ora: 14:31, 21 iul 2016
Comunicat de presă al PLDM

Urmare a invitaţiei Consiliului coaliţiei de guvernare la un dialog politic, ţinem să precizăm că Partidul Liberal Democrat din Moldova nu va da curs acestei propuneri, din mai multe motive.

În primul rând, scopul anunţat al acestei invitaţii, şi anume „identificarea celor mai bune posibilităţi de colaborare constructivă şi consistentă pentru susţinerea căii europene a Republicii Moldova”, este unul vag, general şi cinic. Pe de o parte, actuala guvernare foloseşte toate metodele ilegale de intimidare, persecutare şi şantaj asupra reprezentanţilor PLDM, iar pe de altă parte cheamă la dialog.

În al doilea rând, acţiunile guvernării demonstrează clar că pretinsa „luptă cu corupţia” nu este decât un mit, obiectivul urmărit fiind perpetuarea actualului sistem antidemocratic şi fraudulos. Instituţiile statului, inclusiv cele de drept, sunt subordonate unui singur centru de comandă şi acţionează în funcţie de ordinele primite.

În al treilea rând, amintim că PLDM s-a declarat partid parlamentar de opoziţie şi orice dialog cu guvernarea se prezumă de pe această poziţie.

În acest context, reiterăm faptul că vom susţine toate iniţiativele şi proiectele îndreptate spre beneficiul ţării şi al cetăţenilor, iar cele care nu au nimic în comun cu calea europeană a Republicii Moldova vor fi taxate.

Serviciul de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Curs oficial BNM 25 Mai 2017
EUR 1 20.4757 -0.1239 EUR:
USD 1 18.2983 -0.0296 USD:
UAH 1 0.6967 0.0001 UAH:
RON 1 4.4983 -0.023 RON:
RUB 1 0.3242 -0.0002 RUB:
Blogs.UNIMEDIA