ora: 17:08, 21 iul 2015
Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova califică acţiunea deputatului Nicolae Juravschi drept gest de trădare şi corupţie politică.

În acest context, îl îndemnăm să îşi depună mandatul de deputat obţinut prin votul acordat de cetăţeni pentru PLDM. Acest gest va fi unul de onoare şi va demonstra independenţa deciziei sale.

Înţelegem că momentul acestei acţiuni ruşinoase nu este unul întâmplător şi este orientat spre distorsionarea totală a votului alegătorilor şi blocarea negocierilor de formare a unei coaliţii majoritare de guvernare. Sponsorii acestei acţiuni nu înţeleg că, prin traseism şi corupere, nu poate fi construit un viitor european. Este evident şi  beneficiarul adevărat al acestei acţiuni.

Indiferent de presiuni şi jocuri murdare, PLDM rămâne ferm pe poziţii – Republica Moldova are nevoie de o coaliţie pro-europeană, creată în baza votului exprimat de cetăţeni, şi nu a corupţiei şi traseismului politic.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Curs oficial BNM 15 Decembrie 2017
EUR 1 20.3720 0,1256 EUR:
USD 1 17.2229 -0,0242 USD:
UAH 1 0.6279 -0,0049 UAH:
RON 1 4.3962 0,0258 RON:
RUB 1 0.2938 0,0019 RUB: