0.7202 0 UAH:
RON 1 4.6262 0 RON:
RUB 1 0.3396 0 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri