ora: 11:06, 06 iul 2017
Consilierii municipali socialiști vor participa la Forumul Urbanistic de la Moscova

Delegația fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău, condusă de președintele fracțiunii, Ion Ceban va participa la Forumul Urbanistic de la Moscova, care va avea loc la Moscova, în perioada 6-12 iulie.
Din componența delegației fac parte consilieri care reprezintă comisiile de profil, inclusiv juridică, socială, pentru construcții și teritoriu, pentru transport/utilități publice.

În acest an, Forumul Urbanistic de la Moscova va reuni 40 de țări-participante, 300 de speakeri, mai mult de 6.000 de participanți ai programului de afaceri. În plus, la programul extins al forumului sunt  așteptați  mai mult de 30 de mii de vizitatori.
Printre speakeri și participanți vor fi și primari ai orașelor din întreaga lume, reprezentanți ai administrațiilor municipale, urbaniști, arhitecți, experți, etc. Forumul este considerat unul dintre cele mai mari și mai prestigioase din lume, în ceea ce privește planificarea urbană, dezvoltarea orașelor și administrarea urbană.
În cadrul forumului va avea loc o prezentare a celor mai avansate și efective decizii de administrare, programe, proiecte de investiții, sisteme de administrare în situații de control, proiecte de dezvoltare urbană noi și eficiente  pe exemplul orașelor mari și medii din întreaga lume.

Curtea de Conturi
Interviu
Interviu cu directorul ANOFM, Raisa Dogaru, despre instruirea la locul de muncă Interviu cu directorul ANOFM, Raisa Dogaru, despre instruirea la locul de muncă

Directorul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Raisa Dogaru, a oferit mai multe detalii pentru UNIMEDIA cu privire la programul pilot de instruire la locul de muncă conform necesităților pieței muncii.

Astfel, șomerii necalificați, în special tinerii din cadrul instituțiilor de învățământ vor fi instruiți la locul de muncă de câtre angajator.  Scopul acestui proiect este de a reîntregi persoanele aflate în șomaj, pe piața muncii, sporirea angajării acestora, corelarea necesităților pieței muncii cu oferta forței de muncă, cât și crearea locurilor de muncă decente.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 24 Iulie 2017
MDL:
EUR 1 21.1007 0.2342 EUR:
USD 1 18.1223 -0.0084 USD:
UAH 1 0.7004 0.0008 UAH:
RON 1 4.6138 0.0416 RON:
RUB 1 0.3075 0.0005 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA