ora: 16:14, 03 apr 2017
Cu privire la şedinţa Consiliului Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr

La 2 aprilie 2017, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr în cadrul căreia s-au discutat mai multe chestiuni incluse pe ordinea de zi. Printre obiectivele partidului, reieşite din contextul social-politic din ţară, a fost reiterată necesitatea realizării consensului politic național împotriva modificărilor sistemului electoral propuse de guvernarea antipopulară. În caz de neretragere a proiectului privind întroducerea votului uninominal, Platforma Demnitate şi Adevăr optează pentru organizarea unui protest de amploare al întregii societăţii și opoziţii antioligarhice. De asemenea, Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr a decis să susţină orice acţiuni publice ale societăţii civile, consacrate comemorării tragicelor evenimente din 7 aprilie 2009.

Organele de conducere ale partidului de toate nivelurile au fost atenţionate să respecte cu stricteţe prevederile statutare, precum şi normele etice de conduită prevăzute în Codul de Etică al partidului, să nu tolereze încălcările disciplinei de partid, să nu admită nicio acţiune de denigrare a imaginii partidului, sancţionând orice abatere. De asemenea, pentru acţiuni care au dăunat semnificativ activităţii, prestigiului şi unităţii partidului, având ca bază raportul Comisiei de Etică şi Arbitraj, Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr a decis a exclude din rândurile sale pe Aurel Pisica, vicepreşedinte al OT Ialoveni, în conformitate cu normele statutare.

Curtea de Conturi
Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 29 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.7113 0.1432 EUR:
USD 1 18.2334 -0.029 USD:
UAH 1 0.6993 -0.001 UAH:
RON 1 4.5510 0.045 RON:
RUB 1 0.3060 -0.0038 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA