ora: 13:14, 17 sep 2015
Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova ia act cu nedumerire de decizia lui Petru Ştirbate de a pleca din partid. Această decizie face parte din campania de denigrare a PLDM, orchestrată atât din interiorul, cât şi din exteriorul ţării, cu scopul de a slăbi alianţa de guvernare şi de a deturna parcursul european al Republicii Moldova.

Un asemenea pas, făcut într-un context geopolitic sensibil, trezeşte grave semne de întrebare - cărui interes serveşte această decizie. Gestul survine pe fundalul avertizărilor din ultimul timp, inclusiv din partea partenerilor externi, despre tentativele de stopare a cursului de integrare europeană. De aceea, o asemenea decizie nu este deloc întâmplătoare, mai ales că ea a fost deja enunţată anterior de unii oponenţi ai vectorului european.

Considerăm că este de datoria morală a lui Petru Ştirbate să îşi depună mandatul de deputat obţinut cu susţinerea generală a membrilor şi structurilor PLDM.

PLDM rămâne consecvent în acţiuni şi îşi va urma obiectivele sale programatice.

Pur și simplu
FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Curs oficial BNM 17 Octombrie 2017
EUR 1 20.5313 -0.0914 EUR:
USD 1 17.3972 -0.0405 USD:
UAH 1 0.6543 -0.0024 UAH:
RON 1 4.4779 -0.0185 RON:
RUB 1 0.3039 0.0016 RUB:
Blogs.UNIMEDIA