ora: 10:02, 28 iul 2015
Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

În legătură cu declaraţiile calomnioase făcute de Renato Usatâi, Partidul Liberal Democrat din Moldova  comunică următoarele:

Declaraţiile mincinoase de astăzi sunt o dovadă în plus că PLDM este ţinta numărul unu a celor care nu îşi doresc o alianţă de guvernare proeuropeană în Republica Moldova. Este o dezinformare, care are drept scop promovarea intereselor altui stat. Prin intermediul minciunilor şi manipulărilor, acest personaj încearcă să destabilizeze situaţia din Republica Moldova şi să împiedice crearea unei alianţe de guvernare.

Declarăm cu toată responsabilitatea că nu îi va reuşi, pentru că toate relaţiile PLDM cu partenerii din ţară şi de peste hotare sunt desfăşurate transparent, în baza unor contracte şi acorduri încheiate direct cu partidul, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Încercarea de a atribui Partidului Liberal Democrat din Moldova relaţii contractuale cu alte firme este un act de manipulare şi o tentativă de a-i lăsa în umbră pe adevăraţii beneficiari ai delapidărilor din sistemul bancar.

PLDM a raportat, de fiecare dată, autorităţilor statului, inclusiv Comisiei Electorale Centrale, toate datele solicitate de legislaţie.

Reiterăm pe această cale angajamentul de a contribui la elucidarea imparţială şi obiectivă a situaţiei din sistemul bancar şi facem apel către cetăţeni să nu să se lase manipulaţi de aventurieri politici.

Curtea de Conturi
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Curs oficial BNM 23 August 2017
EUR 1 21.0099 0.0069 EUR:
USD 1 17.8746 0.0097 USD:
UAH 1 0.7017 -0.0003 UAH:
RON 1 4.5822 0.0053 RON:
RUB 1 0.3026 -0.0003 RUB: