ora: 06:41, 26 iun 2015
Candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Racovăţ, raionul Soroca, Mihail Andrieş, a fost bătut

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de primar în satul Racovăţ, raionul Soroca, Mihail Andrieş, a fost bătut de trei indivizi mascaţi. Incidentul a avut loc în noaptea trecută, când suspecţii au intrat în casa candidatului liberal-democrat şi l-au agresat fizic.

În urma atacului, candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Racovăţ s-a ales cu mai multe leziuni corporale grave şi a avut nevoie de asistenţă medicală urgentă. Mihail Andrieş a fost internat în secţia traumatologie a Spitalului raional Soroca.

Candidatul liberal-democrat a depus o plângere la secţia de poliţie. Oamenii legii au identificat suspecţii. Este vorba despre candidatul la funcţia de primar al „Partidului Nostru”, Mitrofan Mihail, finul şi nepotul acestuia.

În aceste condiţii, Consiliul Electoral de circumscripţie electorală de nivelul întâi din satul Racovăţ, urmează să permită organelor de drept reţinerea candidatului din partea „Partidului Nostru”, pentru a putea stabili toate circumstanţele cazului.

PLDM condamnă atacul la viaţa lui Mihail Andrieş şi îşi exprimă încrederea că autorii acestuia vor fi sancţionaţi conform normelor legale.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 22 Mai 2018
MDL:
EUR 1 19.6333 -0,0106 EUR:
USD 1 16.7050 0,0309 USD:
UAH 1 0.6409 0,0031 UAH:
RON 1 4.2473 0,0061 RON:
RUB 1 0.2685 0,0004 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA