ora: 16:14, 03 apr 2017
Cu privire la şedinţa Consiliului Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr

La 2 aprilie 2017, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr în cadrul căreia s-au discutat mai multe chestiuni incluse pe ordinea de zi. Printre obiectivele partidului, reieşite din contextul social-politic din ţară, a fost reiterată necesitatea realizării consensului politic național împotriva modificărilor sistemului electoral propuse de guvernarea antipopulară. În caz de neretragere a proiectului privind întroducerea votului uninominal, Platforma Demnitate şi Adevăr optează pentru organizarea unui protest de amploare al întregii societăţii și opoziţii antioligarhice. De asemenea, Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr a decis să susţină orice acţiuni publice ale societăţii civile, consacrate comemorării tragicelor evenimente din 7 aprilie 2009.

Organele de conducere ale partidului de toate nivelurile au fost atenţionate să respecte cu stricteţe prevederile statutare, precum şi normele etice de conduită prevăzute în Codul de Etică al partidului, să nu tolereze încălcările disciplinei de partid, să nu admită nicio acţiune de denigrare a imaginii partidului, sancţionând orice abatere. De asemenea, pentru acţiuni care au dăunat semnificativ activităţii, prestigiului şi unităţii partidului, având ca bază raportul Comisiei de Etică şi Arbitraj, Consiliul Politic Naţional al Platformei Demnitate şi Adevăr a decis a exclude din rândurile sale pe Aurel Pisica, vicepreşedinte al OT Ialoveni, în conformitate cu normele statutare.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 26 Mai 2018
MDL:
EUR 1 19.7119 0 EUR:
USD 1 16.8184 0 USD:
UAH 1 0.6438 0 UAH:
RON 1 4.2607 0 RON:
RUB 1 0.2743 0 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA