ora: 13:42, 28 iun 2015
Comunicat de presă PLDM

La Criuleni, a avut loc o tentativă eșuată de creare a coaliției locale majoritare între reprezentanții Partidului Socialiștilor, Partidului Liberal, Partidului Democrat, Blocului Electoral ”Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”, Partidului Comuniștilor și Partidului Politic ”Partidul Nostru”.

Chiar dacă partidele pro-europene au înregistrat un rezultat bun la alegerile locale, observăm că unele formațiuni acționează conform unor interese înguste și intenționează aducerea la puterea locală a PSRM și PN.

Considerăm că acest caz este unul demonstrativ în încercarea de a compromite guvernarea pro-europeană de nivel local.

Condamnăm tentativele de a aduce la putere partidele războiului, în pofida votului dat de cetățeni, care a fost unul clar în favoarea forțelor pro-europene.

Constatăm cu regret că declarațiile făcute anterior de PL, PDM, PPEM de a forma coaliții locale doar cu partidele pro-europene  nu corespund realității.

Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Curs oficial BNM 26 Iunie 2017
EUR 1 20.4436 0.0153 EUR:
USD 1 18.3081 0.0113 USD:
UAH 1 0.7032 0.0001 UAH:
RON 1 4.4723 0.0196 RON: