ora: 16:14, 03 apr 2017
Cu privire la şedinţa Consiliului Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr

La 2 aprilie 2017, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr în cadrul căreia s-au discutat mai multe chestiuni incluse pe ordinea de zi. Printre obiectivele partidului, reieşite din contextul social-politic din ţară, a fost reiterată necesitatea realizării consensului politic național împotriva modificărilor sistemului electoral propuse de guvernarea antipopulară. În caz de neretragere a proiectului privind întroducerea votului uninominal, Platforma Demnitate şi Adevăr optează pentru organizarea unui protest de amploare al întregii societăţii și opoziţii antioligarhice. De asemenea, Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr a decis să susţină orice acţiuni publice ale societăţii civile, consacrate comemorării tragicelor evenimente din 7 aprilie 2009.

Organele de conducere ale partidului de toate nivelurile au fost atenţionate să respecte cu stricteţe prevederile statutare, precum şi normele etice de conduită prevăzute în Codul de Etică al partidului, să nu tolereze încălcările disciplinei de partid, să nu admită nicio acţiune de denigrare a imaginii partidului, sancţionând orice abatere. De asemenea, pentru acţiuni care au dăunat semnificativ activităţii, prestigiului şi unităţii partidului, având ca bază raportul Comisiei de Etică şi Arbitraj, Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr a decis a exclude din rândurile sale pe Aurel Pisica, vicepreşedinte al OT Ialoveni, în conformitate cu normele statutare.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova
Caricatura
Privesc.EU
PUB
Interviu
Iulia Iabanji: „Cei care au trecut prin programele ODIMM vor înclina balanța spre bine” Iulia Iabanji: „Cei care au trecut prin programele ODIMM vor înclina balanța spre bine”

Dezvoltarea afacerilor este veriga-cheie în lanțul de procese interdependente, care asigură prosperitatea economică a unei țări şi bunăstarea unei societăţi. Tocmai de aceea, în luna mai 2007, a fost creată ODIMM - Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (binecunoscutele IMM-uri), instituție publică ce contribuie la sporirea competitivităţii economiei naţionale prin susţinerea dezvoltării sectorului IMM. Astăzi, numele ODIMM este cunoscut tuturor celor care doresc să pornească o afacere în Moldova, aici debutanților fiindu-le puse la dispoziție resurse informaționale, de instruire, dar și financiare, inclusiv din bani oferiți de donatori externi, între care UE. Despre ce a făcut și face ODIMM am discutat cu dna

Iulia IABANJI, directoare generală a acestei instituții de la începuturile ei care, prin prisma rezultatelor obținute în acești zece ani, este încrezătoare în viitorul economiei naționale. Pentru că, spune ea, „oamenii care vin la noi sunt minunați”.

Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Perla zilei
Vladimir  Voronin, președintele PCRM Vladimir Voronin, președintele PCRM
Voronin către un deputat: Vă rog să nu violați Parlamentul
Curs valutar
Curs oficial BNM 27 Aprilie 2017
MDL:
EUR 1 21.0178 -0.02 EUR:
USD 1 19.2983 -0.0396 USD:
UAH 1 0.7260 -0.0002 UAH:
RON 1 4.6335 -0.015 RON:
RUB 1 0.3411 -0.004 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri