Victoria Dumbravă

Victoria Dumbravă
Știri publicate de Victoria Dumbravă
 • GRAFIC. 81% din voturi au fost numărate: Iată rezultatele

  GRAFIC. 81% din voturi au fost numărate: Iată rezultatele

  (UPDATE: 02:23) După procesarea a cca 81% dintre voturi, PSRM are 21.59%, PLDM - 19.2, PCRM - 17.85%, PDM - 15.93% și PL - 9.23%. Celelalte partide nu trec pragul electoral.

  După procesarea rezultatelor parvenite de la 75% din secțiile de vot, cifrele nu au suferit modificări semnificative. Pe primul loc rămâne PSRM cu 22%. Acesta este urmat de PLDM cu 19%, PCRM - 18%, PDM - 16%, PL - 9%.

  ora: 01:45, 01 dec 2014 17349 11
 • Reacția lui Sturza pe Facebook: Ar fi trebuit să-mi pun în mișcare pumnii

  Reacția lui Sturza pe Facebook: Ar fi trebuit să-mi pun în mișcare pumnii

  „Sunt VINOVAT”! Astfel a „răbufnit” pe Facebook fostul premier Ion Sturza la scurt timp de la prezentarea rezultatelor preliminare a alegerilor parlamentare. „Deci… la cald… concetățenii noștri au făcut o alegere „geostrategică” și ne-au dat un șut în fund nouă, „europenilor”, cu tot cu aroganța noastră, corupția, contrabanda, spălarea de bani, nesăbuința etc. Sunt VINOVAT! Păcatul lor este și păcatul meu!”, a scris omul de afaceri.

  ora: 01:25, 01 dec 2014 13388 18
 • (grafic) Rezultate preliminare: Partidele de stânga, pe primele poziții

  (grafic) Rezultate preliminare: Partidele de stânga, pe primele poziții

  Rezultatele preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală arată că pe primele locuri se poziționează partidele de stânga. Astfel, la procesarea a 19% din voturi PCRM a acumulat peste 21%, PSRM - 22,72% PLDM - 16,75%, PD - 16,8%.

  LIVE TEXT cu rezultatele alegerilor vedeți pe Agora.

  ora: 23:05, 30 noi 2014 11894 30
 • Iohannis despre unirea celor două state românești: Este nevoie de un larg consens politic

  Iohannis despre unirea celor două state românești: Este nevoie de un larg consens politic

  Candidatul la președinția României Klaus Iohannis califică relația dintre Republica Moldova și țara vecină drept una specială. Totuși, acesta susține că ea trebuie îmbunătățită în permanență și că o schimbare aparte se va produce în cazul în care va câștiga scrutinul din 16 noiembrie.

  „Între RM şi România, există o relaţie foarte specială, din limba noastră, istoria noastră comună, aspiraţiile noastre. Relaţia aceasta trebuie mereu îmbunătăţită. Cred că rezultatul din noiembrie va arăta ce doresc cetăţenii moldoveni. Ce aleg ei, din cele două căi posibile. Când voi fi preşedintele României, va fi o schimbare spre bine în România, iar relaţia cu Republica Moldova va fi mult mai bună”, a menţionat Iohannis în cadrul unui interviu pentru TV7.

  ora: 07:34, 12 noi 2014 5525 28
 • Capitala României pradă a primilor fulgi: Peste 130 de copaci doborâți și 65 de mașini avariate

  Capitala României pradă a primilor fulgi: Peste 130 de copaci doborâți și 65 de mașini avariate

  Peste 130 de copaci doborâţi de vânt, 65 de maşini avariate, 11 stâlpi căzuți şi şase panouri publicitare desprinse din cauza vântului şi a zăpezii. Așa arată tabloul ultimelor 24 de ore din capitala României, București, ca urmare a ninsorilor din ultimele zile. 

  ora: 09:36, 26 oct 2014 2513 0
 • (video) iPhone 6 și cea mai mare viteză de Internet din Moldova, testate în cadrul Studioului de inovații Expert

  (video) iPhone 6 și cea mai mare viteză de Internet din Moldova, testate în cadrul Studioului de inovații Expert

  Studioul de inovații Expert și-a deschis din nou ușile pentru pasionații de inovații în IT și telecomunicații. Proiectul, lansat de rețeaua de magazine Expert și Moldtelecom, în parteneriat cu Simpals, este unul unic pentru piața din Moldova și oferă posibilitatea de a cunoaște îndeaproape cele mai noi dispozitive și servicii din domeniu.

  ora: 10:13, 02 oct 2014 3139 0
 • (video) Vladimir Socor, discurs dur la adresa Rusiei și intenția de a crea o frontieră comună cu Moldova și România

  (video) Vladimir Socor, discurs dur la adresa Rusiei și intenția de a crea o frontieră comună cu Moldova și România

  În cadrul celei de a treia ediții a Forumului UE- Moldova, care s-a desfășurat zilele trecute la Bălți a fost abordat și subiectul conflictului transnistrean.  În context, analistul politic Vladimir Socor a ținut un discurs despre conflictul ruso-ucrainean și implicațiile acestuia asupra conflictului din Transnistria.

  Potrivit lui, Kremlinul a urmărit implementarea conceptului de „Novo Rossia” care ar fi condus la crearea unei frontiere comune cu Republica Moldova și România, informează UNIMEDIA.

  ora: 15:38, 21 iun 2014 7565 17
 • (foto, video) La Bălți are loc cea de-a treia ediție a Forumului UE – Moldova

  (foto, video) La Bălți are loc cea de-a treia ediție a Forumului UE – Moldova

  Astăzi la Bălți și-a deschis lucrările cea de-a treia ediție a Forumului UE – Moldova, la care participă atât conducerea de vârf a țării, cât și parteneri internaționali. În discursul de salut prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, și președintele Parlamentului, Igor Corman, au ținut să sublinieze avantajele integrării europene și a semnării Acordului de Asociere. La fel, avantajele vectorului european au fost scoase în evidență și de oficialii germani.

  ora: 19:49, 19 iun 2014 5116 0
 • Leancă: În viitorul apropiat Republica Moldova va depune cerere de aderare la UE

  Leancă: În viitorul apropiat Republica Moldova va depune cerere de aderare la UE

  Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, a declarat în cadrul unui briefing că țara noastră va depune în timpul apropiat cererea de aderarea la Uniunea Europeană. Potrivit lui, cursul european trebuie continuat, iar la alegerile parlamentare din toamnă se va decide unde merge țara mai departe.

  În context, șeful său de partid, Vlad Filat, a dat și un termen când Moldova va fi membru cu drepturi depline a comunității europene, informează UNIMEDIA.

  ora: 12:47, 13 iun 2014 4422 28
 • Fii lui Sergiu Mocanu, absolviți de pedeapsă în urma scandalului din 2008

  Fii lui Sergiu Mocanu, absolviți de pedeapsă în urma scandalului din 2008

  Curtea Supremă de Justiție a decis la 27 mai curent ca fii lui Sergiu Mocanu (Roman și Adrian) să fie absolviți de orice pedeapsăp, ca urmare a scandalului din 2008 în care au fost implicați. Adrian Mocanu a fost achitat deplin, iar lui Roman mocanu i-a fost anulată pedeapsa. 
  Sergiu Mocanu continuă să susțină că acest dosar a fost fabricat la comanda președintelui de atunci Vladimir Voronin, informează UNIMEDIA.

  ora: 11:24, 29 mai 2014 4371 9
 • Dodon: Nesemnarea planului Kozak a fost o greșeală pentru Republica Moldova

  Dodon: Nesemnarea planului Kozak a fost o greșeală pentru Republica Moldova

  Deputatul socialist Igor Dodon susține că refuzul lui Vladimir Voronin de a semna „memorandumul Kozak” în toamna anului 2003 a fost o greașeală. Potrivit lui, planul de atunci de federalizare a Republicii Moldova ar fi soluționat mai multe probleme.

  Președintele PSRM neagă faptul că readuce acest subiect în discuție ca urmare a situației tensionate din Ucraina. „Noi am propus un proiect de federalizare. Eu personal am vorbit despre aceasta în Parlament un an jumate în urmă. Atunci nu era situația în Ucraina. De aceea, spusele că Dodon încearcă să facă ceva din conjunctură, nu se adeveresc”, a declarat șeful socialiștilor în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

  ora: 07:04, 28 mai 2014 4025 41
 • Sturza neagă din nou: Îmi mențin poziția de neimplicare formală în politica moldovenească

  Sturza neagă din nou: Îmi mențin poziția de neimplicare formală în politica moldovenească

  Fostul premier Ion Sturza a negat din nou informația potrivit căreia, în curând, s-ar putea alătura echipe Partidului liberal-reformator. „Îmi mențin poziția de neimplicare formală în politica moldovenească. Sunt multe alte modalități de a fi de folos țării”, a scris acest pe o rețea de socialiare, informează UNIMEDIA. 

  ora: 05:28, 14 mai 2014 3300 7
 • (vide) Băsescu: Armata transnistreană are 5.000 de militari bine instruiți

  (vide) Băsescu: Armata transnistreană are 5.000 de militari bine instruiți

  Președintele României, Traian Băsescu, a declarat aseară, după o întrevedere cu mai mulți funcționari români, că Republica Moldova este supusă unor riscuri iminente de securitate. Șeful statului vecin s-a referit în acest context la situația tensionantă din Ucraina menționând că scenariul cel mai rău pentru țara noastră ar fi o destabilizare a regiunii Odesa. Totodată, Băsescu a subliniat că Acordul de Asociere al RM cu UE ar trebui semnat la finele lunii mai, nu în iunie așa cum s-a anunțat.

  ora: 05:21, 14 mai 2014 6340 32
 • (video) Oazu Nantoi, cu automatul în mână și cagula pe față la Moldova1

  (video) Oazu Nantoi, cu automatul în mână și cagula pe față la Moldova1

  Analistul politic Oazu Nantoi a transmis aseară în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune un mesaj la care poate că mulți nu s-au așteptat, am putea spune chiar netradițional. Discuțiile s-au axat pe marginea evenimentelor ce au loc în ultimele zile în Ucraina, dar și despre acțiunle din Republica Moldova în ajun de 9 mai.

  Nantoi a ieșit în emisie cu o cagulă pe față având o bâtă de lemn într-o mână și un automat în cealaltă, informează UNIMEDIA.  

  ora: 06:50, 07 mai 2014 30143 68
 • Filat: Unul din obiectivele lui Putin este refacerea Uniunii Sovietice

  Filat: Unul din obiectivele lui Putin este refacerea Uniunii Sovietice

  Tensiunile din Ucraina sunt o consecință a faptului că administrația de la Moscova își dorește să aibă cât mai multă influență în regiune. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă președintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, în cadrul emisiunii „După 20 de ani” de la ProTV București, informează UNIMEDIA.

  ora: 12:22, 04 mai 2014 4192 46
 • Fost premier: În Republica Moldova sunt multe partide finanțate de Federația Rusă

  Fost premier: În Republica Moldova sunt multe partide finanțate de Federația Rusă

  Mulți actori politici și partide politice din Republica Moldova sunt finanțate de Federația Rusă. O spune fostul premier Vlad Filat. Politicianul a făcut această declarație în cadrul emisiunii „După 20 de ani” de la ProTV București, informează UNIMEDIA.

  Liderul PLDM a mai adăugat că și implicarea presei ruse în spațiul mediatic din Republica Moldova se face tot mai simțită în ultima perioadă.

  ora: 11:29, 04 mai 2014 7613 44
 • (video) Cu ce noutăți a venit în acest an conferința Bizpower

  (video) Cu ce noutăți a venit în acest an conferința Bizpower

  Cea de-a doua ediție a celui mai important eveniment de business din Republica Moldova „Bizpower 2014” și-a început lucrările la Chișinău. Peste 600 de antreprenori din Republica Moldova și-au dat întâlnire în inima Capitalei pentru a-și împărtăși experiența, dar și pentru a învăța din exemplele altora, scrie Agora.

  „În acest an am venit cu mai multe noutăți, între care și masterclass-uri, workshop-uri. Ne bucurăm că au venit atâția oameni, în sală sunt peste 600 de persoane, ceea ce a întrecut așteptările noastre”, a declarat organizatorul Dumitru Slonovschi.

  ora: 15:29, 02 mai 2014 3080 2
 • Iulian Groza: Autoritățile de la Tiraspol sfidează conceptul de soluționare a diferendului transnistrean

  Iulian Groza: Autoritățile de la Tiraspol sfidează conceptul de soluționare a diferendului transnistrean

  Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Iulian Groza spune că în procesul de negocieri privind soluționarea diferendului transnistrean ideea federalizării nu este luată în calcul.

  În cadrul unui interviu oferit pentru Radio Europa Liberă, diplomatul a reiterat faptul că autoritățil de la Chişinău optează pentru o autonomie largă pentru regiunea transnistreană în componenţa Republicii Moldova.

  ora: 07:21, 23 apr 2014 2220 8
 • Microbuzul implicat în accident în Ucraina era de pe ruta Soroca-Soci. MTID a instituit un grup de lucru

  Microbuzul implicat în accident în Ucraina era de pe ruta Soroca-Soci. MTID a instituit un grup de lucru

  MTID a instituit un grup de lucru pentru investigarea circumstanțelor producerii accidentului din Donețk cu implicarea unui microbuz de pasageri din Moldova. Potrivit instituției, microbuzul efectua cursa Soroca-Soci.

  ora: 13:46, 30 mar 2014 4313 0
 • SUA oferă Republicii Moldova 10 mln de dolari pentru securizarea frontierelor

  SUA oferă Republicii Moldova 10 mln de dolari pentru securizarea frontierelor

  Statele Unite ale Americii vor oferi Republicii Moldova un ajutor de 10 mln de dolari pentru securizarea frontierelor. Anunțul a fost făcut de adjunctul Secretarului de Stat american, Victoria Nuland, în cadrul unei conferințe comune cu viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Intergării Europene, Natalia Gherman.

  Potrivit oficialului american, SUA susține traiectoria pe care Republica Moldova a ales-o, informează UNIMEDIA.

  ora: 13:01, 30 mar 2014 4360 78
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA