ora: 17:08, 21 iul 2015
Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova califică acţiunea deputatului Nicolae Juravschi drept gest de trădare şi corupţie politică.

În acest context, îl îndemnăm să îşi depună mandatul de deputat obţinut prin votul acordat de cetăţeni pentru PLDM. Acest gest va fi unul de onoare şi va demonstra independenţa deciziei sale.

Înţelegem că momentul acestei acţiuni ruşinoase nu este unul întâmplător şi este orientat spre distorsionarea totală a votului alegătorilor şi blocarea negocierilor de formare a unei coaliţii majoritare de guvernare. Sponsorii acestei acţiuni nu înţeleg că, prin traseism şi corupere, nu poate fi construit un viitor european. Este evident şi  beneficiarul adevărat al acestei acţiuni.

Indiferent de presiuni şi jocuri murdare, PLDM rămâne ferm pe poziţii – Republica Moldova are nevoie de o coaliţie pro-europeană, creată în baza votului exprimat de cetăţeni, şi nu a corupţiei şi traseismului politic.

Ion Terguță despre TV8: Nu ne propunem să fim o televiziune militantă, ci vrem o televiziune care să practice jurnalismul corect Ion Terguță despre TV8: Nu ne propunem să fim o televiziune militantă, ci vrem o televiziune care să practice jurnalismul corect

În curând, pe piața media moldovenească va apărea un nou produs - TV 8. Va fi ceva mai mult decât TV 7, anunță jurnaliștii care au creat noua televiziune. Într-un interviu cu viitorul director general al noului post TV, Ion Terguță, am încercat să aflăm mai multe detalii despre ceea ce va fi TV 8.

Curs oficial BNM 23 Iunie 2017
EUR 1 20.4283 0.0536 EUR:
USD 1 18.2968 0.0203 USD:
UAH 1 0.7031 0.0007 UAH:
RON 1 4.4527 0.0125 RON:
RUB 1 0.3060 -0.0009 RUB:
Blogs.UNIMEDIA