ora: 13:14, 17 sep 2015
Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova ia act cu nedumerire de decizia lui Petru Ştirbate de a pleca din partid. Această decizie face parte din campania de denigrare a PLDM, orchestrată atât din interiorul, cât şi din exteriorul ţării, cu scopul de a slăbi alianţa de guvernare şi de a deturna parcursul european al Republicii Moldova.

Un asemenea pas, făcut într-un context geopolitic sensibil, trezeşte grave semne de întrebare - cărui interes serveşte această decizie. Gestul survine pe fundalul avertizărilor din ultimul timp, inclusiv din partea partenerilor externi, despre tentativele de stopare a cursului de integrare europeană. De aceea, o asemenea decizie nu este deloc întâmplătoare, mai ales că ea a fost deja enunţată anterior de unii oponenţi ai vectorului european.

Considerăm că este de datoria morală a lui Petru Ştirbate să îşi depună mandatul de deputat obţinut cu susţinerea generală a membrilor şi structurilor PLDM.

PLDM rămâne consecvent în acţiuni şi îşi va urma obiectivele sale programatice.

Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova? Kaufland - partenerul producătorilor autohtoni în România. Se va întampla și în Republica Moldova?

Despre beneficiile venirii pe piața moldovenescă a companiei germane Kaufland care este cunoscută și populară în rândul consumatorului european, dar și despre care sunt tendințele la nivel de shopping într-un hipermarket aflați în interviul realizat de Ziarul Financiar cu managerul Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, Valer Hancaş:

Curs oficial BNM 23 Mai 2017
EUR 1 20.5985 0.0534 EUR:
USD 1 18.3415 -0.0673 USD:
UAH 1 0.6962 -0.0021 UAH:
RON 1 4.5184 0.0151 RON:
RUB 1 0.3238 0.0016 RUB: