ora: 06:41, 26 iun 2015
Candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Racovăţ, raionul Soroca, Mihail Andrieş, a fost bătut

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de primar în satul Racovăţ, raionul Soroca, Mihail Andrieş, a fost bătut de trei indivizi mascaţi. Incidentul a avut loc în noaptea trecută, când suspecţii au intrat în casa candidatului liberal-democrat şi l-au agresat fizic.

În urma atacului, candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Racovăţ s-a ales cu mai multe leziuni corporale grave şi a avut nevoie de asistenţă medicală urgentă. Mihail Andrieş a fost internat în secţia traumatologie a Spitalului raional Soroca.

Candidatul liberal-democrat a depus o plângere la secţia de poliţie. Oamenii legii au identificat suspecţii. Este vorba despre candidatul la funcţia de primar al „Partidului Nostru”, Mitrofan Mihail, finul şi nepotul acestuia.

În aceste condiţii, Consiliul Electoral de circumscripţie electorală de nivelul întâi din satul Racovăţ, urmează să permită organelor de drept reţinerea candidatului din partea „Partidului Nostru”, pentru a putea stabili toate circumstanţele cazului.

PLDM condamnă atacul la viaţa lui Mihail Andrieş şi îşi exprimă încrederea că autorii acestuia vor fi sancţionaţi conform normelor legale.

Interviu
Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 27 Iunie 2017
MDL:
EUR 1 20.4655 0.0219 EUR:
USD 1 18.3078 -0.0003 USD:
UAH 1 0.7025 -0.0007 UAH:
RON 1 4.4750 0.0027 RON:
RUB 1 0.3100 0.003 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA